• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar yumurtalarınız hangi boyutlardaydı sonuç alabildiniz mi ? 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sebepsiz yere böyle olan çok çift var canım yediğimiz şeyler hep hormonlu doğal hiç bişey kalmadı bunlarında bi şekilde olumsuzluklarını görüyoruz.Her şey en başta kısmet işi gerçekten ya bizimde sınavımız böyle galiba Allah büyük dertler vermesin inşallah hepimizin kucağını hayırlısıyla en hayırlı zaman da doldursun 🙏🏻
Amin amin inşallah öyle olsun.. bi süre düsünmedim suan tekrar bi çabalasam mı diyorum kendi kendime bitkisel şeyleri hiç denemedim Allah sifasini öyle verir belki i.biraz tedirgin oldum yani bisey yaparken baska biseyi bozar diye. Ama bilen varsa alırım önerileri yani denemekte fayda görüyorum bi araştırarak tabi

Amin amin inşallah öyle olsun.. bi süre düsünmedim suan tekrar bi çabalasam mı diyorum kendi kendime bitkisel şeyleri hiç denemedim Allah sifasini öyle verir belki i.biraz tedirgin oldum yani bisey yaparken baska biseyi bozar diye. Ama bilen varsa alırım önerileri yani denemekte fayda görüyorum bi araştırarak tabi
Canım bence hiç deneme bi yeri düzelteyim derken bi yerden olunuyor tıbbı başla yine doktor gözetiminde en iyisi ben mesela ilk 3 aydan olmayınca incir kürü havuç kürü yaptım bi güzel içtim her gün proklatinim çok düşük değilmiş incirde bi güzel yükseltmişti bide 1 ay onu düşürdük falan ondan sonra gözüm korktu bidaha bişey deneyemedim birine iyi gelen diğerinde nasıl olacak hiç belli olmuyor

cuma buyumus olur bencede olmazsada c.tesi buyur en kotu ihtimalle diye dusunuyorum ya heo boyle oluyo zaten 9. Gun gittigimda hatta daha kucuk oluyordu bir iki mm buyuk bile
Aynen bence güzel boyuta gelecek inşallah canım hayırlısıyla bakalım yine yaz sonucunu ☺️

Canım bence hiç deneme bi yeri düzelteyim derken bi yerden olunuyor tıbbı başla yine doktor gözetiminde en iyisi ben mesela ilk 3 aydan olmayınca incir kürü havuç kürü yaptım bi güzel içtim her gün proklatinim çok düşük değilmiş incirde bi güzel yükseltmişti bide 1 ay onu düşürdük falan ondan sonra gözüm korktu bidaha bişey deneyemedim birine iyi gelen diğerinde nasıl olacak hiç belli olmuyor
Ya işte ben de bundan çekiniyorum diye yapamadim simdiye kadar. Ben bi doktor kontrolünden geçeyim en iyisi eşimle beraber hormonlarıma falan baksın eşim de tekrar test verir belki faydası olur

Çatlama iğnesi olduktan sonrada test yapıp silik görüp ertesi gün negatif görmek sinir bozucu :)
Gebelik testi mi canım 😊iğnenin etkisi 10 gün hatta daha fazla bile sürüyor ya ben hepsinde adetimi bekledim umutlanmayayım diye ayyy bizde görürüz inşallah artık çift çizgiyi 🙏🏻

Ya işte ben de bundan çekiniyorum diye yapamadim simdiye kadar. Ben bi doktor kontrolünden geçeyim en iyisi eşimle beraber hormonlarıma falan baksın eşim de tekrar test verir belki faydası olur
En iyisi ben Internet’ten kür falan bakınıyordum mesela başıma bu gelince vazgeçtim ve 2. Gittiğimiz doktor eşimin değerlerinde biraz düşükler gördü en azından tedavimizi o yöne çevirdik birde doktor da çok önemli yaa 4. Aydan sonra gittim ilk gittiğim doktor 1 sene olmazsa gel şimdi gelme dedi bana ne hormon yapacaktı ne bişey ben istemiştim direk doktor değiştirdim sonra Üroloji doktoru eşime normal demişti mesela benim doktorum sonuca bakıp bize söyledi bu süreçler zaten kolay değil bide herkes işini severek yapsa keşke Allah sabır versin bizlere işin içinde olanlar anlıyor birbirini

En iyisi ben Internet’ten kür falan bakınıyordum mesela başıma bu gelince vazgeçtim ve 2. Gittiğimiz doktor eşimin değerlerinde biraz düşükler gördü en azından tedavimizi o yöne çevirdik birde doktor da çok önemli yaa 4. Aydan sonra gittim ilk gittiğim doktor 1 sene olmazsa gel şimdi gelme dedi bana ne hormon yapacaktı ne bişey ben istemiştim direk doktor değiştirdim sonra Üroloji doktoru eşime normal demişti mesela benim doktorum sonuca bakıp bize söyledi bu süreçler zaten kolay değil bide herkes işini severek yapsa keşke Allah sabır versin bizlere işin içinde olanlar anlıyor birbirini
Haklisiniz bende yeni bi doktor bulmalıyım umarım hayırlı olur hakkımızda

Gebelik testi mi canım 😊iğnenin etkisi 10 gün hatta daha fazla bile sürüyor ya ben hepsinde adetimi bekledim umutlanmayayım diye ayyy bizde görürüz inşallah artık çift çizgiyi 🙏🏻
Ay hadi inşallah bu ay canım ya o kadar çok istiyorum ki hep hamilelik günlerim geliyor aklıma sanki karnımdaymıs gbi sevıyom :)

• Beğen
Reactions: Tge
Benim eşimde sorun var canım ileri hareketimiz biraz düşük onun için aşılama bizde klomen tedavisinden daha şanslı bi seçenek zaten ben 2 klomen şimdide femara kullandım yani bi daha denemektese eş durumundan dolayı aşılama denememiz daha iyi tabi verem Allah nasıl ne yolla ne zaman olacağını o bilir ama biz elimizden geleni yapıyoruz işte
Merhaba bizdede ayni durum soz konusu esimde ileri hiz sorunu var , sali gunu 3 ay prooseed kullandiktan sonra ornek verdik , degerlerde yukselme olmadiysa drekt asilamaya gecicez , sz naptiniz asilama oldu mu ?

• Beğen
Reactions: Tge
Merhaba bizdede ayni durum soz konusu esimde ileri hiz sorunu var , sali gunu 3 ay prooseed kullandiktan sonra ornek verdik , degerlerde yukselme olmadiysa drekt asilamaya gecicez , sz naptiniz asilama oldu mu
Olmadı henüz 2 klomen bu ayda femara kullandım ben eşimde 4 aydır vitamin ve kan akışı hızlandırıcı ilaç kullanıyor doktorum 6 ay devam demişti bizde ek olarak keçi boynuzu pekmezi ve d vitamini aldık hiç test vermedi daha doktorum olmazsa aşılama öncesi test yapıcaz zaten gerek yok dedi bakalım bu ay gebelik elde edemezsek diğer ay aşılama olacaz bizde gerek kalmaz inşallah 🙏🏻 Siz kaç aydır gebelik planlıyorsunuz

Back