Kuzum ben geçen sene ağustos ta tam düzenli iliskiyle bebis istemeye başladık daha öncesi de varda ama eşimle ayrı gayriydik birleşemedik bir araya geldiğimizde yumurtlama olmadı derken anca birlestigimizde başladık aralığa kadar denedik baktık olmuyo doktora gittik klomen başladım ilk ay öyle umutluydum ki ama negatif. 1 ay ara sonra tekrar klomen yine negatif yine ara yine klomen yine negati böyle devam etti 5 defa kadar klomen kullandım hiçbişey olmadı en son artık eylül de Prof a gittim beni muayene etti tüm tahlillerim esimin tahlilleri ne baktı ve femara verdi femarayi kullandım bittikten 5 gün sonra ilişki yok dedi 13 veya 14 muydu kontrole gittim 15 mm yum vardı bi tane hic umudum yoktu olmaz diyodum ama beklenti içindeydim yani aklımdan falan atmadım ama her ay negatif görmeye alışınca yine negatif e alıştırdım. O 15 mm yum dan 3 gün sonra ilişki önerdi önemli günler söyledi eşim o 3 gün şehir dışına gitti iş için. çok kızdım ağladım bundan sona uğraşmicam dedim döndüğü gün ilişki oldu o günden tutmuş mucizemmm:))) çok şükür Rabbime. Darısı size ve isteyen herkese olsun insallahh umudunuzu yitirmeyin. Bu arada bak bende 15. Ayım da hamis kaldım