• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullanımı, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

M-Mavera2048

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar
Femara kullanan arkadaslardan fikir almak istiyorum
2 senedir sebepsiz infertilite den dolayı gebelik elde edemedim
İki ay önce klomenle yumurta takibi yaptık, 20 mm bi yumurtam olmasına rağmen yine gebelik oluşmadı
Bu ay bişey kullanmadan kendimiz denedik yine olmadı, regl oldum
Doktoruma sordum, bana yine klomen öneriyor ama ben bu ay femara kullanmak istiyorum
Israrla şuan için tercih etmiyorum diyor kendisi
Sizce klomen yerine femara kullansam bi yan etki eder mi ki, kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim
Kafama görede iş yapmak istemiyorum ama bu ay artık olmassa aşılamaya falan geçices, son şansım gibi düşünüp en etkilisi hangisiyse onu kullanmak istiyorum

Merhabalar arkadaşlar
İki ay önce klomenle yumurta takibi yaptık, 20 mm bi yumurtam olmasına rağmen yine gebelik oluşmadı
Doktoruma sordum, bana yine klomen öneriyor ama ben bu ay femara kullanmak istiyorum
Sizce klomen yerine femara kullansam bi yan etki eder mi ki, kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim
Kafama görede iş yapmak istemiyorum ama bu ay artık olmassa aşılamaya falan geçices, son şansım gibi düşünüp en etkilisi hangisiyse onu kullanmak istiyorum
Merhabae canım ben femara kullandm 5 gün sonra doktora gittiğimde 2 tane yumurtam gelişmişti ovitrella çatlatma iğnesiyke catkttik ve şuan hamileyim femara vesile oldu diyebiliriz Allah'ım sanda nasip etsin 🙏

Merhabae canım ben femara kullandm 5 gün sonra doktora gittiğimde 2 tane yumurtam gelişmişti ovitrella çatlatma iğnesiyke catkttik ve şuan hamileyim femara vesile oldu diyebiliriz Allah'ım sanda nasip etsin 🙏
Öyle mii🥰 sağlıkla tamamlansın insallahh
Bana yine klomen dedi bu ay
Daha reglimin ilk günü bugün, başlamadım da
Klomene cevap vermiştim aslında bi tane 20 mm olusmustu
Ondan mı yine klomen verdi anlamadım ki
Femara kullansam doktor kızar muhtemelen kafama göre ama yinede içime sinmiyor klomen
Napsam bilemedim ki

Öyle mii🥰 sağlıkla tamamlansın insallahh
Bana yine klomen dedi bu ay
Daha reglimin ilk günü bugün, başlamadım da
Klomene cevap vermiştim aslında bi tane 20 mm olusmustu
Ondan mı yine klomen verdi anlamadım ki
Femara kullansam doktor kızar muhtemelen kafama göre ama yinede içime sinmiyor klomen
Napsam bilemedim ki
Doktoruna şöyle ben femara kullanmak isteyorum de kafana göre zaten kullanma

Doktoruna şöyle ben femara kullanmak isteyorum de kafana göre zaten kullanma
Aynen bu sefer rica edicem ya
Femara kullanmak istiyorum diye o ne kadar diretsede klomende
Sordumda klomene cevap alınmassa deneniyormus femara
Sende cevap aldık o yüzden gerek yok suan dedi
Bakalım yazdım yinede ben denemek istiyorum diye kadın artık naparsan yap demes insallah 😁

Merhabalar arkadaşlar
Canım merhaba bende aynı 2 senedir deniyoruz olmuyor ama bende pko var aynı senin gibi ilk ay klomen kullandım 19 mm bir yumurta gelişti o ay olmadı geçen ay femera kullandım onla 3 yumurtam gelişti gebelik oluşmadı ama femara daha iyi bence

Benim doktorum gibi inatçı galiba Sizinki de ben geçen ay aşılamada yaptırdım burda görüyorum çoğu kişi progestan kullanmış tutunması için bende istedim vermedi kanama bozukluğu yapıyor dedi hamile kalınca veririm dedi ama okuyorum çoğu kişi kullanıyor hamile bile olmasa doktor değiştir değiştir de nereye kadar bu üçüncü doktorum

