Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 1 senedir bebek istiyorum. Miyom ameliyatı olunca planlar değişti. Erteledik. 3 aydır düşünmeye başladık yine. 2 ay kloman kullandım. Negatif. Şimdi femara ya başladım. Bakalim ne olacak. Prolaktin ve insulin direnci de var. Oyle işte.
Allah nasip etsin inşallah en doğru zamanda sağlıklı bir bebiş
Beklemedeyim canım femara ile 2. Ayım.Kizlar var mı olumlu sonuc alan ?
Beklemedeyim canım femara ile 2. Ayım.
21. Gündeyim şu an
Yok canım 21 gün dediğim ilk adet tarihimden bugüne kadar,Geciktin mi yani yumurtlamadan 14 gün sonra faln regl oluyorsun çünkü
Yok canım 21 gün dediğim ilk adet tarihimden bugüne kadar,
Geçen ay 27. Günde adet olmuştum normalden 3-4 gün erken..
femara ile erken yumurtlamıyor bence
Beklemedeyim canım femara ile 2. Ayım.
21. Gündeyim şu an
4-5 kasımı değerlendirmemiştiydin canım? Ben iğne olmadım kendi çatlamasını bekledik, yumurtlama günlerini değerlendirdim aşağı yukarı tahmin ederekben geçen ay ilk kez kullandım femara ve aynen öyle. zaten adetin 5. günü başlayınca bitişi 10. gün oluyor. 2 gün sonra iğne olsan aşağı yukarı yumurtlama aynı günlere denk geliyor.
İşte o regl olduğun günden 14 gün sayınca yumurtanın çatladığı günü bulabiliyormuşsun mesela ben 3 kasımda oldum iğne regl oldum 19 kasımda hesaplayınca yumurta dördünde değil beşinde çatlamıştı ve doktorum sadece 4-5te ilişki önermişti mesela. ben altısında da ilişkiye girmiştim ama faydasız oldu tabi :/
İnşallah hepimiz canım. Ben iğne olmadım geçen ay 21. Gün progesteron ölçtürdüm baya yüksek çıktı doktorum iğneye gerek yok zaten kalite yumurta oluşmuş ve çatlamış dedi. Böyle devam ediyoruz bakalım neler olcak bu ayGüzel haber alırsın inşallah . Bende bu ay 2.kez kullanicam . İğne kullanmis miydin?
İnşallah hepimiz canım. Ben iğne olmadım geçen ay 21. Gün progesteron ölçtürdüm baya yüksek çıktı doktorum iğneye gerek yok zaten kalite yumurta oluşmuş ve çatlamış dedi. Böyle devam ediyoruz bakalım neler olcak bu ay
Adetin 3. Günü sabah akşam 5 gün boyunca kullandımBen bu ay tek kullandım benimde progesteron iyi çıktı . Ama ikinci ay iki kullanicam galiba . Senin nasıldi kullanımın
Adetin 3. Günü sabah akşam 5 gün boyunca kullandım
4-5 kasımı değerlendirmemiştiydin canım? Ben iğne olmadım kendi çatlamasını bekledik, yumurtlama günlerini değerlendirdim aşağı yukarı tahmin ederek
Hayırlısı olsun hepimiz için biz 15 aydır korunmuyoruz doktorlar bir sorun görmediklerini söylediklerini için rahatız ama sıkıldım açıkçası femara da olmazsa başka ne yapayım bilemiyorumevet evet değerlendirdik o üç gün sonrada gün aşırı şekilde ama olmadı işte Allah'ın nasibi.
sen ne kadardır deniyorsun?
Hayırlısı olsun hepimiz için biz 15 aydır korunmuyoruz doktorlar bir sorun görmediklerini söylediklerini için rahatız ama sıkıldım açıkçası femara da olmazsa başka ne yapayım bilemiyorum
Senin iyiymiş aslında hamile kalabiliyorsun femarayla senin iş olduğu diyebiliriz:):)en sinir bozucusu da o, bende de öyle herhangi bir sorun yok ama olmuyor. 9. aya girdim ben de üç kere de kimyasal gebelik yaşadım. bilinmeyince sebebi insan napacağını şaşırıyor.
benim doktorum femara ile sonuç alabileceğimizi söyledi 3 ay femara deneyeceğim sonrasını bilmiyorum aşılama falan galiba ama onda da sağlıksız spermler de dölleebiliyor ondan çekiniyorum
Senin iyiymiş aslında hamile kalabiliyorsun femarayla senin iş olduğu diyebiliriz:):)
Ben bir kere bile buluşturamadım ikisini :)
Aşılama benim doktor da önermiyor normalden hiç bi farkı yok diyor bizim durumumuz için konuşuyor tabi
Hahaha aynı benim de her gittiğimde gördüğüm en sağlıklı kadınsın yakında hayırlı haberleri alırız diyo ama bizde tık yokya benim sorunum o tutunamıyor bir türlü, rahim vs normal ama işte. progestan falan verdi işte ama yavrumu tutamadık
inşallah olur bakalım doktorum her ay üç aya kadar sonuç alacağız diyor, bu şekilde geçti dokuz ay hahaha hala sonuc yok