- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- Konu Sahibi Nurumcan94
- #2.001
Ne zaman gününn benim bugün iğneden sonraki14. Günüm neler bekliyo acaba beniYaaa inşallah dediğin gibidir ağzından bal damlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman gününn benim bugün iğneden sonraki14. Günüm neler bekliyo acaba beniYaaa inşallah dediğin gibidir ağzından bal damlıyor
Var sanki ama sonradan çıktıysa doğru değil diyorlaryada cizgi mizgi yok ben oyle goruyorum
Yarin tekrarliyim bakalimKızlar cuma gunu HCG 4 cikmisti bugun 13. gün idrar testini yaptim sabah ilk idrarla 5 dk bekledim bisey yoktu uyudum bende sojradan silik cizgi cikmis bilemedim Eki Görüntüle 2218359
Ne zaman gününn benim bugün iğneden sonraki14. Günüm neler bekliyo acaba beni
2 ocak yani2 aralık benim bat yani 9 gün var lakin belirtim yok
Doktor kontrolünde kullanmak daha mantıklı
- kizlar femarayi kaç defa kullandiniz ben gecen ay ilk defa kullandim ama doktor tekrar gel falan demedi yani istersem adet olunca tekrar kullanabilir miyim ?
Canim doktora gidicem tabi ama kac ay kullaniliyor gecen ay dr asilama yapalim dedi mesela ama ben istemedim senin kacinci kullanisinDoktor kontrolünde kullanmak daha mantıklı
Kist varsa önermiyor doktor
Benim de 27 si galiba bu femara yüzünden batlarım iyice birbirine girdi her an her gün adet olurum hiç birine şaşırmam valla2 aralık benim bat yani 9 gün var lakin belirtim yok
2 ocak yani
Benimde 30 aralık bakalım
Benim de 27 si galiba bu femara yüzünden batlarım iyice birbirine girdi her an her gün adet olurum hiç birine şaşırmam valla
- kizlar femarayi kaç defa kullandiniz ben gecen ay ilk defa kullandim ama doktor tekrar gel falan demedi yani istersem adet olunca tekrar kullanabilir miyim ?
Benimde 27 si adet günüm kizlarAynen 2 ocak
Benim umudum kalmadıAynen 2 ocak
Ben ilk kullandım yumurtam oluştu ama geç gelişti doktora gittiğimde gelişmedi uzun süre doktor sağlıklı görmüyorum dedi adet olunca 3. Gün tekrar gel bakalım kist falan yoksa femara kullanırsın dedi şimdi programa göre adet 30 u bekliyorum bakalımCanim doktora gidicem tabi ama kac ay kullaniliyor gecen ay dr asilama yapalim dedi mesela ama ben istemedim senin kacinci kullanisin
Femara kullandığın süre uzamaz sonra eskiye döner bence bilemiyom tabi diğer ay ne içcez bu arada klomen filan diyor benim doktorValla ben normalde 45-46 günde bir oluyordum ama düzenli değil yani en erken 37 günde olurdum değişirdi her ay o yüzden bana iyi geldi gibi hissediyorum ama mesela ilaç kullandığım ilk ay 29.gün 2.ay 30.gün oldum umarım böyle böyle süresi uzamaz yine
Benimde 27 si adet günüm kizlar