Gebeliğe Hazırlık Femara Kullananlar Buraya!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

neiraida

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
540
538
103
istanbul
Kızlar merhabaa, bu ay ilk kez femara kullanmaya başladım ve dün bitti yarın doktor randevum var burada femara maceralarımızı konuşsak güzel olabilir bence diye düşünüyorum internette pek de bilgi yok çünkü yan etkileri vs. hakkında aslında hep saçma muhabbetler dönüyor :)

mesela ben beş gün ikişer tane kullandım ve korkunç bir baş ağrısı yaptı. başka femara sonrası belirtisi olan vs var mıdıır

Tık tık tık misafir kabul ediyonmu bebeğim))

ne demek canım benim kapım her zaman açık sana
sen de mi bu ay femara kullanıyorsun?
Kullandım ben kuzum bitti çoktan geçen cumartesi ilk kontrolüm vardı 4 yumurta olusmustu 9mm delerdi salı günü birdaha gittim 2 yumurta büyümemiş 2 si büyümüş 13mm olmuşlar ama derim 13. Gunu 13mm yavaş büyümüşler bu cumartesi yarın değil öbürgün bidaha cagirdi adetin 17. Gunu oluyor insallah gev kalınmaz ve büyürler

inşallah canım benim allahın izniyle dilediğin gibi olacak inşallah, benim de yarın randevum. kullanmaya başlamadan önce ciddi büyüyen bir yumurtam vardı şekli falan da düzgün bakalım yarın ne dicek doktor.

geçen gün de akıntım oldu koyu renkli ama böyle yumurtlama akıntısı kıvamında doktora yazdım erken dedi bakacak yarın ama ben yine de çalışmalara başladım nolur nolmaz diye

klomenden daha mı etkili bu ya da başarı oranı daha mı yüksek bilgin var mı

Evet tatlım bu az ama kaliteli yumurta üretiyor bende geçen ay yan etki olarak 2 gün kanama yaptı bu ayda 3 gün baş ağrısı oldu sadece okadr ama ne biliyim ya dün kasiklarim feci ağırdı buğuyalardır insallah aman geç kalınmış olmasinda 17. Güne denk gelicek işte iğne vurulmam geçen ay 15. Gün vurulmustum 19mm de

ya düşünüyorum dr daha erken olacak olsa çağırırdı sanki belki tecrübelerine dayanarak hani seni bekleme aşamasına almıştır olamaz mı?

hem iğnesiz de çatlıyor olabilir bence ben mesela bu ay iğne yaptırmıcam çünkü gerçekten moralimi mahvetti sürekli pozitif görmek

Bende dedim geç degilmi diye güne değil büyüme aşmasına göre çağırıyorum dedi günde 1 mm büyümüş yani insallah güzel sonuçlar aliriz iğne yaptır bence her ihtimali göze al ben geçen ay test yaptım yalandan da olsa pozitif gördüm ama dediğin gibi yikildm heleki çok yakın arkadaşım yani daha doğrusu gorumcemin gelini oda ben iğne vurulunca spiralin i cikartirdi beraber hamile kalcaktik yaniki o kaldı bugün kalp atislarini dinlemeye geldi ama ben kalamadim hayırlısı insallah kalirim ya oyuzden bu ay kesinlikle test yapmayacağım belirti aramayacağım aman su gün olsun böyle ollsn diye stres yapmayacağım iğneden 15 gün sonra gidip direk kan verecegim

ya ben iğnenin 14.-15. günü falan hep pozitif gördüm hamileyim diye gittim
çok kırıcı bu işler çok üzülyorum artık Allah yüzümüze gülsün inşallah, bu ay ben de delilik yaptım dijital gebelik testi aldım amerikadan geliyor artık ışığa tuttum yok çizgi mi var falan moduna girmeyeceğim zamanını bekleyip testi yapacağım.

iğneyi yaptirim de diyorum ya ben idrar testinde o çift çizgiyi görmek istiyorum artık bi de stres yapmamayı başaramadım en az stresli halim bile korkunç gergin :)

Işte bikere tecrübe edindin şimdi daha relaks ol bende öyle olacağım çünkü ha bu test clearblue mi digital hamile isen kaç haftalık olduğunu gosterenlerden nerden aldin ve nekadar bende çok merak ediyorum otesti ya inşalalh bu ay yüzümüz güler bebeğim ben esb son iğnenin 12.günü çok çok silikti dahada gormeidm yapmadmda 18inde adetoldm zatn

Valla ben amazon'dan aldım buraya gelmesi 10-15 gün sürecek. ondan değil yani ondan bulamadım türkiyeye kargolanan, bu zaman sayacı var pregnant ya da not pregnant diyor. üç test ve kargo 100 tl ye geldi işin gerçeği. buna karşılık early predictorun tanesi 40 lira olmuş hahah 3 tane early daha pahalıya geliyor :)

şansıma oldu vereceksen sipariş amazona bak

Merhaba femara nın 2. Ayındayım ilk ayım hüsranla geçti :/ ben de karın ağrısı batması dışında yan etki göremedim. 21. Gğn kan verip progesteron baktırdım 59 çıktı kendi çatlıyor diye iğne vermedi doktor. Bakalım bu ay neler olacak :)

Merhabalar kızlar, ben ilk femara ayındayım sekiz gün sonra kan vereceğim kısmetse :)
İnşallah bebişlerimis bizimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…