Bende seni arıyodumm cumartesi doktora gidicem demiştin ya merak ediyodum noldu diye =)Kızlar ben 2 klomen+çatlatma iğnesinden sonra bu ay femara kullandım 2 yumurtam oluşmuş 16 ve 20 mm yine çatlatma iğnemi oldum bakalım sizler de nasıldı sonuç alabildiniz mi ? Klomende de yumurtam büyüyordu ama yumurtladığımı hiç hissetmiyordum bunda baya hissetim inşallah sonuç alırım
Ay canım benim inşallahBende seni arıyodumm cumartesi doktora gidicem demiştin ya merak ediyodum noldu diye =)
Maşallah 2 tane büyümüş senim
İnsallah güzel sonuçlar alırıs
Canım üç kere klomen ve çatlatma iğnesi oldum Bi sefer 18 ve 20 mmKızlar ben 2 klomen+çatlatma iğnesinden sonra bu ay femara kullandım 2 yumurtam oluşmuş 16 ve 20 mm yine çatlatma iğnemi oldum bakalım sizler de nasıldı sonuç alabildiniz mi ? Klomende de yumurtam büyüyordu ama yumurtladığımı hiç hissetmiyordum bunda baya hissetim inşallah sonuç alırım
Bendede klomenlede gelişiyordu birinde yine iki yumurta birinde tekti ama olmadı bakalım bunda ne olacak inşallah canımCanım üç kere klomen ve çatlatma iğnesi oldum Bi sefer 18 ve 20 mm
2 sefer de sadece tek yumurta 21 mm ile iğnemi oldum sayısına takılma tek yumurta olsun kaliteli olsun yeterli inşallah güzel haberler verirsin
İlk denemem kimyasal gebelik oldu canım ikincide iğnenin 16.gğnü normal adet oldum son 3.denemmde şükür şimdi hamileyim doktorum zaten 3 kere deneriz olmadı rahim filmi vs ilerleriz demişti son şansımdıBendede klomenlede gelişiyordu birinde yine iki yumurta birinde tekti ama olmadı bakalım bunda ne olacak inşallah canımsen sonuç elde edebildin mi
Ay maşallah darısı bizlere olsun inşallah benim hsgde çekildi temiz çok şükür hsgden sonra klomenle gebelik olmadı bakalım femarayla ne olacak olmazsa benimde diğer ay aşılamaİlk denemem kimyasal gebelik oldu canım ikincide iğnenin 16.gğnü normal adet oldum son 3.denemmde şükür şimdi hamileyim doktorum zaten 3 kere deneriz olmadı rahim filmi vs ilerleriz demişti son şansımdı
İnsallahhh kuzu bizde öyle düşünüyoruz gelecek ay aşılama gibi=)Ay canım benim inşallahGüzel sonuçlar alalım yaaa diğer ay aşılama olacam eğer olmazsa öyle dedi doktorum.Senin bat tarihin ne zaman
İnşalllah canım benimİnsallahhh kuzu bizde öyle düşünüyoruz gelecek ay aşılama gibi=)
Ama insallahh bu ay güzel haberlerş alırısss
Nacizane fikrim çok zor biliyorum ama sorun yoksa eşinde veya sende ufak tefek problemler için bu kadar strese girme canım ben 2 ay denediğimde çok stres yaptım olmadı düşük oldu daha sonra bıraktım nasılsa 3.denemem doktor son dedi dedim bide ev taşıdım o ay ilişki bile bir sefer oldu iğneden sonra ama rabbim nasip etti kafamda bittiği ay hamile kaldım ben aşılamayıda klomen tedavisinden çok farklı bulmuyorum ha erkekden kaynaklı Bi sebep varsa evet güzel birsey ama yapılan işlem aynı yumurta büyütmek çatlatma spermi yakın Bi yere bırakmakAy maşallah darısı bizlere olsun inşallah benim hsgde çekildi temiz çok şükür hsgden sonra klomenle gebelik olmadı bakalım femarayla ne olacak olmazsa benimde diğer ay aşılama
