Doktor sınırda dediÖyle yapıyorum canım aklıma getirmemeye çalışıyorum. Bir süre kafa dinlicem zaten uzak durucam. Sağol tatlım
E kilon da yokmuş. Ailede mi var şeker? Dikkat et gebeliğinde de zor olur yoksa.
Gebelik şekeri tetikler o yüzden sen şimdiden dikkat et. Barsakları etkiler ilaç evetDoktor sınırda dedi
Hımm anladım doktor takibinde olucam bakalımGebelik şekeri tetikler o yüzden sen şimdiden dikkat et. Barsakları etkiler ilaç evet
canım ben kullanmıştım 3 ay şekerim yoktu yumurtaların sağlıklı gelişimi için aşırı etkiliymiş ilk zamanlar alışana kadar mahfediyor insanı sürekli ishal yapar mide bulantısıda çok yemek yediğinde olur birde ağzın kokabilirKan sonucu verdim bugün doktorum glifor verdi iç diye yumurta tambelliği oyuzdenmiş. Şeker ve karbonhıdrar yememem lazımmiş unlu mamuller ve çok şekerli şeyler şekeri yüksek olan meyvelerde dahil iç dedi yumurtlamayı düzenler dedi daha önce kullanan varmı bnun yan etkileride varmış mide bulantısı islah kusma iştahsızlık zaten zayıfım 56 kiloyum 160boyundayım inşallah yan etki yapmaz bende
İlk gün karın ağrısı islah yaptı sonra rahat geçti çok şükürcanım ben kullanmıştım 3 ay şekerim yoktu yumurtaların sağlıklı gelişimi için aşırı etkiliymiş ilk zamanlar alışana kadar mahfediyor insanı sürekli ishal yapar mide bulantısıda çok yemek yediğinde olur birde ağzın kokabilir
iyi çok şükür valla bende hsg çekildiğimden beri geçen pazartesiden beri kasık ağrım var inşallah enfeksiyon değildirİlk gün karın ağrısı islah yaptı sonra rahat geçti çok şükür
İnşallah dikkat ettinmiiyi çok şükür valla bende hsg çekildiğimden beri geçen pazartesiden beri kasık ağrım var inşallah enfeksiyon değildir
Pazartesi salı yumurtlama günümdü pazartesi film çekildi ilişki bugün yok yarın değerledir dedi bakalım 1 hafta oldu işe dün belim kasığım beterdi bugün bişey yok ara ara yoklayan bir kasık batmam var enfeksiyondan korkuyorumİnşallah dikkat ettinmi
HımmPazartesi salı yumurtlama günümdü pazartesi film çekildi ilişki bugün yok yarın değerledir dedi bakalım 1 hafta oldu işe dün belim kasığım beterdi bugün bişey yok ara ara yoklayan bir kasık batmam var enfeksiyondan korkuyorum
İçiyorum kuzu antibiotikte kullandım aslında amaHımmenfeksiyonda olabilir bol su iç
Hayırlısı olsun kanki belki bişeyler olur belli olmazİçiyorum kuzu antibiotikte kullandım aslında ama
canım benim zaten çok düzenliydi ama düzenleyi etkisi olduğunu çok söyleyen varGlifor kullanınca adet oluyormusun düzenli
ayyy inşallah canım yaHayırlısı olsun kanki belki bişeyler olur belli olmaz
şu ara ev taşımamız gerek çalışıyorumda durumlar karışık manevi olarakta maddi olaraktaİnşallah
Her zorluğun sonunda kolaylık vardır allah yardımcınız olsun inşallahşu ara ev taşımamız gerek çalışıyorumda durumlar karışık manevi olarakta maddi olarakta
İnşallah şurda iki kelime bahsetmek yorum almak bile rahatlatıyor içimi allah razı olsunHer zorluğun sonunda kolaylık vardır allah yardımcınız olsun inşallah
Oluyor insan tanımadığı kişiye anlatında daha iyi tanıdığa anlatınca ordan oraya üstüne ekleniyor haksızlığa gelme haknsızlık edenide savun benim en sevmediğim şey haksızlık eşitte değil adeletli ol oldurdaİnşallah şurda iki kelime bahsetmek yorum almak bile rahatlatıyor içimi allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?