- 23 Kasım 2023
- 42
- 2
-
- Konu Sahibi kadinlarinisi
Kimse yok mu 2 konuya yazdim 1de baslik actim cevap gelmiyorKizlar merhaba. Benimde igneden itibaren 9. Günüm. 7 ve8. Gunde ovulasyon pikti. Bugün 9. Günde meraktan erken gebelik testi yaptim negatifti. İğnenin etkisi bu kadar cabuk gecer mi? Pozitif olma ihtimali var mi bundan sonra
O zaman biraz daha bekliyim cevap verdigin icin teşekkür ederimBende 5 şubatta iğne oldum hatta bu 4. Ignem hiç erken test yapmadim aşırı stres yaratıyor. 12. Gun negatif olup sonra pozitif olan var 16 gun pozitif gören var. 10. Gün öğrenen var. Kesin ve net sonuç 14. Günü beklemek ben hep 14. Hun test yaptım 2 pozitif 1 negatif gördüm 4. Beklıyorum
Ayrıca iğneden sonra ovulasyon testleri gecersiz canım onlara aldanma içindeki lh hcg testleri pozitif gösteriyor.
Kızlar yeniden merhaba. Bugün birdaha ovulasyon ve gebelik testi yaptım. Bugün tam 12. Gün igne gününü saymazsak. Gecen gün ovulasyon testi negatifti Bugün yeniden pozitif. Kaset gebelik testi ise negatif. Dün 11. Günde beta verdim. 2.95diO zaman biraz daha bekliyim cevap verdigin icin teşekkür ederim
Canım gebelik oluşmamış sanırım bidahaki ay çatlatma iğnesi olmadan incir havuç kürü yaparak destekle yumurtanı araş tıra bilir sin ibrahim Saraçoğlu diye prolaktin hormonun yüksek değilse öneririmKızlar yeniden merhaba. Bugün birdaha ovulasyon ve gebelik testi yaptım. Bugün tam 12. Gün igne gününü saymazsak. Gecen gün ovulasyon testi negatifti Bugün yeniden pozitif. Kaset gebelik testi ise negatif. Dün 11. Günde beta verdim. 2.95di
Yardimlarinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum
Benim yumurtalarim büyüyor ama iğne ile çatlıyor. Esiminde sayi ve hizda sıkıntı var. Dediginizide deneyecegimCanım gebelik oluşmamış sanırım bidahaki ay çatlatma iğnesi olmadan incir havuç kürü yaparak destekle yumurtanı araş tıra bilir sin ibrahim Saraçoğlu diye prolaktin hormonun yüksek değilse öneririm
İşe yarayacak mutlaka deneyin en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim sizeBenim yumurtalarim büyüyor ama iğne ile çatlıyor. Esiminde sayi ve hizda sıkıntı var. Dediginizide deneyecegim
Aminn isteyen herkese inşallahİşe yarayacak mutlaka deneyin en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim size
Ben 7. Günde pozitif gördüm beta 13.89 civarıydı yükselir inşalllah senindeKızlar yeniden merhaba. Bugün birdaha ovulasyon ve gebelik testi yaptım. Bugün tam 12. Gün igne gününü saymazsak. Gecen gün ovulasyon testi negatifti Bugün yeniden pozitif. Kaset gebelik testi ise negatif. Dün 11. Günde beta verdim. 2.95di
Yardimlarinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum
Merhaba igneyi kendiniz mi vuruyosunuz yoksa acilde falan miKizlar merhaba. Benimde igneden itibaren 9. Günüm. 7 ve8. Gunde ovulasyon pikti. Bugün 9. Günde meraktan erken gebelik testi yaptim negatifti. İğnenin etkisi bu kadar cabuk gecer mi? Pozitif olma ihtimali var mi bundan sonra
Benim kendi doktorum vurdu ben yapamam birde diye doktorumdan istedimMerhaba igneyi kendiniz mi vuruyosunuz yoksa acilde falan mi