Canım merhaba bende aynı 2 senedir deniyoruz olmuyor ama bende pko var aynı senin gibi ilk ay klomen kullandım 19 mm bir yumurta gelişti o ay olmadı geçen ay femera kullandım onla 3 yumurtam gelişti gebelik oluşmadı ama femara daha iyi bence
Bende en azından yumurta fazla oluşursa sansım artar diye düşünüyorum o yüzden istiyorum femara
Benimde klomenle bi yumurtam olusmustu ama femarayla genelde 2 3 oluşuyor diye ümitliyim bakalım

Benim doktorum gibi inatçı galiba Sizinki de ben geçen ay aşılamada yaptırdım burda görüyorum çoğu kişi progestan kullanmış tutunması için bende istedim vermedi kanama bozukluğu yapıyor dedi hamile kalınca veririm dedi ama okuyorum çoğu kişi kullanıyor hamile bile olmasa doktor değiştir değiştir de nereye kadar bu üçüncü doktorum
Valla bende anlamadım kuzu, inatcımı ne düşünerek bunu yapıyor anlamadım
Doktorun iyi olduğuna emin olmasam tavsiye üzerine gitmesem değiştiririm ama iyi aslında ondan eminim
Şimdi rica ettim tekrar, klomen ve femara arasında çok fark yok ama istersen femara kullanırız dedi
Femara baslıcam, bide onu denimm napalım

Senin sadece pko dan mı olmuyor, baska bi sıkıntı yok dimi
Benimde sebepsiz infertilite

Bende en azından yumurta fazla oluşursa sansım artar diye düşünüyorum o yüzden istiyorum femara
Benimde klomenle bi yumurtam olusmustu ama femarayla genelde 2 3 oluşuyor diye ümitliyim bakalım
Evet kuzum femera daha kuvvetli hamile kalmak için bir yumurta gerekli tamam ama şans açısından sayı daha fazla olsa daha iyi olur yan etki olarak da kendi adıma konuşayım bişey olmadı bende kasık ağrısı felan o kadar başka bişey yapıyor mu bilmiyorum ve ona kalırsa ovitrelle daha da kuvvetli bence onuda vermesin 2 aydır onu vurulunca ağrım felan fazlalaşıyor

Valla bende anlamadım kuzu, inatcımı ne düşünerek bunu yapıyor anlamadım
Doktorun iyi olduğuna emin olmasam tavsiye üzerine gitmesem değiştiririm ama iyi aslında ondan eminim
Şimdi rica ettim tekrar, klomen ve femara arasında çok fark yok ama istersen femara kullanırız dedi
Femara baslıcam, bide onu denimm napalım

Senin sadece pko dan mı olmuyor, baska bi sıkıntı yok dimi
Benimde sebepsiz infertilite
Bende aynı durumda yım kuzum doktorum iyi aslında ama progestanı vermeyince azcık kırdı beni 😅sen başla onu arada fark var bence iki ilacın inşallah olur bu ay canım hayırlısı ile
Bende bir tüpümde tıkanıklık var kuzum diğeri açık ama sağ taraf yumurtlamada ordan oluyordu femara ile solda bile yumurtam oluşmuştu

Evet kuzum femera daha kuvvetli hamile kalmak için bir yumurta gerekli tamam ama şans açısından sayı daha fazla olsa daha iyi olur yan etki olarak da kendi adıma konuşayım bişey olmadı bende kasık ağrısı felan o kadar başka bişey yapıyor mu bilmiyorum ve ona kalırsa ovitrelle daha da kuvvetli bence onuda vermesin 2 aydır onu vurulunca ağrım felan fazlalaşıyor
Bende şansımı arttırmak adıma istiyorum zaten kuzu aynı senin düşündüğün gibi
Dediğin gibi ovitrelle bende epey ağrı yapmıstı klomenden ziyade
Buda artık yaparsa sansıma ne yapim bi denimde

Bende aynı durumda yım kuzum doktorum iyi aslında ama progestanı vermeyince azcık kırdı beni 😅sen başla onu arada fark var bence iki ilacın inşallah olur bu ay canım hayırlısı ile
Bende bir tüpümde tıkanıklık var kuzum diğeri açık ama sağ taraf yumurtlamada ordan oluyordu femara ile solda bile yumurtam oluşmuştu
=)) Bende ikna ettim bakalım femaraya=)
Reglim 5. Günü baslıcakmısım 5 gün günde 1 tane olcak sekilde
Bitince bikaç gün sonra kontrole gitcekmişim
Öyle yazıştık az önce
Sendede büyük bi sıkıntı yokmus
Nasip nasip diye sabredim diyorum ama bu ay tam 2 sene oldu
Bi yerde artık isyan bayraklarını çekesim geliyor=)
İnsallah bu ay olur seninde benimde isteyen herkesin=)))

