- 15 Haziran 2016
- 7.702
- 20.398
- 38
Mükemmel bir anne olduğumu biliyorum da yazdığımda buna dair tek bir ima bile yokUf geldi yine mükemmel bi anne.. böyle ön yargılı, yazdıklarımdan salakça bi yorum cikaran bi insanın tavsiyelerini zerre dikkate almam boşuna yazmissin
Konu sahibesi gibi saçmasapan birşey anlamayacağınızı düşündüğüm için size bir önerim vargeri uyutmaya çalışıyorum uyursa tekrar uyandığında bi nebze daha sakin oluyor ama uyumazsa bütün gün kıcakta mız mız geziyoruz gece uykusuna dalmadan öncede tam bir kabus yaşıyoruz sonra bütün gece yine mız mız devam yarı uyut yarınuyanık çare bulamadım maalesef
Ne kadar süre yaptınız? Çünkü bunu uzunca bir süre uygulayınca genelde düzene giriyor. 1-2 haftadan fazla sabretmek gerekiyor.Onuda yaptım. Cok işe yaramadi
Ay şu gaz ve uyku olayi yıldırıyor insanı bende bikkinim. Beslenme sonrası önce ağzından gazını çıkarmanızı öneririm sağlıkçılar bunu tavsiye ediyor. Hoş ben bunu yapsamda öteki gazı yine hep oluyor. İnternette gazla alakalı yün yastık kıraz çekirdeği olan yastık ve çoraplar var onları onerenler oldu. Biz yün yastık kendimiz yaptık kısmen fayda ediyor sanırım önemli olan karnını sıcak tutmak. Gaz damlaları var benim ilk bebek olduğu icin sap simplex onerenler olmustu onu aldık ama daha farklı seçeneklerde var ama bu damlalarda bı yere kadar etki ediyor bence. düzenli masaj yapın internette videolar var onlar biraz rahatlatiyor. Ama gazlı bı bebekse yapı olarak bunların hepsi bı yere kadar işe yarıyor şahsen benimki gazlı bı bebek her şeyi deniyorum ama o gaz hiç bitmiyor tam rahatladık diyorum bir saat geçmeden yine karnı taş gibi oluyorYa yıldım yeminle bakin bebegim 4 aylık 40 dakika sonra uyanıyor gunduz uykularından (felaket uykusu) uyandığında da bi kıvranıyor iki büklüm oluyor gaz çıkarmaya çalışıyor ve uykusunu iyice açıyor. Uykuya donduruyorum aslında çok cabalamadan tam gözleri gitti gidecek uyuyor hop 5 dakika sonra bidaha iki büklüm. Surekli uykudan uyanınca cocuk iki büklüm bi kıvranma. Gün içinde gazi felan yok aslında uykudan uyanınca yapıyor tek bunu. Valla cok sıkıldım artık ağlayacak durumdayım. Gece hicbirsey yok ne uyanır ne sıkışır. Bunu huy haline mi getirdi artık anlamıyorum ya. Ne guzel uykuya dondurdum diyorum hop 5 dakika sonra yine bükuluyor.
Doktora danişin benceCok gaz sorunu yok işte aslında gün içinde hiç gazı yok sancisi felan yok kendi çıkarıyor. Ama uykuda sanırım bagirsaklari bi süre hareketsiz kaldığı için birikiyor gazlari
Bebeğime karşı merhametsiz olduğumu tahammülsüz olduğumu söylemişsin daha ne söyleyeceksin. Ustelik buna yazi biçiminden kolayca kanaat getiriyorsun. Bu cümlelerden sonra tavsiyeni asla ciddiye almam zira psikolojinin bozuk olunduğunu gösteriyor bence. Sen birine karşı " cocuguna karsi merhametsizsin" diyeceksin oda saldırgan olmayacak oldu canim. Şifa ve huzur için teşekkür ederim. Islah içinde önce kendin ol:)Mükemmel bir anne olduğumu biliyorum da yazdığımda buna dair tek bir ima bile yok
Ne benim anneliğim sizi ilgilendiriyor ne sizinki beni, anneliğinize dair de hiçbirşey söylemedim zaten
Kimbilir belki de iyi bir anne olmadığınızı düşündüğünüz için böyle kendi kendinize triplere girmişsinizdir
Şahsen çocuğumun sağlığı huzuru için bir tavsiye istemiş olsam sizin bile tavsiyenizi oturur düşünürdüm evladım için
Yalnızca bebeğinize karşı merhametsiz değil aynı zamanda terbiyesiz ve saldırgansınız da
Evladınıza şifa huzur diliyorum sizi de Allah ıslah etsin ben edemeyecem
Yok ben bi kac gun yaptim:)Ne kadar süre yaptınız? Çünkü bunu uzunca bir süre uygulayınca genelde düzene giriyor. 1-2 haftadan fazla sabretmek gerekiyor.
