biri 9 biri 19 mm miydi
son adetim 31 ağustos demişsinya cnm 20. günün oluyo ve o günlerde progesteron değerine bakıyo 10un üstünde çıkarsa yumurtanın çatladığı anlamına geliyorEvet canım ptesi günüydü ondan sonra gün aşırı beraberlik dedi çarşamba tekrar çağırdı kan testi dedi ama o nedendir bilmiyorum
son adetim 31 ağustos demişsinya cnm 20. günün oluyo ve o günlerde progesteron değerine bakıyo 10un üstünde çıkarsa yumurtanın çatladığı anlamına geliyor
yok benim herhangi bir sorunum her şey normal rahim filmi çektirmedim ama bu ay da kalamazsam rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum doktora söyleyip benim ilk doğumum sezaryen oldu sezaryenden sonra yapışıklık falan olabiliyormuş tüplerde ama bilemiyorum inşallah bir şey yokturinşallah bu ay olur rabbim sanada nasip etsin tez zamanda gerçekten düşünmeden edemiyorumsenin herhangi bir sorunun yok demi
Bende klomen kullanmıştım hiç bir işe yaramadı 2. Sinde büyümedi bile yumurtalar doktorum adet olursan gel femara basliycaz deddi ama ben hala adet olmadim gunum geçiyor
belki hamilesindir cnm hoş geldin bu aradaBende klomen kullanmıştım hiç bir işe yaramadı 2. Sinde büyümedi bile yumurtalar doktorum adet olursan gel femara basliycaz deddi ama ben hala adet olmadim gunum geçiyor
Son 3 aydır gününde oluyordum ama kasik agrimda var özellikle solda bacağıma kadar vuruyor ağrı batma tarzinormalde geçikiyormu
yok benim herhangi bir sorunum her şey normal rahim filmi çektirmedim ama bu ay da kalamazsam rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum doktora söyleyip benim ilk doğumum sezaryen oldu sezaryenden sonra yapışıklık falan olabiliyormuş tüplerde ama bilemiyorum inşallah bir şey yoktur
yumurta takibi yaptırmış mıydın bu ay yumurtladıysan belki hamilesindirSon 3 aydır gününde oluyordum ama kasik agrimda var özellikle solda bacağıma kadar vuruyor ağrı batma tarzi
H.b tatlım sağol belkide ama test yap.aya cesaretim yok her ay aynı negatifi görmek çok.kotu bisey kasik ağrıları suphelendiriuor amabelki hamilesindir cnm hoş geldin bu arada
Son 3 aydır gününde oluyordum ama kasik agrimda var özellikle solda bacağıma kadar vuruyor ağrı batma tarzi
Yok canm yaptırmadım insallah hamileyimdir rabbim vermiştir bu sefer insallahyumurta takibi yaptırmış mıydın bu ay yumurtladıysan belki hamilesindir
Yok pko yok olsaydi doktor derdi heralde ama duymadım ya i demedi öyle bisey ama 3 yıl oldu hamile kalamadimmbekle bakalım inşallah hamilesindir sende pko varmı ?
hadi inşallah hamilesindir yaaa yaz bize deH.b tatlım sağol belkide ama test yap.aya cesaretim yok her ay aynı negatifi görmek çok.kotu bisey kasik ağrıları suphelendiriuor ama
Kesin degilimdir alsitim negatiflere ama insallah mucize gerçekleşir tabiki veririm kuzumhadi inşallah hamilesindir yaaa yaz bize de
Yok pko yok olsaydi doktor derdi heralde ama duymadım ya i demedi öyle bisey ama 3 yıl oldu hamile kalamadimm
Son 1 buçuk yıldır ama yani düzensizliğe her ay oluyorum ama 24 günde yada 28 günde yada 30 günde ama olurum yanibende 2 kere klomen kullandım canım ama olmadı bakalım femara bu ay sonuç ne olacak adet düzensizliği varmıydı daha önce ?
Son 1 buçuk yıldır ama yani düzensizliğe her ay oluyorum ama 24 günde yada 28 günde yada 30 günde ama olurum yani