• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar lütfen bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim canim benim 17 mm digeri 20 mm ikiide tutu bnmki insallah seninkiler sana tutunurlar doktordan sonra hemen mi igne oldun yoksa ertesi gunmu
Hemen oldum canım 4 saat sonra falandı inşallah ikiside tutar ama biz 36 saat değil sadece iğne gununu degerlendirebıldık eşimin işinden dolayı

31 agustosda catlatma iğnesi oldum bugunku testm bu sekılde asırı adet sancım var ama gelmıo bi hafiflio bi agrıo olsa hamılelık daha koyu olurdu değil mi cnku yarın adet gunum iğne etkisi mi acaba hala bu 4.dk cıktı ama silik denecek kadar silik gölge gbi cizgi testin üstünde 10 ml yi gösterdigi yazıyor 6gun once freely marka test siz iğneden snra erken gebelıkde ne zaman öğrendiniz

Eklentiler

• 16315506977558922787180523563732.jpg
    16315506977558922787180523563732.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 39
31 agustosda catlatma iğnesi oldum bugunku testm bu sekılde asırı adet sancım var ama gelmıo bi hafiflio bi agrıo olsa hamılelık daha koyu olurdu değil mi cnku yarın adet gunum iğne etkisi mi acaba hala bu 4.dk cıktı ama silik denecek kadar silik gölge gbi cizgi testin üstünde 10 ml yi gösterdigi yazıyor 6gun once freely marka test siz iğneden snra erken gebelıkde ne zaman öğrendiniz
canım merhaba ben de pkos hastasıyım yeni femara ya başladım sen nasıl sonuç aldın ne durumda sin acaba

canım merhaba ben de pkos hastasıyım yeni femara ya başladım sen nasıl sonuç aldın ne durumda sin acaba
2 ayım femara ile hla sonuc yok canım ilk ay iğne vuruldum bu ay doktorm iğne önermedi smdi yumurtlama gunumdeym bugün ovülasyon pik oldu ama bugünü değerlendiremicez cnku eşim sabah sperm testi verdi yarını değerlendrcez artık

2 ayım femara ile hla sonuc yok canım ilk ay iğne vuruldum bu ay doktorm iğne önermedi smdi yumurtlama gunumdeym bugün ovülasyon pik oldu ama bugünü değerlendiremicez cnku eşim sabah sperm testi verdi yarını değerlendrcez artık
Hayırlısı olsun canım senide sayfalar da görüyorum sende birşeyler öğrenmek için sürekli çabalamışsın inşallah gönlünce olur güzel haberlerimizi bir birimize veririz 🙏🏻

Back