Lilys her şeyin hayırlısı olsun, zaten Aşılamanın oranı da aşırı yüksek değil ama mantıken en sağlıklı spermleri doğru yere yerleştirmek şansı artırır diye düşününce aşılama yapıyo insanlar. Hani insanlar boşver kafaya takma diyor ya, açıkçası ben fe bunu kendim için çok gerçekçi bulmuyorum. Çünkü kendimi tanıyorum, kafaya takmazsam çocuk düşünmeden önceki halime dönerim. Her zaman sağlıklı beslenemiyorum, bazen oruç tutar gibi uzun süreler yiyesim gelmiyor bazen de çok yediğim günler oluyor, ne biliyim eşimle habire cinsel ilişki yaşar mıyız bilmiyorum eşimi çok seviyorum sadece bazı haftalar her gün sevişebilecekken bazen modum olmuyor 5 6 günde bir sevişiyorum. En çok istekli oldugum zaman adetten hemen öncesi ve sonrası. Yani kafamdan tamamen atarsam kendimi tanıyorum, kim bilir ne zaman hamile kalırım
şimdi en azından hem tedavi süreci hem isteğimle hayatımda beslenmeme dikkat ediyorum hareket etmeye çalışıyorum, kendimi önemsiyorum. Biliyorum bunları normalde de yapmam lazım ama kafadan atmak demek benim için bu karakterim böyle, ya hep ya hiç napiyim :) o yüzden olacağı varsa olur diyorum ben, çok taksam da takmasam da tonla etken var zaten bebek olması için. Her şeyin hayırlısı olsun. En şanslı oldugumux konu pcosun tüp bebek yaparken şans oranı çok yüksek, baktık olmuyor zor da olsa bu deneyimi yaşarız. Napalım yani, ne varsa kaderimiz de o olsun