Femara kullananlar Şubat 2019

siera61

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
182
122
53
Merhaba Arkadaşlar
Bu ay ilk defa femara ilac kullanıyorum.İlacımın 4.günündeyim.
Daha önce 2 olumsuz aşılama ve bir olumsuz klomen tedavi sonucum var.
Baska bir doktora gittigimde bu ilacı önerdi.
Femara kullanıp gebe kalan var mi ya da hamile kalıp sürecini paylaşmak isteyen.
Ayrıca bende 2 cm çikolata kisti var.
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevirinirm.

Bende gecen ay klomen + çatlatma iğnesi oldum sonuç yok bugün adetin 4 günü doktorum famera önerdi yarın başlayacağım günde 2 tane sonra yumurta gelişimine göre çatlatma iğne bakalım hakkımızda hayırlısı

Hayırlısı canım benımde ilacımın son gunu bugun carsamba kontrole gidip catlatma yapacak

inşallah hayırlı haberlerimiz olur.

Merhaba Arkadaşlar
Bu ay ilk defa femara ilac kullanıyorum.İlacımın 4.günündeyim.
Daha önce 2 olumsuz aşılama ve bir olumsuz klomen tedavi sonucum var.
Baska bir doktora gittigimde bu ilacı önerdi.
Femara kullanıp gebe kalan var mi ya da hamile kalıp sürecini paylaşmak isteyen.
Ayrıca bende 2 cm çikolata kisti var.
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevirinirm.

Mrb cnm bende 3 klomenden sonra femaraya basladim bu 2. Kullanimim ama bu defada olmadi galiba öyle hissediyorum doktor 3cüde olmazsa aşılama dedi o nasil oluyo biraz anlatirmisin neden sonuçsuz oldu seninkisi ?

Merhaba ben de ilk defa bu ay kullaniyorum. Bugun 3. Tableti ictim. Toplam 5 kez kullanacagim. Ayin 27sinde kontrolum var. Ama benim yumurtlamamla ve döngümle hic bir problemim yoktu. Doktor yine de saglikli bir yumurta olusmasi icin verdi. Bir de esim sperm testi yaptirdi bugun onun sonuclari cikacak.
Umarim guzel haberler aliriz.

Merhaba ben de ilk defa bu ay kullaniyorum. Bugun 3. Tableti ictim. Toplam 5 kez kullanacagim. Ayin 27sinde kontrolum var. Ama benim yumurtlamamla ve döngümle hic bir problemim yoktu. Doktor yine de saglikli bir yumurta olusmasi icin verdi. Bir de esim sperm testi yaptirdi bugun onun sonuclari cikacak.
Umarim guzel haberler aliriz.

Merhaba. Ben de geçen ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Sonuç negatif . Bu ay doktorum letrasan verdi femaranın muadili olan bir ilaç. Sizde bir gelişme var mı? Umarım güzel sonuçlar almışsınızdır :)

Merhaba. Ben de geçen ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Sonuç negatif . Bu ay doktorum letrasan verdi femaranın muadili olan bir ilaç. Sizde bir gelişme var mı? Umarım güzel sonuçlar almışsınızdır :)
Maaselef bu ay da kirmizilari gorduk... baska bir doktor buldum bu konularda uzmanmis. Bu hafta ici ona gidecegim. Farkli bir onerisi olursa soylerim size de

Merhaba. 5aylık evliyim bende cocuk Sahibi olmak istiyorum hormonlarımda bi problem yok .bugun doktorum femara ilacını verdi adetliyim adetin bitince 7gün iç sonra kontrole gel dedi. 5 ay gibi kısa sürede ilaç tedavisine baslamalıyım kararsız kaldım tecrübelilerden yardım lütfen..

Back
X