"Zafer nidası" biraz abartı duruyor sanki. "Mutluyum" Daha bi uygun bence. Mutlu olmam için o "Kekleme(ki bu da çok ağır ve yanlış bi kelime)" olayından daha öncelikli en az bir düzine sebep daha var. Hatta bi kaç düzine de "daha az öncelikli" sebep mevcut. Bunları çoğunu konuarımın satır aralarına birer ikişer karaladım zaten. Kalanı özel olduğu için yazmasam daha iyi olur.Bu mudur yani ? Adamı keklediğiniz için mi bu zafer nidaları ?
Büyük bir aşk hikayesi gibi anlatmışsınız bir de.
"Zafer nidası" biraz abartı duruyor sanki. "Mutluyum" Daha bi uygun bence. Mutlu olmam için o "Kekleme(ki bu da çok ağır ve yanlış bi kelime)" olayından daha öncelikli en az bir düzine sebep daha var. Hatta bi kaç düzine de "daha az öncelikli" sebep mevcut. Bunları çoğunu konuarımın satır aralarına birer ikişer karaladım zaten. Kalanı özel olduğu için yazmasam daha iyi olur.
Aşkımın "vıcık vıcık", "insanın ayarını kaçıracak", "ruh sağlığını bozacak" seviyede olmadığı doğru. Ki zaten bu seviyenin sağlıklı olduğunu hiç düşünmemişimdir, illa bi taraf ağır yıkıma uğrar. Zihin haritası tekniğiyle(kpss çalışıyormuşsun, biliyorsundur bu yöntemi) eşine olan duygularından ilk aklına gelenleri yaz desen; "huzur", "saygı", "hayranlık", "mizahi ve müstehcen şeyler" diye sıralardım sanırım.
Ama bunlar aşkımın "küçük" olduğu anlamına gelmiyor. Eşim bi kaç günlüğüne okul gezisine gitti, iki gündür yatakta boşlukta gibiyim. Yarın dönecek ve ben bu geceyi nasıl atlatacağımı düşünüyorum. Müstehcen mesajlarla rahatlamaya; bu özleme/hüzün arası duygudan kurtulmaya çalışıyorum.
eşiniz bakirmiydi peki
Yok değilmiş.
Eşimin itirafına göre 17 yaşındayken; iddasına göre de sadece bi kaç seferlik olan bişeymiş. Kv, Malum hanımı, "aile dostumuz, eski kiracımız"(bir iki sıfatı daha var ama yazmayayım şimdi) diye nişanda tanıştırmıştı benle.
Biraz eşelesem ya da cesaretlendirsem bi kaç şey daha yumurtlayacaktı sanırım. Ama hastalık hastası olup hayat kadınlarından uzak durduğuna emin olduğum için "İtiraf etmene gerek yok; geçmişin beni ilgilendirmez...bla bla bla" diye susturdum.
Zaten bişi demeye yüzüm olmadığı malum
Hee,bunu atlamışım.
O zaman sıkıntı yok.
Sen oyle zannet :) hersey yeni basliyor :).
haha çok sevindim ya okuyuncaama büyük bi ihtimal eşinizi ""keklemediniz"" (ki bence cok kaba bi tabir) farkındaydı da sizi incitmedi önemsemediği için gibi geldi yani anlayıslı bi eşe sahipsiniz yalnız ekşi sözlükteyse kkyı fazla sevmez dikkat et seniin kk kullanıcı adını bulup o da bişeyler okumasın burda
her kadın evlenebileceği en iyi erkeği arar da sizin durum biraz farkı bence
siz adamı sevdiğiniz için evlenmekten ziyade kurtuluş biletiniz olarak gördüğünüz için evlenmek istemişsiniz o pastanede değilde eğitimini aldığınız işte çalışabilseydiniz veya size gelen görücüler estetelik lafını cümle içinde kullanmaktan çok daha entelektüel insanlar olsaydı ailenizde size daha anlayışlı yaklaşsaydı şuan durumunuz çok farklı olurdu
mevcut durumunuzda kurtuluş biletinizi elde etmişsiniz bi nevi mantık evliliği olmuş sizin ki
ancak o bahsettiğiniz maslow un ihtiyaçlar hiyerarşisine göre bunlada yetinmiyeceksiniz henüz bi basamağı geçtiniz
madem evlendiniz umarım kocanızdan daha iyi şartlarda szi yaşatacak biri karşınıza çıkmaz çünkü anında bırakırsınız bu yazdıklarınzdan bu çıkıyo
şunu da söyleyim bi süre kendi ailenizin size davranışlarıyla eşinizin davranışlarını kıyaslayıp eşinze daha çok bağlanıcaksınız
daha sonra eşinizle beraber atladığnız statü greğei çevrenizde başka insanlar olacak ister istemez sizden daha iyi şartlarda yaşayan çiftler görecek bu severde onlarla kıyaslıyacaksınız sonrası daha beter
çünkü dediğim gibi sizin ki şuan sevgi değil kurtuluş biletinize olan teşekkürünüz o da fazla uzun sürmez git gide azalır
Şu alıntılarınızda öldürdünüz beni vallaMakale yazmıyoruz cicim :d atanırsanız alıntılarsınız öğrencilerinize.
beni merakta komadığın için saol caanım.uyguladığın taktik ve stratejiyle iyi yere kapak atmışsın bunun için tebrik ederim seni. haa birde göz aydınlığı dilemek gerek sana o kadar uğraş verdin sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?