• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar lütfen bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben o kadar saatlik sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. spermler kadın vücudunda 24-48 saate kadar canlı kalıyor diye biliyorum. nasipte varsa her şekilde olur. bunu dert etme kendine
İğne gününü değerlendirdik insallah 24 saat yasayan sperme denk gelmeyz ne dyeym 😂

Femara ile ilk ay hamile kalan varmı bugün kontrole gittim mercimek taneleri kadar kist var pko dedi ama yumurtalıkların çok iyi dedi adetim düzenli olduğu için gereksiz gördü femara yazdı hormonlarım bu sekılde cıktı femara kullanıp ilk ay gebelik elde ettiniz mi acaba
Merhaba suan femara nin 4.gunundeyim 5 gun sabah aksam kullaniyorum sali gunu yumurtalarima bakilacak , bnde merak ediyorum gebe kalan var mi ? Ins bizde kaliriz

Merhaba suan femara nin 4.gunundeyim 5 gun sabah aksam kullaniyorum sali gunu yumurtalarima bakilacak , bnde merak ediyorum gebe kalan var mi ? Ins bizde kaliriz
3 gün önce iğne oldum bende canıımm beklemedeym ama sadece iğne gununu degerlendirebldm maalesef ki benmde ilk kullanımım yumurtalarım 16 mm 20 mm olmustu ve catlarkrn cok agrım oldu

Tamm bnmde yok , hatta evde ovulasyonla yumurtlama vs de goruyodum ama dr kontrolu daha saglikli geldi
Evet ama iyi doktor bulmak şart kendi doktorum yumurta takibi yapacagı gün izinlyfi başkasına aldm ben bakmam dedi zorla muayenr oldm tup bebege cık catlatma iğnesi vurul hemen dedi cıktım oda bakmadı bende gidip eczaneden hemen kendim alıp yaptm ilgisiz bazıları cok sinir bozucu hatta kist olursa brn napcam dedm zaten o iğne ücretli kendin yap dedi bana

İğneden 11 gun ilişkiden 10 gun gecti olablrmı ya kızlar yoksa hala iğne etkisi mi bu

Eklentiler

• IMG-20210910-WA0151.jpeg
    IMG-20210910-WA0151.jpeg
    135 KB · Görüntüleme: 29
Evet ama iyi doktor bulmak şart kendi doktorum yumurta takibi yapacagı gün izinlyfi başkasına aldm ben bakmam dedi zorla muayenr oldm tup bebege cık catlatma iğnesi vurul hemen dedi cıktım oda bakmadı bende gidip eczaneden hemen kendim alıp yaptm ilgisiz bazıları cok sinir bozucu hatta kist olursa brn napcam dedm zaten o iğne ücretli kendin yap dedi bana
merhaba nasıl yapıyorsunuz iğneyi?

İğneden 11 gun ilişkiden 10 gun gecti olablrmı ya kızlar yoksa hala iğne etkisi mi bu
Bnm 10 gun negatif 12 gun pozitifti testim hatta 11 gun de cok silik iki gun daha bekleyin insallah olumlu sonuc alirsiniz kac tane yumurtaniz vardi

Bnm 10 gun negatif 12 gun pozitifti testim hatta 11 gun de cok silik iki gun daha bekleyin insallah olumlu sonuc alirsiniz kac tane yumurtaniz vardi
Biri 16 mm biri 20 mm idi cnm iğne oldum hemen ama ben iğne günü hissettm catlama oldugunu cnku catlama akıntısı iğneden 8 saat snra oldu bnde cokda agrı olmstu

İğne gününü sayarsam bugün 12.gün oldu saymazsak 11.gün bdha test yapıcam aksama doğru bkalm

Biri 16 mm biri 20 mm idi cnm iğne oldum hemen ama ben iğne günü hissettm catlama oldugunu cnku catlama akıntısı iğneden 8 saat snra oldu bnde cokda agrı olmstu
Anladim canim benim 17 mm digeri 20 mm ikiide tutu bnmki insallah seninkiler sana tutunurlar doktordan sonra hemen mi igne oldun yoksa ertesi gunmu

Back