- Konu Sahibi Nurumcan94
Yumurta takibi falan yapıolar mı bnde yapılmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta takibi falan yapıolar mı bnde yapılmıyor
Femarada mı 2. ayın? Anlamadığım ilaç kullandırıp niye yumurta takibi yapmıyor doktorun?2. Ayım canm :)
Bide normalde ben 40 günde bir hasta oluyorum femara ile 30 günde mi yoksa 40 günde mi olcam adet sizde nasıl olduFemarada 1.ayım daha yeni kullandım ama takip yapmıyor anlamadım . 21.günü gel kan ver dedi yumurtlama olmusmu ona bakcak
Arkadaşm kaç günde bir adet oluyorsun normaldeMerhaba hamile olan ve hamile kalmak isteyen hanımlar :) 1 yıllık evliyim bende PCOS (Polikistik Over Sendromu) hastasıyım. Adetimin 3.günü femara kullandım. Doktorum günde 2 defa arka arkaya iç dedi 5 gün kullan ve bittikten 3 gün sonra kontrole gel dedi ve dün (Çarşamba) doktora gittim muayene etti yumurtaların biraz büyümüş cumartesi yine gel bakalım dedi inşallah yeteri kadar büyümüşlerdir.
3 ayda bir 4 ayda bir senede 3 yada 4 defa oluyorum yok denilecek kadar az... Ve olunca da 1 hafta sürüyor. Femara kullandım bakalım cumartesi gel bakalım dedi yumurtaların biraz büyümeye başlamış dedi doktorum ve 1 ay sonra bi toz yazcam dedi ama ne tozu bilmiyorum 1 ay gecince öğrenirim
Canm ağrın falan oluyormu yumrtaların büyürkenİnşaallah diyelim canım :) umarım yumurtalarım büyümüştür cumartesi öğreneceğim dün muayene ettiğinde büyümeye başlamışlar dedi doktorum ve cumartesi yine gel dedi
Progesteron degerim 14.1 yumurtlama olmus mu arkadaslar
kizlar bu,catlatma ignesi vucuttan ne kadar surede atilir
kan testini cok etkilermi bu cizgi