- Konu Sahibi Nurumcan94
- #1.041
Benmde arar ara hafif sancılar giriyor .ama yumurtlama dönemi falan hiç sancı olmadı bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik testinde cıkarmı acabaEvet canım benimde öyle çatladıktan sonra daha sık sancı girmeye başladı iğne gibi saplanıyo geciyo tekrar yine aynısı oluyo ara ara oluyo yani canım. Hâlâ ilacın etkisinden olabilir çünkü femara etkisini 3 ay gösterir.
Ben normalde kırk günde oluyorm ama ogün doktor dediki zamanında olacak adetin yumurtan catlamıs dedi.zamanı dediği 30 gün mü acaba öyleyse bugun 30 gün oldu ?Valla cnm 6-10 gün içinde döllenme oluyormuş yani senin adet tarihin ne zaman?
Teşekkür ederim canım okuyayım bakalım bayağıda konuşulmuş
Saol canım benim çok şükür. Ben aç ya da tok farketmiyodu ama genelde tok kullandım canım. İnofolic combi yi de femarayla beraber alıyordum ama onu günde 2 defa falan kullanıyodum. Allahim hayirlisiyla sana ve tüm isteyen kardeşlerime nasip etsin inşallah...N Nurumcan94 canım baştan biraz yazılarını okudum femarayla hamile kalmışsın öncelikle gözün aydın doktor bana da femara verdi hastalığın 4.günü kullanmaya başlayacam 6 gün kullan dedi sana sorum femarayı aç yada tok karnına mı kullandın bide inofolic combi yi nasıl kullandın günde kaç tane
Allah razı olsun canım amin inşallahSaol canım benim çok şükür. Ben aç ya da tok farketmiyodu ama genelde tok kullandım canım. İnofolic combi yi de femarayla beraber alıyordum ama onu günde 2 defa falan kullanıyodum. Allahim hayirlisiyla sana ve tüm isteyen kardeşlerime nasip etsin inşallah...
Evet çatladı ilişki de oldu . Karnımda agrıyo adet olacak gibi aynı kasıklarımda .inşllh ikimizinde vardır :)bebişi
Ben test yaptırdım hcg 0.5 gebelik yok ((([/Q
Üzülme canim herşeyin hayırlısı... O test nasıl bir test cnm? Ve normalde kaç çıkması lazım ki gebe olduğun kesinleşsin?Ben test yaptırdım hcg 0.5 gebelik yok psikolojikmiş demekki bu sancılar
Kan testi yaptrdm . 10 üzeri sanırımÜzülme canim herşeyin hayırlısı... O test nasıl bir test cnm? Ve normalde kaç çıkması lazım ki gebe olduğun kesinleşsin?
En az 5 olması gerekmiş cnm üzülme en kısa zamanda gebe kalırız insallahKan testi yaptrdm . 10 üzeri sanırım