- Konu Sahibi iLaydamMuge
-
Kesinlikle kadın.... erkek çalışır eve para getirir sadece.. akşam oldumu uzatır ayaklarını yatar yemek hizmet bekler önüne...
Kadın hem çalışır, hem yemek yapar, hem temizliğe bakar, eşinin ailesinin çenesini çeker, üstüne birde 9 ay ek işkence çeker cocuk yapar, çocuk bakar... tekrar + tekrar + tekrar...... Kadın ve Erkek eşitmiş derler birde !! Halt etmişlerr !!!...
kadınlar tabikide çalışsa bile kadın herzaman fedakarlık yapmak zorunda olan taraf oluyor çocuk olacak işi bırak doğunca nasıl bakılacak çalışsa kime bırakacak hafta sonu temizlik yemek yapacak ama erkeğin bir pazarı var demi o gezecek ama kadın yapamaz çünkü bitmez işleri var
Bizim mi Acaba Bu Kadar Çok Yüz Verdiğimizden KaynakLanıyo Bu oLay.. Daha FarkLı DavranıLsa Belkide Mecburen onLarda BirşeyLer Yapmaya ÇalışırLar beLki :)))
Bu da ErkekLerin Ne Kadar BenciL oLduğunu Ortaya Çıkartıyor Sanırım..
bence de kadın yapar daha fazla fedakarlığı ama bir de bizden kaynaklanan sorunlar var
Mesala ev işlerini o kadar dert etmesek, biraz daha egoistce davransak, herşeyi idare edebiliriz herşeye yetişebiliriz edalarını bıraksak daha mutlu olabiliriz:)
ben yakında evleniyorum ve şahsen biraz umursamaz ve rahat olmayı planlıyorum... Umarım başarabilirim:)
bence türkiyede erkeğin konumuyla alakalı erkek hep bir adım önde olacak vs erkek kadına bağırınca erkeklik kadın bağırırsa amanınn erkeklik tehlikede
evet aynen sana katılıyorum. bide haklıda olsan bi şekilde çekiştiğinde sus demeleri yokmu. bide neymiş o sus dediğinde susçakmışım.. insanı en cokta sinir eden erkeklik taslamaları bi işe gelince hiç birşey beceremezler ama erkeklik taslamakta üstlerine yok valla..
inşallah olabilirsin ama çocukta oldumu umursamaz olamıyoruz malesef
ben annemi hep örnek alıyorum, kadıncağız evliliği boyunca hep çalıştı, hep güzel, hep temiz, hep düzenli, tertipli, idareli, güleryüzlü oldu. Bizim sorunlarımızı babamızdan gizledi babamız bize kızmasın diye babamız takıntı yapar bize artık güvenmez diye. Ama sonra noldu Anacığım sağlığından oldu, malulen emekli oldu çünkü yıllar süren ağır bir tedavi geçirdi. Şimdiki aklım olsaydı asla bunları bunları asla yapmazdım bak baban delikanlı gibi duruyor ben yaşlanıyorum diyor.
bir şekilde denge kurmak gerekiyor. Ama nasıl?
merhaba benimde sorunlarım var konuyla alakamı olacak bilemiyorum ama yardımcı olursanız bir fikir verirseniz çok sevinirim ben 5 yıllık evliyim ve son bir yıldır bir günümü size şöyle özetlersem sanırım sorunumu anlarsınız eşim sabah işe gidiyor ben evdeyim akşama kadar yalnızım ev işi yemek vs. uğraşıyorum eşim akşam işten gelince kapıyı güleryüzle açarım hoşgeldin der sarılırım oda güleryüzle sarılır öper hoşbulduk der masa zaten hazırdır direk masaya geçer yemeğini yer eline sağlık çok güzel olmuş der beni tekrar öper ve gün burada biter ondan sonra geçer pc nin başına oyun oynamaya acıkmazsa susamazsa yada kahve istemezse benimle hicbir şekilde iletişime geçmez gece 2 ye kadar oynar sonra yatalımmıder yatak odasına geçeriz hadi çabuk ışığı kapat acayip uykum var der döner arkasını yatar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?