• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar yumurtalarınız hangi boyutlardaydı sonuç alabildiniz mi ? 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba. benim geçen sene kaybım var. 3 ay önce 1 kere klomen kullandım çatlatma iğnesiyle birlikte, ama olmadı. progeston biraz adet düzenimi bozdu 3 ay ara verdim ilaçlara. bu ay femara verdi doktor. ilk kez deniyorum. hayırlısı olur inşallah hepimiz için

• Beğen
Reactions: Tge
merhaba. benim geçen sene kaybım var. 3 ay önce 1 kere klomen kullandım çatlatma iğnesiyle birlikte, ama olmadı. progeston biraz adet düzenimi bozdu 3 ay ara verdim ilaçlara. bu ay femara verdi doktor. ilk kez deniyorum. hayırlısı olur inşallah hepimiz için
İnşallah canım güzel haberler alırız inşallah yakın zamanda hayırlısıyla 🙏🏻

Malesed kuzucan, regl oldum bugün 🤦‍♀️
Sende durum nedir =) senden gelsin güzel haberlerr❤️
Sağlık olsun canım benim bidahaki ay inşallah 🙏Benim daha 3-4 gün var reglme kuzum ama hiç bi belirti yok yani büyük ihtimal bende regl olcam

Gebelik testi mi canım 😊iğnenin etkisi 10 gün hatta daha fazla bile sürüyor ya ben hepsinde adetimi bekledim umutlanmayayım diye ayyy bizde görürüz inşallah artık çift çizgiyi 🙏🏻
Benim iğne etkiai 17 gün sürdü 19.gün adet oldum bu ay

• Beğen
Reactions: Tge
Evet canım hemdr normal kaset testte
Şaşırdım valla kuzu ya
Ne iğne etkisiymiş kaç gün sürmüş
Benim bugün 13. Gündü iğne günüyle beraber, çok azıcık bi silik çizgi gördüm diye sevindim bende
Muhtemelen oda yarın gidicek zaten😒
Biraz biraz ağrım var sanki

Şaşırdım valla kuzu ya
Ne iğne etkisiymiş kaç gün sürmüş
Benim bugün 13. Gündü iğne günüyle beraber, çok azıcık bi silik çizgi gördüm diye sevindim bende
Muhtemelen oda yarın gidicek zaten😒
Biraz biraz ağrım var sanki
Bu ay doktor iğnesiz devam edelim sadece femara kullan dedi

Kızlar bugün çatlatma iğnesi oldum. Hayırlıaı inşallah bu ay🌸

Back