• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar lütfen bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rukis26

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
1.201
447
43
29
Femara ile ilk ay hamile kalan varmı bugün kontrole gittim mercimek taneleri kadar kist var pko dedi ama yumurtalıkların çok iyi dedi adetim düzenli olduğu için gereksiz gördü femara yazdı hormonlarım bu sekılde cıktı femara kullanıp ilk ay gebelik elde ettiniz mi acaba

Eklentiler

• Screenshot_20210823-140707.png
    Screenshot_20210823-140707.png
    188,6 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20210823-140702.png
    Screenshot_20210823-140702.png
    197,6 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20210823-140653.png
    Screenshot_20210823-140653.png
    201,1 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba, femara ile 2. Takipte hamile kalmıştı. 4 aylıkken vedalaşmak zorunda kaldım ne yazık ki. Ama yumurtaları geliştiren iyi bir takiple başarıya ulaştıran bir ilaç. Umarım en kısa zamanda güzel haber alırsınız. 😍

Merhaba, femara ile 2. Takipte hamile kalmıştı. 4 aylıkken vedalaşmak zorunda kaldım ne yazık ki. Ama yumurtaları geliştiren iyi bir takiple başarıya ulaştıran bir ilaç. Umarım en kısa zamanda güzel haber alırsınız. 😍
İnşallah iğne olmadan kullanacagm sizinde basınız saolsun birde siz iğne ile mi kullandnz acaba

Bnde de pkos var femara kullanımına yeni geçtim bnde addet düzensizliği var yanında duphaston da kulaniyorum 3 ayımdayım hala birsey yok ama femara kullanıp hamile kalabilen çok duydum ve okudum
Duphaston progestan gibi bir ilaç mı bende progestan kullanıyorm catlamadan sonra bana pko teshısı koydu doktor hormonlar ıyı ama ultrasonda gozukuyor

Duphaston progestan gibi bir ilaç mı bende progestan kullanıyorm catlamadan sonra bana pko teshısı koydu doktor hormonlar ıyı ama ultrasonda gozukuyor
Bn aşılamaya geçmedim 3 ay sonra gecicem duphaston addet düzenleyici ve Rahim duvarını daha güzel hazirliyormus bebek kolay tutulsun diye dedi

İnşallah iğne olmadan kullanacagm sizinde basınız saolsun birde siz iğne ile mi kullandnz acaba
İğne kullanmadım. Sadece doktor belirli günlerde yumurta takibi yapıp. Değerlendirmemiz gereken günleri söyledi. Yumurtanın çatlayacağı günü söyledi yani. Hatta gebe kaldığım ay iki taraftan da yumurtlamıştım. İçinizi rahat tutun doktorunuza güvenin. İlk ay olmasa da düşürmeyin modunuzu.

İğne kullanmadım. Sadece doktor belirli günlerde yumurta takibi yapıp. Değerlendirmemiz gereken günleri söyledi. Yumurtanın çatlayacağı günü söyledi yani. Hatta gebe kaldığım ay iki taraftan da yumurtlamıştım. İçinizi rahat tutun doktorunuza güvenin. İlk ay olmasa da düşürmeyin modunuzu.
Şuan hala kulaniyormusunuz

Bn aşılamaya geçmedim 3 ay sonra gecicem duphaston addet düzenleyici ve Rahim duvarını daha güzel hazirliyormus bebek kolay tutulsun diye dedi
O zaman oda pregesteron içeren bir ilaç çatlamadan snra kullanıosnz deilmi

Çok teşekkürler bende kar kar dusunuyodm çatlma iğnes olsam nı dye

merhaba. benim de geçen sene kaybım var. 3 ay önce 1 kere klomen kullandım çatlatma iğnesiyle birlikte, ama olmadı. progeston biraz adet düzenimi bozdu 3 ay ara verdim ilaçlara. bu ay femara verdi doktor. ilk kez deniyorum. hayırlısı olur inşallah hepimiz için

merhaba. benim de geçen sene kaybım var. 3 ay önce 1 kere klomen kullandım çatlatma iğnesiyle birlikte, ama olmadı. progeston biraz adet düzenimi bozdu 3 ay ara verdim ilaçlara. bu ay femara verdi doktor. ilk kez deniyorum. hayırlısı olur inşallah hepimiz için
Bende dun oldum iğnemi hayırlısı bakalm

inşallah hayırlısıyla yüzümüz güler hepimizin. baklalım benim ctesi günü yumurtalık kontrolüm var
İğne gununu degerlendirdim ama 36 saat smdi doldu eşim işte aksam 8 de olcak mecbur ya off

İğne gununu degerlendirdim ama 36 saat smdi doldu eşim işte aksam 8 de olcak mecbur ya off
ben o kadar saatlik sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. spermler kadın vücudunda 24-48 saate kadar canlı kalıyor diye biliyorum. nasipte varsa her şekilde olur. bunu dert etme kendine

Back