Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Olumsuz düşünmeyelim gercekten hele benim surecim daha zorlu pcoyla ugrasiyorum yani en zorlusu benim umudunuzu yitirmeyin vakti saati var herseyin hayırlıysa nasip etsin inşallah

Kızlarrr çok heycanliyim yarın için ne diycek doktor büyümüştür insallah ya kasik agrım var kanamam bitti şükür sadece 1 gün geldi

Benim bugun 8. Gun test yapmama son 2 gun kaldi :KK43: sadece kasik agrim var arada gelip giden :KK43:

Kızlar biraz daha beklicem bende sizin gibi umutsuzdum hep öyle diyordum ama şuan inanamiyorum haftasonu tekrardan yapacağım hamileyimdir demi yaa

Ben ignenin 13.gununde yani bugun lekelendim yarin doktora gidicem randevu aldim
Bende umutsuzum adeti bekliyorum sadece..esimde varikosel var dr degerleri guzel oldugu icin obemsemedi ama benim icim hic rahat deil yarin onun icinde randevu aldim urologa gidicez:KK43: moralim cok bozuk

Belirti falan oldu mu hic cnm..hamilesin canim inan artik :)

canım hep diyordum ya adet olucakmış gibiydi belirtilerim hep ben adet olucam hamile olabilceğimi hiç düşünmedim rasgele test yaptım silil şekilde belli oldu şok oldum gene emin olmak için test yaptırdım çok yeni sanırım

canım hep diyordum ya adet olucakmış gibiydi belirtilerim hep ben adet olucam hamile olabilceğimi hiç düşünmedim rasgele test yaptım silil şekilde belli oldu şok oldum gene emin olmak için test yaptırdım çok yeni sanırım
Tabi cnm daha cok minik yeni yerlesiyo o yuzden dikkat etmelisin artık..

Tmm cnm guzel haberler bekliyoruz senden
Kızlarrr kızlarrr bugün gittim solda 2 sagda 1 yumurtam büyümüş soldakiler biri 15 diğeri 16 sağdaki 14 tu cuma bidaha çağırdı insallah dua edin nolur tam bulutuna ulaşsın iğne versin ayyy büyüdüklerini bilmek bile çok heyecan verici kızlar

X