- 30 Nisan 2023
- 1.872
- 1.974
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeytin_zey
-
teşekkür ederimm <3 Açıkçası ben ilk kullandığım zamana göre bu akıntıyı görünce şaşırdım, yumurtalarım büyüyor muhtemelen diye algıladım. Çok teşekkür ederim, inş güzel geçer :)Merhaba, insallah yumurtalar kolayca büyürben aşılama yaptirdim 3.kez ve ilaci kullandigimda son aşılamamda sunu farkettim, vucut ilaca da alisiyor ve direnc gösteriyor. Farkli tepkiler veriyor. Benimde 2.femara kullanımımdı mesela ilkinde hemen büyüdü ama ikinci kullanimimda 3.kontrolde anca büyümüştü. Bende bahsettiginiz akıntıya benzeyen seyler yasadim hatta. Umarım kontrolde hersey gönlünüzce olur
Muhtemelen yumurtalar büyüyordur bence de :) güzelce büyür inşallah. Aşılama mi yaptiracaksiniz yoksa yalnizca catlatma ignesiyle mi devam edeceksinizteşekkür ederimm <3 Açıkçası ben ilk kullandığım zamana göre bu akıntıyı görünce şaşırdım, yumurtalarım büyüyor muhtemelen diye algıladım. Çok teşekkür ederim, inş güzel geçer :)
Şimdi şöyle, mayısta femara kullandım yumurtam olması gerekenden fazla büyüdü 25 mm falan oldu onda tutmadı, haziranda da hsg çektirdim. Şimdi de 2. femara sürecindeyim. Muhtemelen çatlatma iğnesi de olacakMuhtemelen yumurtalar büyüyordur bence de :) güzelce büyür inşallah. Aşılama mi yaptiracaksiniz yoksa yalnizca catlatma ignesiyle mi devam edeceksiniz
Epey büyümüş öncekinde insallah bu defa normal boyutlardayken catlama görürsün. Ilk kontrolde belli olur hızlı mi yavas mi büyüyeceği zaten cok endişelenme.Şimdi şöyle, mayısta femara kullandım yumurtam olması gerekenden fazla büyüdü 25 mm falan oldu onda tutmadı, haziranda da hsg çektirdim. Şimdi de 2. femara sürecindeyim. Muhtemelen çatlatma iğnesi de olacakLilys , çünkü çatlama da bi sıkıntı var yumurtalarım fazla büyüyor.
Bundan sonra da femara ile devam etmeyi düşünüyorum, 4,5 tur daha. Belki 4. denemede aşılama şeklinde düşünebilirim. Ki dilerim o kadar gecikmez :) Sen aşılama mı yaptın peki, sürecin nasıl gidiyo :)
Umarım güzel haberlerini alırız lilys <3 Ben de yarın boyutlarını öğreneceğim, merakla bekliyorum bakalımEpey büyümüş öncekinde insallah bu defa normal boyutlardayken catlama görürsün. Ilk kontrolde belli olur hızlı mi yavas mi büyüyeceği zaten cok endişelenme.
Evet ben aşılama yaptırdım. Bu ay 3.kez denedim bakalım insallah bu ay olumlu olur. Önceki 2 denemem negatif sonuçlandı. 1.femara 2.klomen 3.femara şeklinde ilerledik. Iste bu ayki denememde femara biraz yavas büyüttü dr da gayet normal hatta bazen yumurtlama olmaz bile o kadar kafana takilacak bisey yok demisti ama şükür büyüdü yinede istenen boyuta geldi. Insallah benimde bu ay güzel sonucum olur da tekrar denemek durumunda kalmam. Bakalim nasip
Haberdar et ne kadar olmus yumurtalar bende merak ederimUmarım güzel haberlerini alırız lilys <3 Ben de yarın boyutlarını öğreneceğim, merakla bekliyorum bakalım
Aşılamanı yaptırdın mı kaçıncı günün? Benim de adetim geldi doktor adetliyken görüşelim dedi bu kez bakalım tahlil mi isteyecek anlamadımHaberdar et ne kadar olmus yumurtalar bende merak ederim
Evet yaptırdım canım 7.günüm bugün. Reglken muayene edip asilama yapacaksa veya yumurta takibi yapacaksa ilac basliyor genelde. Bide vermediysen 2.gün kanlarini aliyor. O nedenle çağırmıştırAşılamanı yaptırdın mı kaçıncı günün? Benim de adetim geldi doktor adetliyken görüşelim dedi bu kez bakalım tahlil mi isteyecek anlamadım
Bugün adetimin 9. Günü 10, 11 mm dedi doktor, 4 gün sonra tekrar çağırdı, 4 güne ne kadar büyür bilmiyorumHaberdar et ne kadar olmus yumurtalar bende merak ederim
Sonraki muayenende 18 19 falan olur tahminen canım. Sende yumurta büyüsün diye biraz sağlıklı seyler tüket. Yumurta avokado incir ceviz falan. Havucta faydaliydi. Büyür merak etme.Bugün adetimin 9. Günü 10, 11 mm dedi doktor, 4 gün sonra tekrar çağırdı, 4 güne ne kadar büyür bilmiyorum
Öyle yapiyim bence de :)Sonraki muayenende 18 19 falan olur tahminen canım. Sende yumurta büyüsün diye biraz sağlıklı seyler tüket. Yumurta avokado incir ceviz falan. Havucta faydaliydi. Büyür merak etme.
Lilys geçen sefer femara denediğimde adetin 7. Günü 10 mm di en büyüğü, 11. Günü 13 mm idi, sonra ben yumurta masajı yapmaya başladım 5 gün sonra gittim yani adetin 16. Günü 25 mm olmuştı. Yavaş büyüp sonra birden hızlı büyümüştü.
Yine yapabilirsin masaji etkisi olur ama bence son 2 gün yapmalisin oncesinde hizli büyürse bide kendiliginden catlama ihtimali varÖyle yapiyim bence de :)
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah :) 2. deneme ilk seferde reglken muayeneye çağırmamıştı, aşılama demedi henüzEvet yaptırdım canım 7.günüm bugün. Reglken muayene edip asilama yapacaksa veya yumurta takibi yapacaksa ilac basliyor genelde. Bide vermediysen 2.gün kanlarini aliyor. O nedenle çağırmıştır
sizin de güzel haberleriniz gelsin inşallah :) benim de bu ay femara dener belki geçen ay klomen denemiştikÖyle yapiyim bence de :)
o yüzden akışına bırakmayı düşündüm lilys, masaj yapmıycam bakalım ne kadar zamanda büyüyecek :)Yine yapabilirsin masaji etkisi olur ama bence son 2 gün yapmalisin oncesinde hizli büyürse bide kendiliginden catlama ihtimali varo zaman da isler karisiyor ☺ bi sekilde büyüyor yumurta ilaca cevap veriyor vucudun da belli.
ay inş sizin de güzel haberlerinizi alırız burdan <3 tam ne zaman belli olur sizinki şimdi , aşılama oldu dimisizin de güzel haberleriniz gelsin inşallah :) benim de bu ay femara dener belki geçen ay klomen denemiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?