Tabi cnm daha cok minik yeni yerlesiyo o yuzden dikkat etmelisin artık..
Tekrar test yapip doktora gidicem canim insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi cnm daha cok minik yeni yerlesiyo o yuzden dikkat etmelisin artık..
Rabbim insallah hayirli haberler almani nasip eder canimmKızlarrr kızlarrr bugün gittim solda 2 sagda 1 yumurtam büyümüş soldakiler biri 15 diğeri 16 sağdaki 14 tu cuma bidaha çağırdı insallah dua edin nolur tam bulutuna ulaşsın iğne versin ayyy büyüdüklerini bilmek bile çok heyecan verici kızlar
Amin kuzum amin sen ne yaptın kan sonucu ne ciktiRabbim insallah hayirli haberler almani nasip eder canimm
Hakkinda hayirlisi olsun cnmKızlarrr kızlarrr bugün gittim solda 2 sagda 1 yumurtam büyümüş soldakiler biri 15 diğeri 16 sağdaki 14 tu cuma bidaha çağırdı insallah dua edin nolur tam bulutuna ulaşsın iğne versin ayyy büyüdüklerini bilmek bile çok heyecan verici kızlar
Amin kuzum sagolsnHakkinda hayirlisi olsun cnm
Aynen öyle yem8nle istemsiz heyecan ama çok tatlı heyecan 3 yıldır bekledigim için rabbim beklemesin kimseyi insallah senide benide isteyen herkesi de son durum ne acaba canmSanki ilk cocuk olucak gibi heycanlisin halbuki 4. Cocuk olucak :)) bende bile bu kadar heyecan olmamisti
Allah bu heycaninin karsiligini verir inşallah cnm.Aynen öyle yem8nle istemsiz heyecan ama çok tatlı heyecan 3 yıldır bekledigim için rabbim beklemesin kimseyi insallah senide benide isteyen herkesi de son durum ne acaba canm
Allah bu heycaninin karsiligini verir inşallah cnm.
Dimi ne guzel duygudur rabbim bizide sevindirir insallah :)rabbim herkeze nasip etsin kızlar gerçekten inanilmaz bir duygu ben kalb atışını duyana kadar inanamıyorum sabırla beklicez hepimiz bu şekilde olalım inşallah
Kizlar ignenin 9.cu günü midem biraz kötü sigaradan midem bulandi kasiklarimda adet olucam gibi agrim var test yaptim cok silik cikti acaba ignenin etkisi midir hala..napsam kan mi versem acaba yoksa bekliyim mi
Ay ne bilim cnm midem kalkiyo ikide bir suphelendiriyo beniİğnenin etkisinden 14 gün geçmesi mi gerekiyo diyolardı kan ver emin olmak istersen canım
Cnmmm nerdesin sen durumlar nasilllBenim 2 3 gunum var
Ay ne bilim cnm midem kalkiyo ikide bir suphelendiriyo beni
2 gunde bir iki kat artmasi lazim cnm yani yarin tekrar kan verinşallah sende yakın zamanda haber alırsın canım ama sanırım şuan benim tam net depil gebeliğim belirsiz ve bu beni korkutuyo bir daha ne zaman kan versem azıcık daha beklemeliyim heralde
Aynen ya diğerleri nerde yoklarNe kadar sessizlesti burası