- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
- Konu Sahibi gizemlii123
-
Canım mrb bende femaraya bu ay başladım bugün bitti salı günü kontrolüm var inşallah hayırlısıyla ilk ve son olur rabbim yüzümüze gülermerhaba arkadaşlar 19 aylık evliyim hiç korunmadım ama hala bebişimiz yok bu ay doktor femara yazdı ona başladım bu gün üçüncü günü perşembe tekrar kontrolüm var femera kullanan arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim ve faydasını gören arkadaşlarımız bize umut olun
Inşallah canım benimde bu gün son ilacım perşembe günü kontrolüm var yakınmış günlerimiz inşallah ikimiz de mutlu haberi veririz bu ay rabbim duysun sesimiziCanım mrb bende femaraya bu ay başladım bugün bitti salı günü kontrolüm var inşallah hayırlısıyla ilk ve son olur rabbim yüzümüze güler
inşallah canım ya ne güzel olur bebişlerimizin gelişimlerini konuşuruz birlikteAmin amin amin inşallah rabbim 2018 i 2017 den wersin inşallahh daha da bekletmesin herkese içindede bize wersin inşallah beraber hamiş kalırız rabbim izin werirse :)
hoş geldin canım inşallah kırmızılar gelmez bebiş haberi gelir de hiç gerek kalmaz canım rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin bat ne zaman kaç günün kaldıKızlar bende adet olmayi bekliyorum. Adet olunca doktorum banada femara baslicak. Bende 13 aylik evliyim. Pko var bende
hoş geldin canım inşallah kırmızılar gelmez bebiş haberi gelir de hiç gerek kalmaz canım rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin bat ne zaman kaç günün kaldı
aynı canım bende de pko var hangi ilacı yazdı bende geçen ay 6 gün dupaston içtim biraktım iki günsonra hastalandım şimdi tedaviye başladık çok şükür dün bitti ilacım perşembe doktora gidecem iste yumurtalara bakacak gelişmişse çatlama iğnesi yazar herhaldeCanim gecen ay kistim olmustu o yuzden doktor dogum kontrol hapı verdi. Hapim dun gece bitti herhalde bi haftaya hastalanirim. Bende pko oldugundan zaten adetlerim duzensiz. O yuzden tam tarih bilemiyorum
inşallah canım ya ne güzel olur bebişlerimizin gelişimlerini konuşuruz birliktene zamandır istiyorsun canım
hmm anladım canım benimde hastalığım gayet düzenliydi günü bile şaşmazdı her ay kendiliğinden olurdum ama bu bebiş olayı beni baya sıkıntıya soktu stresten her ay gecikiyor artık bazen 10-15 gün bu ay ikinci ay geldi öyle hasta oldum resmen oda ilaç kullanıp hasta oldum bundan sonra tedaviyi bırakmayı düşünmüyorum bir ay ara vereyim dedim iki ayıma mal oldu tedavide en azından gününde veya daha erken bile hasta olabiliyorsun en azından bekletmiyor seni umutlanmıyorsunBen de pcos hastasıyım kendimi bildim bileli senede 4 defa kendiliğinden adet olabiliyosam ne mutlu bana 16 ay oldu ewleneli canımm hiç korunmadım ilk aydan beride istiyorum rabbim nasip ederse
amin canım senin yarın kontrol bakalım büyümüş mü yumoşlar güzel haberlerini bekliyoruz ne zaman gideceksin doktoraÇok haklısın canım rabbim daha fazla uğraştırmasın inşallahh
Aynen kuzu yarın kontrl içim rahat çnkü büyümediklerini biliyrm :) bilmem eşim orda çalışıyo dr ne zaman gelirse arar heralde dua et kuzu :)amin canım senin yarın kontrol bakalım büyümüş mü yumoşlar güzel haberlerini bekliyoruz ne zaman gideceksin doktora
yok canım ya öyle düşünme büyümüşlerdir inşallah daha önce ilaç falan kullandınmı canım klomenle falan büyümedi miAynen kuzu yarın kontrl içim rahat çnkü büyümediklerini biliyrm :) bilmem eşim orda çalışıyo dr ne zaman gelirse arar heralde dua et kuzu :)
canım sen diğer konuya ikinci kullanışım yazmışsın ya ir ayda yumurtan geliştiği halde ikinci defa mı kullandırdı sana canım anlamadım pekYok benim ilk femara canımm klomen wermedi hiç bakalım nolcak bu ay başladık zaten femaraya ilk olarak
kız gittin mi kontrole ne dedi doktorAynen kuzu yarın kontrl içim rahat çnkü büyümediklerini biliyrm :) bilmem eşim orda çalışıyo dr ne zaman gelirse arar heralde dua et kuzu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?