Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Merhaba kızlar.
Benim de umutlarımın tükendiği an şuan...

Dr'dan geliyorum BHCG >0.5 yani negatif.
Bunu zaten biliyordum. Dr ultrason sonuçlarımı inceledi.
Yumurtalıkların çalışmıyor gibi görünüyor dedi :KK43: Bu ne demek bilgisi olan var mı?
Yine adet söktürücü verdi 3. gün hormon tahlillerim yapılacak.

:KK43:

canım aynen ilaç takviyesi yapıyolar klomen falan kullandırıyolar bu durumlarda hiç belli olmaz yumurtalıkları süper çalışan bir kişinin kısmette yoksa olmuyo çocuğu dr ların olmaz dediği kişilerde hemen hamile kalıyo çok duydum bunları takılma inşallah olur hormon testlerini bi yaptır da hayırlısıyla ondan sonra tedaviye başlarsın sıkma canını..

canım aynen ilaç takviyesi yapıyolar klomen falan kullandırıyolar bu durumlarda hiç belli olmaz yumurtalıkları süper çalışan bir kişinin kısmette yoksa olmuyo çocuğu dr ların olmaz dediği kişilerde hemen hamile kalıyo çok duydum bunları takılma inşallah olur hormon testlerini bi yaptır da hayırlısıyla ondan sonra tedaviye başlarsın sıkma canını..

haklısın canım can sıkmak için belki çok erken ama insan ister istemez sıkılıyor.

Muhtemelen adetin 3. günü yapılacak olan hormon testinde ona da bakarlar diye düşünüyorum.
Eğer onun için de özellikle bakılması gereken bir zaman aralığı falan yoksa tabiki.

evet ama sen hatırlat doktoruna olurmu amh değerine baktırmak istiyorum de

evet ama sen hatırlat doktoruna olurmu amh değerine baktırmak istiyorum de

Tamam canım. Ama yumurtalıkların çalışmıyor gibi duruyor dediğine göre muhtemelen bakar diye düşünüyorum.
Bu arada ultrason sonucunda bir de ''Overler normalden hafif büyüktür'' yazıyor. Bu neye işaret acaba :26:

Şuan daha da kafam karıştı kızlar.
Dr yumurtalıkların çalışmıyor gibi çıkmış dedi.
Az önce de okuduğum bir bilgiye göre FSH 9 veya 9'un altında ise hala yumurta var demekmiş ki benim FSH 5.94'tü :26:

Son düzenleme:
Tamam canım. Ama yumurtalıkların çalışmıyor gibi duruyor dediğine göre muhtemelen bakar diye düşünüyorum.
Bu arada ultrason sonucunda bir de ''Overler normalden hafif büyüktür'' yazıyor. Bu neye işaret acaba :26:

pko luysan öyle oluyor tatlım endişelenme allahın izniyle ölüm dışında herşeye çare var..

E2 benim 61.62
Normal değeri: 11-165 arası

FSH'ım 5.94
Normal değeri: 3.5-12.5 arası

Bu arada canım FSH 9'un altındaysa yumurtan var demekmiş. Nasıl yumurtalıklarım çalışmıyor olabilir?

benm ilk tüp bebekte fsh 5,97 idi ne alaka ya.sen doktorunu değiştirsene ?

X