Femara kullananlar bakabilir mi

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
1.204
335
26
Kızlar daha önce klomen kullandım hiç bir etkisi olmadı bu ay femaraya geçtim 7.tableti içiyorum fakat aşırı bir uyku hali sersemlik yaptı sizde böyle bir yan etkisi olmuşmuydu ?

Ben de femara kullandım ama dikkat etmedim hiç zaten çalışıyordum ondandır diye düşündüm ama uyku yapmış olabilir evet şimdi düşününce
Ya bende epeyi yan etkisi oldu şaşırdım yani normalde reglim 5 gün sürerdi 5.gün ilaca başlayınca reglim 7.gün bitti uyku halsizlik afedersiniz ishal yaptı beni

Ya bende epeyi yan etkisi oldu şaşırdım yani normalde reglim 5 gün sürerdi 5.gün ilaca başlayınca reglim 7.gün bitti uyku halsizlik afedersiniz ishal yaptı beni
Benimde reglim uzun sürdü normalde 7-8 gün sürerken 10. Gün bitti . Bunların dışında etkisi olmadı

Hadi ya keşke yaptırsaydın inşallah kist oluşmaz

Kızlar daha önce klomen kullandım hiç bir etkisi olmadı bu ay femaraya geçtim 7.tableti içiyorum fakat aşırı bir uyku hali sersemlik yaptı sizde böyle bir yan etkisi olmuşmuydu ?
Bende bu ay klomenden femaraya geçtim. Hiç uyku hali yaşamadım tabi herkeste etkisi aynı olmayabiliyor

Bende de uyku yaptı canım , doktor bi kaç güne çatlar demişti kontrole gittiğimde. Dayanamadım evde yaptım ovulasyon pazar günü çatladı bakalım inşallah bu ay güzel sonucu alırız

Bende de uyku yaptı canım , doktor bi kaç güne çatlar demişti kontrole gittiğimde. Dayanamadım evde yaptım ovulasyon pazar günü çatladı bakalım inşallah bu ay güzel sonucu alırız
Merhaba canım iğneden kaç gün sonra çatladı ben pazartesiye yaptırdım Çarşamba baktığında çatlamamişti?

Bende yan etkisi çok oldu inşallah güzel sonuçlar alırız ya benim iğne tarihim Salı günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…