Benim eşimde sorun var canım ileri hareketimiz biraz düşük onun için aşılama bizde klomen tedavisinden daha şanslı bi seçenek zaten ben 2 klomen şimdide femara kullandım yani bi daha denemektese eş durumundan dolayı aşılama denememiz daha iyi tabi verem Allah nasıl ne yolla ne zaman olacağını o bilir ama biz elimizden geleni yapıyoruz işteNacizane fikrim çok zor biliyorum ama sorun yoksa eşinde veya sende ufak tefek problemler için bu kadar strese girme canım ben 2 ay denediğimde çok stres yaptım olmadı düşük oldu daha sonra bıraktım nasılsa 3.denemem doktor son dedi dedim bide ev taşıdım o ay ilişki bile bir sefer oldu iğneden sonra ama rabbim nasip etti kafamda bittiği ay hamile kaldım ben aşılamayıda klomen tedavisinden çok farklı bulmuyorum ha erkekden kaynaklı Bi sebep varsa evet güzel birsey ama yapılan işlem aynı yumurta büyütmek çatlatma spermi yakın Bi yere bırakmak
Senin gerçekten iğneden sonra bi kez ilişkiyle mi oldu kuzuNacizane fikrim çok zor biliyorum ama sorun yoksa eşinde veya sende ufak tefek problemler için bu kadar strese girme canım ben 2 ay denediğimde çok stres yaptım olmadı düşük oldu daha sonra bıraktım nasılsa 3.denemem doktor son dedi dedim bide ev taşıdım o ay ilişki bile bir sefer oldu iğneden sonra ama rabbim nasip etti kafamda bittiği ay hamile kaldım ben aşılamayıda klomen tedavisinden çok farklı bulmuyorum ha erkekden kaynaklı Bi sebep varsa evet güzel birsey ama yapılan işlem aynı yumurta büyütmek çatlatma spermi yakın Bi yere bırakmak
Cidden öyle oldu komedi gibi nakliye geldi kapıya dayandı ben iğne yaptırmaya gittim kendim cesaretim yok yapamıyorum adamlar bekledi ben gittim eşimle :) ev taşındı saati bile tutmuyordu sanırım 36 yı 28 saat sonra falan zar zor Bi ilişki oldu o ay hiç aklıma gelmedi ama ev yerleştirme bak o kadar ağır da kaldırdım dinlenmedim de diğer aylar ne kadar dikkat ettiysem tam tersi oldu yani inşallah umut olur hikayem sizeSenin gerçekten iğneden sonra bi kez ilişkiyle mi oldu kuzu
Bende bu ay güzel değerlendiremedim, iğneden sonra bi gün oldu , bikaç gün sonra falan tekrar ancak oldu
Müsait olamadık bi
Üzülüyorum bende o kadar iğne ilaç kullandım iyi değerlendiremedim diye ama yazında o bi satır içime su serpti resmen birazda olsa
Çatlama iğnesi oldunz mu bana kontrole gel demedi 3ay kullan olmazsa gel dediİlk denemem kimyasal gebelik oldu canım ikincide iğnenin 16.gğnü normal adet oldum son 3.denemmde şükür şimdi hamileyim doktorum zaten 3 kere deneriz olmadı rahim filmi vs ilerleriz demişti son şansımdı
3 kere kullandım her seferinde kontrole gitmen lazım iğne bazen kist yapabiliyor yada başka sıkıntı olabilir kullan gel demesi yanlış benceÇatlama iğnesi oldunz mu bana kontrole gel demedi 3ay kullan olmazsa gel dedi
Evet bende 3 defa kullandım klomen ve bu ay yine femara çatlatma iğnesi verdi hatta benim klomende çatlatma iğnesinde bile 2 yumurtadan biri 1 kere çatlamamış kiste dönüşmüştü ve kist olduğu ay doktorum devam etmedi ilaca diğer ay kontrol etti adetimle atılınca verdi bence kontrole çağırması gerekirdi hormon ilaçları bunlar hep vücudumuzun ne tepki vereceğini bilemiyoruzÇatlama iğnesi oldunz mu bana kontrole gel demedi 3ay kullan olmazsa gel dedi
Çatlatma iğnesi ve klomen hiç kullanmadım ama femarayı ilk kullanışımda(günde 1 tane içiyordum) 24 mm bir yumurtam oldu doktor güzel demişti o ay gebelik olmadı.İkinci kullanışımda psikolojim çok kötüydü kontrole gidemedim evde ovulasyon testi yaptım öyle denedik gebelik olduKızlar ben 2 klomen+çatlatma iğnesinden sonra bu ay femara kullandım 2 yumurtam oluşmuş 16 ve 20 mm yine çatlatma iğnemi oldum bakalım sizler de nasıldı sonuç alabildiniz mi ? Klomende de yumurtam büyüyordu ama yumurtladığımı hiç hissetmiyordum bunda baya hissetim inşallah sonuç alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?