- 8 Ekim 2009
- 2.428
- 20
- 358
- Konu Sahibi iLaydamMuge
-
kendilerinde bu hakkı görüyorlarda ondan benim kaynımın oğlu var 8 yaşında inanki çocuğa doğduğundan beri sen erkeksin ağlama bebek oynama korkma çocuğa öyle bir misyon yüklendiki şimdi ben erkeğim canı çok yanmadan ağlamaz birde karı gibi ağlama bu lafı çok duyuyorum vede çok kızıyorum bu çocuk büyüyünce erkeklik taalayan bir odun olacak kesin
zaten bencillikte ooooo sorma hepsi aynı
Bizim mi Acaba Bu Kadar Çok Yüz Verdiğimizden KaynakLanıyo Bu oLay.. Daha FarkLı DavranıLsa Belkide Mecburen onLarda BirşeyLer Yapmaya ÇalışırLar beLki :)))
merhaba benimde sorunlarım var konuyla alakamı olacak bilemiyorum ama yardımcı olursanız bir fikir verirseniz çok sevinirim ben 5 yıllık evliyim ve son bir yıldır bir günümü size şöyle özetlersem sanırım sorunumu anlarsınız eşim sabah işe gidiyor ben evdeyim akşama kadar yalnızım ev işi yemek vs. uğraşıyorum eşim akşam işten gelince kapıyı güleryüzle açarım hoşgeldin der sarılırım oda güleryüzle sarılır öper hoşbulduk der masa zaten hazırdır direk masaya geçer yemeğini yer eline sağlık çok güzel olmuş der beni tekrar öper ve gün burada biter ondan sonra geçer pc nin başına oyun oynamaya acıkmazsa susamazsa yada kahve istemezse benimle hicbir şekilde iletişime geçmez gece 2 ye kadar oynar sonra yatalımmıder yatak odasına geçeriz hadi çabuk ışığı kapat acayip uykum var der döner arkasını yatar
Daha kücük yasda basliyor anneler fazlasindan cok herseyi ile ilglenip üstüne düsüyor gönüllü hizmetci bir nevi ve tabi anne olarak kiyamazlik ki cok uc noktalarda olabiliyo :bbo:.ee babalar dünden razi tabi sonucta hem cinsleri ve acik olalim islerinede geliyo.kocum benim pipini göster erkeksin sen yaparsin heyt huyt kadini simartmican bos sohbetler daha agirlikli oluyor..Siz hic bi bayana böle davranilir söle konusulur diye konustuklarini hic duydunuzmu?Ama istekleri hic bitmezklava: özelikle bizim erkeklerimiz cünkü hep almayi ögrenmislerdir kücük yasda daha vermeyi degil.
peki size bir sey sorayım kızlar kendimle ilgili konu acmayı bilmediğim için burası uygun geldi fedakarlık olunca konu ben tasınıyorum istanbuladan bursaya ve cok üzgünüm cünki cevrem oratamaın hersey cok farklıydı orada ve mutsuzum su günlerde işte anlayacagınız ama esim sag olsun bana tesellide bulunacagına gece dediki sakın bursaya tasınıyoruz diye bana karsı bir fedakarlık yaptıgını lütüfta bulunduğunu düsünme yanlıs düsünmüs olursun dedi ve bu bana cok koydu cünki ben evlendim her genc kıs gibi memleketimi ailemi bıraktım esim için istanbulu sevdim alıstım oraya aynı zorluklarla bursaya alısmaya calısırken cıkarcagım ufak tefek bunalımlı günlerimi bile cekmeye tahammülü olmayan esimin bastan kestirip böle atması beni cok üzdü haksızmıyım ben simdi yani tamam baska sansın yok ev hanımyım cünki o nereey ben oraya ama genede isterdimki esim benim için bu fedakarlıgı yapıyo sehir sehir yanımda oluyo demesini beklerken bana bunu dedi yada saglıklımı düsünemiyorum objektif bakacak olursanız ne sölersiniz bu durumum hakkında arkadaslarım
Gamzeli1986, eşinle konuşmadınmı durumdan rahatsız olduğunu belirtmedinmi? Bu ne ya böyle hayat mı geçer gitseymiş o zaman pc ile evlenseymiş... :dilcikar:
Ayyy kızlar bizim burda bir komşu var 5. torunda erkeği buldu sonunda.. erkek torun olucak diye gelinin başının etini yedi resmen.. Ve çok yazıkki 4 torunu kız oldu ne bir beşik aldılar ne bir kıyafet hep eskilerle büyüdü o 4 kız.. Şimdi erkek torunu oldu dünyanın eşyasını beşiğini almışlar süslemişler bütün komşularıda izlemeye çağırıyorlar.. Ya anlatmak istediğim bizim toplumumuzda erkek sahip kadın köledir.. Bu şekilde gelmiş ama böyle gitmez tabi ben asla kendimi ezdirmem..
kızlar nasıl erkekler istediklerini yapıyorlarsa biz de yapabilmeliyiz ama bence bütün bunlar bizim kaybetme korkumuzdan kaynaklanıyor
Ne kadar çekilmez kadın varsa hepsi el üstünde tutuluyor, ne kadar fedakar güçlü kadın varsa görülmüyor ve onlara daha çok yük veriliyor
Aslında erkeklere sürekli hatırlatmak gerekir; onlar bize muhtaçlar biz onlara değil!
Arkadaşım hakLısın.. Senin OnunLa oLma Çabanı Bence Hiç Görmüyor. Başka Bir Bayan oLsa Gitmiyorum Ben aLıştığım Veya Durduğum Yerde MutLuyum faLan Diye ÇıkışLar YapabiLir Acaba BöyLe Birşey Yapsaydın Eşin Ne Yapacaktı? MutLaka Eşin Nereye Giderse Sende GidecekSin Ama Buda Şart DeğiLdi Tabiki O Bunu Düşünemiyor Sanırım. Bence FedakarLık Yaptığını Lütüfta buLunduğunu Sanma Diyecek Yerde Nereye Gidersem Gideyim Her Anımda Yanımda oLduğun için MutLuyum Teşekkür Ederim Dese Dahada FarkLı oLacaktı. Ama Çoğu Erkek Bunu Düşünemiyor..
evet işte arkadasım öle cıkıslarda bulunmadığım için ona mecburum havası oluyor buda bana koyuyor tek dediği sey 1.500 maasal istanbulda daha fazla gecinemzdik geleckisin baska sansın yok falan tamam haklı olabilir ama hep söle düsünüyor dişi kus yuvayı yapar ama sen yapıcı degilisn herseyi ben hallediyorum sende hazıra konuyorsun havası var konusmalarında ve beni müsrif bir bayan olarak görüyor oysaki geniş eve cıktık elbette ihtiyaclarımız cogaldı ve bunu karsılayacak paramız varken bile harcama yapmak istemiyor ne gerek var olanlarla yetin deyip duruyor bende bu defa söle düsünmeye baslıyorum ee ben fedakar değilmişim evi yeni alınacalar fikirde hep benden cıkıyor ben onun basına hep sorun cıkarıyormusum gibi hissediyorum iyide diyorum ben ne zaman ve nasıl mutlu hissetmeye baslyacam kendimi yeni evimi nasıl sevip alısacam anlalamıyor beni yapıcı değil yıkıcı bir dişi kusmuyum ben sizce ya
Ahhh erkekler..... Küçük gördükleri kadından doğan erkekler!! .....
Ahhh erkekler..... Küçük gördükleri kadından doğan erkekler!! .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?