- Konu Sahibi Flowers001
-
Canım çok üzüldüm inşallah önümüzdeki ay senin için güzel olur...Devami geldi canim malesef
Canım çok üzüldüm inşallah önümüzdeki ay senin için güzel olur...
İnsan gerçekten öyle hissediyor ama demekki bu da bizim sınavımız..Sanmiyorum canim bakalim hayirlisi artik. Bukadar hersey guzel ilerlerken de bilmiyorum nasip degil galiba
Oyle canim umarim sen guzel sonuclar alirsin insan yipraniyor cok bu sürecte bakalim pazartesiye randvu aldim raporu alip tüpe gecicem sanirim yıldım ben dahada ugrasasim yok benimİnsan gerçekten öyle hissediyor ama demekki bu da bizim sınavımız..
Bende adet belirtileri başladı bugün yarın olurum hayırlısı üzülüyor insan ister istemez..Oyle canim umarim sen guzel sonuclar alirsin insan yipraniyor cok bu sürecte bakalim pazartesiye randvu aldim raporu alip tüpe gecicem sanirim yıldım ben dahada ugrasasim yok benim
Oyle valla canim bende hastaneye gitmekten vazgectim bir iki ay kendim deniyecegim. Bu arada esim takviye alicak kendine. Proxed plus. Bakalim hayirlisi olsun iki ayda ovulasyonla deniyecegimBende adet belirtileri başladı bugün yarın olurum hayırlısı üzülüyor insan ister istemez..
Merhaba bende aşılama yaptırdım bugün 5. Günüm vücudumu dinlemek istemedim ama sanırım bende belirti yok. Sadece gece uyurken ateş basıyor gibi huzursuz oluyorum uyuyamıyorum sabah da uyanamıyorum bir de ayaklarımın altı buz gibiKizlar daha oncesinde konu acmistim fakat asilamayi benim gibi femara ile olan varmı ? Cogunluk igne kullaniyor sanirım ben 1 ekimde asilama oldum ve gün gün belirtilerim
1. Gün :kasikta agri (yumurta catmasindan dolayi buyuk ihtimalle )
2. Gün: hafif seyreden agrilar ve kasiklarimda et kesilmis gibi bir degisik his vardi belkide kendimi fazla kastım ondanda olabilir
3. Gün:yumurtalarim sagdaydi fakat ben cift tarafli doluluk hissi yasadim
4. Gün : bıcak saplanır gibi kasiklarima birsey batiyordu cok nadir olsada ama onun haricinde hersey normaldi
5. Gün : sag tarafimda hafif doluluk hafif bel agrisi ve karin agrisi birazda gaz
6. Gün :karin agrisi ve gaz ( azcik is yapiyim bel agrisi hemen tutuyor )
7. Gün: sol kasikta batma azcik is yapiyim bel agrisi hemen tutuyor )
8. Gün: kasik agrisi gaz azcik is yapiyim bel agrisi hemen tutuyor )
9. Gün: gaz kasik agrisi azcik is yapiyim bel agrisi hemen tutuyor )
10. Gün : karnim resmen gurulduyor asiri gaz var haplardanmi neazcik is yapiyim bel agrisi ve kasigim gerilir gibi oluyor
Devamini ekliycem sizler ne durumdasiniz ?
Hayirlisi olsun hakkinda belirti arama bosver ins guzel sonuclarin olur kac mm ve kac yumurta ile asilama yapildi sperm sonuclariniz nedir acaba paylasabilirmisinizMerhaba bende aşılama yaptırdım bugün 5. Günüm vücudumu dinlemek istemedim ama sanırım bende belirti yok. Sadece gece uyurken ateş basıyor gibi huzursuz oluyorum uyuyamıyorum sabah da uyanamıyorum bir de ayaklarımın altı buz gibi
3 yumurta büyümüş dedi en büyük 19 mm eşimin spermleri yıkandıktan sonra 12 milyon diye yazıyordu.Hayirlisi olsun hakkinda belirti arama bosver ins guzel sonuclarin olur kac mm ve kac yumurta ile asilama yapildi sperm sonuclariniz nedir acaba paylasabilirmisiniz
Sperm degeriniz neye bagli dusuk cikti acaba esinizde varikosel vs varmiydi3 yumurta büyümüş dedi en büyük 19 mm eşimin spermleri yıkandıktan sonra 12 milyon diye yazıyordu.
Aslında doktor değere çok iyi demişti çok güzel dediSperm degeriniz neye bagli dusuk cikti acaba esinizde varikosel vs varmiydi
Yok canim dusuk degil asilama icin yeterli bizimde 28 milyondu ikincide yikandiktan sonra 33 milyon olmustu neye gore bu sayilar anlamiyorum benim esim varikosel ameliyati oldu corona olduktan snra biraz dustü degeri toparlicaz takviyelerle insAslında doktor değere çok iyi demişti çok güzel dedidüşük mü değeri Biz üzülmeyelim diye mi öyle söyledi acaba üzüldüm şimdi . Hayır eşimde varikosel yok 94 milyondu yıkandı ve 12 milyon kaldı
Morfolojiniz kac birdeAslında doktor değere çok iyi demişti çok güzel dedidüşük mü değeri Biz üzülmeyelim diye mi öyle söyledi acaba üzüldüm şimdi . Hayır eşimde varikosel yok 94 milyondu yıkandı ve 12 milyon kaldı
İkinci asilamada indan cok bocalıyor seni cok iyi anliyorum ama evde gebrlik testine guvenme sen yarin ginede bi kan ver canimAşılamanın 13. Günü evde gebelik testi yaptım ve sonuç kocaman bir tek çizgi2. Aşılamamdı o kadar ağladım ki … buraya duygularımızı yazacak kelime bulamıyorum… bir gün böyle mutluluktan anlayacağımız günlerde gelir mi . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?