fbelimde fıtık var diye çok korkuyorum.!!

çok saolun :) 16 yaşındayım doktor yaşım küçük diye ilaç bile vermedi 15 gün evde yat dedi dinlen sonra gel dedi:2:

çok saolun :) 16 yaşındayım doktor yaşım küçük diye ilaç bile vermedi 15 gün evde yat dedi dinlen sonra gel dedi:2:

canım benim kıyamam dedim ya ben de 13 yaşındaydım yat dinlen ama mutlaka spor yap kendini zorlamadan merak etme gececek ağrıların bi süre sonra rahatlıycaksın.. bel fıtığı öyle bi hastalık ki sen de zamanla öğreneceksin tetikleme zamanları var bu hastalıkta yani bi süre gecer bi süre ağrılı zamanları olur 13 senedir yaşıyorum sana acizane bi abla tavsiyesi sıcak su torbası koy ağrıyan sızına ve eğer memleketinde varsa bi kaplıcaya git iyi gelir sıcak tut belini.. bi de fıtık hareketleri var arada yapmaya calış ya da yürüyüş yap iyi gelecektir.. geçmiş olsun..

Hadi yaa canım çok geçmiş olsun ne dicemi de bilemedim ki ailene haber verdin dimi hemen mi diyor ameliyat

Canım bak geçmiş arkadaşınnki , ameliyat demeyip yat dinlen dediyse ne güzel işte , yaşın da küçük olduğu için ameliyata gerek kalmaz belki de erken tehşis olduğu için. Ailenle konuşmadın mı hala sen tek başına ilgilenmek olmaz hem moral olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…