Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Sanki ilk cocuk olucak gibi heycanlisin halbuki 4. Cocuk olucak :)) bende bile bu kadar heyecan olmamisti
Aynen öyle yem8nle istemsiz heyecan ama çok tatlı heyecan 3 yıldır bekledigim için rabbim beklemesin kimseyi insallah senide benide isteyen herkesi de son durum ne acaba canm

rabbim herkeze nasip etsin kızlar gerçekten inanilmaz bir duygu ben kalb atışını duyana kadar inanamıyorum sabırla beklicez :anneadayı: hepimiz bu şekilde olalım inşallah :KK200:

Kizlar ignenin 9.cu günü midem biraz kötü sigaradan midem bulandi kasiklarimda adet olucam gibi agrim var test yaptim cok silik cikti acaba ignenin etkisi midir hala..napsam kan mi versem acaba yoksa bekliyim mi :KK43:

Eklentiler

• 20180927_100252.jpg
    20180927_100252.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 109
Kizlar ignenin 9.cu günü midem biraz kötü sigaradan midem bulandi kasiklarimda adet olucam gibi agrim var test yaptim cok silik cikti acaba ignenin etkisi midir hala..napsam kan mi versem acaba yoksa bekliyim mi :KK43:

İğnenin etkisinden 14 gün geçmesi mi gerekiyo diyolardı kan ver emin olmak istersen canım

inşallah sende yakın zamanda haber alırsın canım ama sanırım şuan benim tam net depil gebeliğim belirsiz ve bu beni korkutuyo bir daha ne zaman kan versem azıcık daha beklemeliyim heralde
2 gunde bir iki kat artmasi lazim cnm yani yarin tekrar kan ver

X