=)) Bende ikna ettim bakalım femaraya=)
Reglim 5. Günü baslıcakmısım 5 gün günde 1 tane olcak sekilde
Bitince bikaç gün sonra kontrole gitcekmişim
Öyle yazıştık az önce
Sendede büyük bi sıkıntı yokmus
Nasip nasip diye sabredim diyorum ama bu ay tam 2 sene oldu
Bi yerde artık isyan bayraklarını çekesim geliyor=)
İnsallah bu ay olur seninde benimde isteyen herkesin=)))
İnşâAllâh canım ben bide bu ay reglim gelince bi kaç gün kaldı tekrar tedaviye başlarsam 21. Gün Progesteron bakıyorlarmış yumurta çatladımı çatlamadı mı diye ona baktıracam sende baktır istersen canım olmayınca insan napacağını şaşırıyor acaba şundan mı bundan mı diye hayırlısı olmayınca olmuyor işte zamanı var demekki canım 🌺

İnşâAllâh canım ben bide bu ay reglim gelince bi kaç gün kaldı tekrar tedaviye başlarsam 21. Gün Progesteron bakıyorlarmış yumurta çatladımı çatlamadı mı diye ona baktıracam sende baktır istersen canım olmayınca insan napacağını şaşırıyor acaba şundan mı bundan mı diye hayırlısı olmayınca olmuyor işte zamanı var demekki canım 🌺
Hiç baktırmmamıstım ona
Bu ay baktırım bakalım
Ben iğneyi vurulduktan sonrada gitmedim çatlama olmus mu diye hiç
Artık regl olup tutmadğını anlayınca gittim
Öyle muayene oldum, kist falan olmus mu diye merak etmiştim
Valla bu ay yine bi umutla baslıcam bakalım
Folik asitte baslıcam bugün
Onuda bıktım kullanmaktan diye bırakmıştım

Tup tikanikligina rahim filmi cektirdinmi? Benimde sag tupum tikaliydi bu ay rahim filmi cektirdim ve actilar ☺️🤲🏻

Merhabalar arkadaşlar
Bence femara çok etkili bi ilaç benimde sebepsiz infertilite. 1 yıldır bekliyordum yumurtlama günlerine dikkat ettiğim halde olmuyordu femarayla 2. Takipte hamile kaldım ama kaybettim maalesef. Bazı doktorlar femara bazıları klomen kullandırıyorlar neye göre bilmiyorum doktorunuz ısrarla kullandırmak istemezse başka doktora gidin bence

Bence femara çok etkili bi ilaç benimde sebepsiz infertilite. 1 yıldır bekliyordum yumurtlama günlerine dikkat ettiğim halde olmuyordu femarayla 2. Takipte hamile kaldım ama kaybettim maalesef. Bazı doktorlar femara bazıları klomen kullandırıyorlar neye göre bilmiyorum doktorunuz ısrarla kullandırmak istemezse başka doktora gidin bence
Görmemişim mesajı🤦‍♀️
Kullandım canım 5 gün günde 1 kere
Bi tane 20 mm yumurtam olmus, dün yani 12. Günde kontrole gitmiş oldum
Dün sabah 9 bucukta iğne vuruldum çatlatma iğnesi
İşte bu aksam değerlendiricez bakalım
İnsallahh bu ay güzel haber alırıs

Merhabalar arkadaşlar
Canım bende bugün gittim doktor bana da famera verdi bakalım hayırlı haberlere inşallah adetimin 3. Günündeyim ben 2 yıldır bekliyorum umarım bu ay hamile kalırım ben birde glifor folik asit ve vitamin de kullanıyorum bu ay ovulasyon testi de aldım bakalım

Canım bende bugün gittim doktor bana da famera verdi bakalım hayırlı haberlere inşallah adetimin 3. Günündeyim ben 2 yıldır bekliyorum umarım bu ay hamile kalırım ben birde glifor folik asit ve vitamin de kullanıyorum bu ay ovulasyon testi de aldım bakalım
İnsallah kuzu hayırlısıyla alırsın güsel haberleri bu ay
Bende 2 senedie bekliyorum bakalım insallah bu ay son olur ikimizinde ❤️
Benim 17 sinde olmustum iğneyi

Back
X