Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkFemara kullananlar yumurtalarınız hangi boyutlardaydı sonuç alabildiniz mi ? 🌸
merhaba. benim geçen sene kaybım var. 3 ay önce 1 kere klomen kullandım çatlatma iğnesiyle birlikte, ama olmadı. progeston biraz adet düzenimi bozdu 3 ay ara verdim ilaçlara. bu ay femara verdi doktor. ilk kez deniyorum. hayırlısı olur inşallah hepimiz için
merhaba. benim geçen sene kaybım var. 3 ay önce 1 kere klomen kullandım çatlatma iğnesiyle birlikte, ama olmadı. progeston biraz adet düzenimi bozdu 3 ay ara verdim ilaçlara. bu ay femara verdi doktor. ilk kez deniyorum. hayırlısı olur inşallah hepimiz için
Gebelik testi mi canım iğnenin etkisi 10 gün hatta daha fazla bile sürüyor ya ben hepsinde adetimi bekledim umutlanmayayım diye ayyy bizde görürüz inşallah artık çift çizgiyi
Şaşırdım valla kuzu ya Ne iğne etkisiymiş kaç gün sürmüş Benim bugün 13. Gündü iğne günüyle beraber, çok azıcık bi silik çizgi gördüm diye sevindim bende Muhtemelen oda yarın gidicek zaten Biraz biraz ağrım var sanki
Şaşırdım valla kuzu ya Ne iğne etkisiymiş kaç gün sürmüş Benim bugün 13. Gündü iğne günüyle beraber, çok azıcık bi silik çizgi gördüm diye sevindim bende Muhtemelen oda yarın gidicek zaten Biraz biraz ağrım var sanki