Aşılama Femara ile aşılama gün gün belirtiler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Siz hangi ilaçla aşılama yaptırdınız ? Belirtileriniz neler

• Femara ve ovitrelle ile aşılama

OY: 7 36,8%
  • Klomen ve ovitrelle ile aşılama

OY: 3 15,8%
  • Gonal f vs benzeri igne ile aşılama

OY: 9 47,4%

• Ankete Katılan
    19
İnsan gerçekten öyle hissediyor ama demekki bu da bizim sınavımız..
Oyle canim umarim sen guzel sonuclar alirsin insan yipraniyor cok bu sürecte bakalim pazartesiye randvu aldim raporu alip tüpe gecicem sanirim yıldım ben dahada ugrasasim yok benim

Oyle canim umarim sen guzel sonuclar alirsin insan yipraniyor cok bu sürecte bakalim pazartesiye randvu aldim raporu alip tüpe gecicem sanirim yıldım ben dahada ugrasasim yok benim
Bende adet belirtileri başladı bugün yarın olurum hayırlısı üzülüyor insan ister istemez..

Bende adet belirtileri başladı bugün yarın olurum hayırlısı üzülüyor insan ister istemez..
Oyle valla canim bende hastaneye gitmekten vazgectim bir iki ay kendim deniyecegim. Bu arada esim takviye alicak kendine. Proxed plus. Bakalim hayirlisi olsun iki ayda ovulasyonla deniyecegim

Merhaba bende aşılama yaptırdım bugün 5. Günüm vücudumu dinlemek istemedim ama sanırım bende belirti yok. Sadece gece uyurken ateş basıyor gibi huzursuz oluyorum uyuyamıyorum sabah da uyanamıyorum bir de ayaklarımın altı buz gibi

Hayirlisi olsun hakkinda belirti arama bosver ins guzel sonuclarin olur kac mm ve kac yumurta ile asilama yapildi sperm sonuclariniz nedir acaba paylasabilirmisiniz

Yok canim dusuk degil asilama icin yeterli bizimde 28 milyondu ikincide yikandiktan sonra 33 milyon olmustu neye gore bu sayilar anlamiyorum benim esim varikosel ameliyati oldu corona olduktan snra biraz dustü degeri toparlicaz takviyelerle ins sizde sahlikli beslenin bu surecte esin mumkunse takviye kullansin

Aşılamanın 13. Günü evde gebelik testi yaptım ve sonuç kocaman bir tek çizgi 2. Aşılamamdı o kadar ağladım ki … buraya duygularımızı yazacak kelime bulamıyorum… bir gün böyle mutluluktan anlayacağımız günlerde gelir mi . . .

İkinci asilamada indan cok bocalıyor seni cok iyi anliyorum ama evde gebrlik testine guvenme sen yarin ginede bi kan ver canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…