• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara kullanıp etkisini gören plissss 😇

cernn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2023
4
2
1
26
Merhaba canlar bebiş istediğim için doktora gittim hormon testim iyi çıktı doktor FEMARA diye bir hap verdi kullan 5 gün sonra gel kontrole dedi aranızda kullanıp etkisi gören lütfen yoruma katılabilir mi 🫶

Merhaba canlar bebiş istediğim için doktora gittim hormon testim iyi çıktı doktor FEMARA diye bir hap verdi kullan 5 gün sonra gel kontrole dedi aranızda kullanıp etkisi gören lütfen yoruma katılabilir mi 🫶
Evet ben canım kullandım yumurtlamayı takip ettim ovulasyon testiyle yumurtlamayı yakaladım

Aaaa çok sevindim adınıza ♥️ sadece ilaçla mı peki herhangi bir çatlatma iğnesi vs. Kullandınız mı

Aaaa çok sevindim adınıza ♥️ sadece ilaçla mı peki herhangi bir çatlatma iğnesi vs. Kullandınız mı
Sadece ilacı kullandım canım çatlatma iğnesi falan vurulmadım yumurtlamayı takip ettim sadece ovulasyon testiyle

Bende 5 gün kullandım Salı günü yani dün doktora gittim yumurtam 10 ml olmuştu doktor ilacı kullanmaya devam et günde 2 defa dedi cuma günü tekrar gidicem kontrole 16 ya da 18 ml olursa çatlatma iğnesi olucam pkos var bende 2.5 senedir bu hastalıkla uğraşıyorum hiç gebe kalmadım bundan önce klomen kullanmıştım hiç etki etmemişti yumurtalıklarıma ama femera etki etmiş 10 ml olmuş 5 günde

Öncelikle Allah hepimize nasip etsin inşallah,
Bende kullandım geçen ay günde 1 tane ama hiç etki etmedi 3cm büyümüştü çünkü amh 0.26 yani düşük ve bu ay tekrar deniyorum 3 tane olacak şekilde beş gün boyunca ve bugün bitti haftaya kontrolle gideceğim çok korkuyorum açıkçası ama bilmiyorum işte umut Allah nasip eder inşallah..

Back