Of aynen evet. Bide uykusu var ama gazı cikarcam diye uyuyamıyor. Bende sab simplex nurse Harvey biogaia kiraz cekiedegi nerdeyse herseyi denedim dediğiniz gibi bi süre sonra alisiyor bunada. Bizim sorun alttan gaz, üstten kolay çıkarıyor. 3 aylıkken biter dediler ama suan 4 aylık. Nereye kadar sürer bilmemAy şu gaz ve uyku olayi yıldırıyor insanı bende bikkinim. Beslenme sonrası önce ağzından gazını çıkarmanızı öneririm sağlıkçılar bunu tavsiye ediyor. Hoş ben bunu yapsamda öteki gazı yine hep oluyor. İnternette gazla alakalı yün yastık kıraz çekirdeği olan yastık ve çoraplar var onları onerenler oldu. Biz yün yastık kendimiz yaptık kısmen fayda ediyor sanırım önemli olan karnını sıcak tutmak. Gaz damlaları var benim ilk bebek olduğu icin sap simplex onerenler olmustu onu aldık ama daha farklı seçeneklerde var ama bu damlalarda bı yere kadar etki ediyor bence. düzenli masaj yapın internette videolar var onlar biraz rahatlatiyor. Ama gazlı bı bebekse yapı olarak bunların hepsi bı yere kadar işe yarıyor şahsen benimki gazlı bı bebek her şeyi deniyorum ama o gaz hiç bitmiyor tam rahatladık diyorum bir saat geçmeden yine karnı taş gibi oluyor
Her bebekte ürünler aynı etkiyi göstermiyor sanırım ben sadece bir tane gaz damlası aldım o da çok etki etmedi zten. Bizimde problem alttan gaz. Üstü çıkarıyoruz ama alt mahvediyor yeme ve uyku durumunu inanılmaz olumsuz etkiliyor uykusundan kalkıp ağlıyor kıpkırmızı oluyor kendini sıkıyor bazen karnına dokundurmuyor bile canı çok yanıyor sanırım. Bizimde 2 ay olacak 3. Aydan sonra rahatlar diyorlar ama şansa artıkOf aynen evet. Bide uykusu var ama gazı cikarcam diye uyuyamıyor. Bende sab simplex nurse Harvey biogaia kiraz cekiedegi nerdeyse herseyi denedim dediğiniz gibi bi süre sonra alisiyor bunada. Bizim sorun alttan gaz, üstten kolay çıkarıyor. 3 aylıkken biter dediler ama suan 4 aylık. Nereye kadar sürer bilmem
Gayet güzel söylemişim merhametsiz ve tahammülsüz olduğunuz gayet net okunuyor.Bebeğime karşı merhametsiz olduğumu tahammülsüz olduğumu söylemişsin daha ne söyleyeceksin. Ustelik buna yazi biçiminden kolayca kanaat getiriyorsun. Bu cümlelerden sonra tavsiyeni asla ciddiye almam zira psikolojinin bozuk olunduğunu gösteriyor bence. Sen birine karşı " cocuguna karsi merhametsizsin" diyeceksin oda saldırgan olmayacak oldu canim. Şifa ve huzur için teşekkür ederim. Islah içinde önce kendin ol:)
Buraya keyfimden yazmadım sorunumu tavsiye almak için yazdım herhalde ben sadece SIZIN yazdıklarınızi ciddiye almayı laik görmüyorum ön yargılarınizdan dolayı..buda sizi kızdırdı sanırım. Umarım bir gün ciddiye alınırsıniz ve egonuz tatmin olur. Bye.Gayet güzel söylemişim merhametsiz ve tahammülsüz olduğunuz gayet net okunuyor.
Böyle olmak umrunuzda değil de biri bunu dile getirince niye saldırganlaşıyorsunuz? Asıl önemli olan bebek değil mi? Bu nasıl bir kibir ya almayın dikkate bebek perişan olmaya devam etsin siz onu suçlamaya devam edin ne olduğunuz yüzünüze çarpılınca saldırganlaşın hakaret filan edin, en önemlisi sizin egonuz bebek filan değil çünkü mazallah gerçekleri söyleyen birinin tavsiyesine uyarda bebeğiniz huzura kavuşursa bununla nasıl yaşarsınız
Offff valla çok üzülüyorum şu bebelere
AminBuraya keyfimden yazmadım sorunumu tavsiye almak için yazdım herhalde ben sadece SIZIN yazdıklarınızi ciddiye almayı laik görmüyorum ön yargılarınizdan dolayı..buda sizi kızdırdı sanırım. Umarım bir gün ciddiye alınırsıniz ve egonuz tatmin olur.
Amin
Birgün ciddiye alınayım da gözyaşlarım dinsin
Ah nasıl kahroluyorum sancıdan iki büklüm olan bir bebeği suçlayan kadın beni ciddiye almıyor diye
Egom yerle bir oldu merhametsiz bir anne bana hakaret etti diye
Layık ile laik i birbirinden ayıramayan bir kadın bana önyargılısın dedi diye travma yaşadım
Siz beni güldürdünüz Allah da evladınızı güldürsün, sonuçta Rabbim için hiçbir imkansızlık yok dimi elbette olabilir biz yeter ki bu