• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

femara için acil yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi rodal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

rodal

Ziyaretçi
arkadaşlar bu ay dr um femara diye bir ilaç verdi bana.bu ilaç meme kanserinde kullanılırken aynı zamanda yumurtaları da geliştiren bir ilaçmış.glifor da kullanıyorum.bu ilaçla hamile kalan oldu mu aranızda.veya kullanan var mıydı. deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz.acil yardım lütfen

kimse yok mu arkadaşlar bu ilaçla ilgili bilgisi olan yok mu

canım banada doktorum bu ilacı önermişti.tabi eczaneden 3 yıl önce fiyatı 80 ytl filandı.almadım.rahim filmi çekinmeden ilaç kullanmak istemedim.iyikide almamışım.rahim filminde sağ tüp tıkalı çıktı şimdi açıldı.şimdi klomenle tedavi görüyorum.allahım işallah tez zamanda nasip eder arkadaşım...

evet cnm pahalı bir ilaç 230 civarı.ben de korkuyorum kullanmaya.acaba bir yan etki falan yapar mı diye bilmiyorum.çok kararsızım.

bnm annem kullanıyor ama meme kanseri tedavisinde
doktorun önerdiyse demekki yumurtalarıda geliştiriyor inan hiç bilgim yok

canım annene allah acil şifalar versin.bu ilaç hem meme kanserinde hemde yumurtlamada yararlıymış.bende bebek istediğim için doktor önermişti.

cnm geçmiş olsun.ben de kullanacam yumurtlama tedavisi için verdi dr um

evet cnm pahalı bir ilaç 230 civarı.ben de korkuyorum kullanmaya.acaba bir yan etki falan yapar mı diye bilmiyorum.çok kararsızım.

canım purogon filan vermedimiki?canım şu bi gerçek bütün ilaçların yan etkisi var.bi yeri yaparken bi yeri yıkıyoruz işte.allah hepimizin yardımcısı olsun.bu zamana kadar bir sürü ilaç kullandım artık nefret ediyorum ilaçlardan.bitsin artık bu çilemiz.rabbim kimsenin umuduna koymasın işallah.

Benimde doktorum femarayı kullanmamı söyledi adetin 3. Günu basla 5 gun kullan birak demisti bende PKO hastasıyım çocuk istiyoruz 1 yıldır banada doktorum kanser tedavisinde kullaniliyor diyince korkmustum ama ayni zamanda yumurtalarada iyi geldiginden kullanmak zorundayiz bende pazartesi gunu doktora gidecem umarim 2 yıl sonra iyi şeyler soyler allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Back