• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya Tümörse ?

Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Bol bol dua et biz de edelim, tıp çok gelişti artık birçok şeyin çaresi var. Ben inanıyorum tahliller temiz çıkacak ;)

baska dra git tabii. ama netlesene kadar icini ferah tut. eger kotu cikarsa da artik o kadar cok yontem var ki. tip bu konuda ilerledi.
Salı gününü bekliyorum dört gözle , O bu değilde sevdiklerinin senin için üzülmesi çok kötü bi durum. Ben çok neşeli eğlenceli ve motivasyonu yüksek biriyim. Kötü olsada kimseye söylemeyi düşünmüyorum, beni üzen onlar olur çnkü.

Gecen gun,kardesimin bir komsusuna,fazla omrun yok.hazirlikli ol dediler.beyninde tumor...ayy ben bi taktim kafaya..uzulmekten...kiz cok agliyormus.cocuklarima doyamadim diyeee..iki gun once kardesime sordum,nasil diye..teselli veriyim dedim.benim iki tanidigim kiside bu rahatsizliktan iyilestiler diyeee..kardesim demezmii.abla oyle bir sey yokmusss.doktor ysnlis teshis koydu...
Sizde diger doktoorlara guvenmeyip,kotu sonuc soyleyene neden inaniyorsunuz....

Bir gun arkadasimlavoturuyoruz.onun kiz kardesi de hemsireee.aradilar,abla anneme rahim kanseri diyor doktorrr.dedii.bu apar topar baska doktora gidelim cabuk gelin dedi.kalkip gittiler.doktor hic bir seyin yokkk.bu hangi doktorsa sikayet edinnn.olmayan bir seyiii nasil boyle yorumlarr.birde hic bir sey yok rahimde,neyi gordu de boyle teshis koyduuu.dedii.
Korkma allah yardimcin olsun.bizide bilgilendir cnm.

geçmiş olsun risk herkeste var soğan kürü yap kist ve miyomları küçültür kötü huylu olduğunu düşünmüyorum,zira habis hastalıklar pek ağrı sızı vermezler,belign tümoral vakalarda agrıçekersin..bence için ferah olsun usg teknikerlerinide kafana takma ,her şeyi bilselerdi doktor olurlardı ;) geçmişler olsun.

Gecen gun,kardesimin bir komsusuna,fazla omrun yok.hazirlikli ol dediler.beyninde tumor...ayy ben bi taktim kafaya..uzulmekten...kiz cok agliyormus.cocuklarima doyamadim diyeee..iki gun once kardesime sordum,nasil diye..teselli veriyim dedim.benim iki tanidigim kiside bu rahatsizliktan iyilestiler diyeee..kardesim demezmii.abla oyle bir sey yokmusss.doktor ysnlis teshis koydu...

Bir gun arkadasimlavoturuyoruz.onun kiz kardesi de hemsireee.aradilar,abla anneme rahim kanseri diyor doktorrr.dedii.bu apar topar baska doktora gidelim cabuk gelin dedi.kalkip gittiler.doktor hic bir seyin yokkk.bu hangi doktorsa sikayet edinnn.olmayan bir seyiii nasil boyle yorumlarr.birde hic bir sey yok rahimde,neyi gordu de boyle teshis koyduuu.dedii.

Öyle insanlar nasıl doktor olup mezun olmuşlar anlamıyorum, kasaptan mı alıyorlar napıyorlar bunlar diplomayı.
Bende çok doktor gezdim bu ağrılar yüzünden biri fıtık teşhisi koydu acil

Öyle doktorlar nasıl mezun olmuşlar şaşıyorum... Diplomalarını kasaptan mı almışlar ! Bende yazın bir dürü doktora gittim biri fıtık teşhisi koydu acil ameliyat dedi , fıtık için başka doktora gittim senin bişeyin yok dedi gönderdi, başka doktora gittim sanki belinde sıkıntı var braz iltihap var dedi antibytk yazıp gönderdi! Nasıl sorumsuzluktur bu anlamıyorum ki , insan sağlığı bu ya , biz minnacık bi kuşu iyi etmeye çalışıyoruz, onlar dönerden cebime fazla para girsin kotamı doldurayım peşindeler! Sonuçlarım çıksın , en iyi doktorları bulup tek tek dolaşıcam... Allahın izniyle inşallah güzel sonuçlar alırım.

geçmiş olsun risk herkeste var soğan kürü yap kist ve miyomları küçültür kötü huylu olduğunu düşünmüyorum,zira habis hastalıklar pek ağrı sızı vermezler,belign tümoral vakalarda agrıçekersin..bence için ferah olsun usg teknikerlerinide kafana takma ,her şeyi bilselerdi doktor olurlardı :KK66: geçmişler olsun.

İnşallah dediğiniz gibidir. Çok teşekkürler.

içini ferah tut iyi düşün iyi olsun. ayrıca kötü huylu olsa ağrı yapmaz diye duymuştum bol bol dua et

Bağırsağa baskı yapmış, ve bebeğin olucağı ismini tam bilmiyorum fetus sanırım onunda duruşunu bozmuş o yüzden ağrılarım oluyormuş canım benim, yoksa ne yanma var ne kanama var ne de iltihap, ama inşallah iyi çıkarda herkesi yanıltır...

kanda ca bakıldımı
sonuçlar yüksekse kanser
hgb degerin kaç
o düşükse gene kanser belirtisi ne yazıkki
ilaçlı film çekildiginde sonuçların nasıldı
bunlar az çok durumu netleştirir
ama şunu şöyleyebilirim
kanser olsan bile hemen kendini bırakma canım
annem kanser hastası benim moral çok önemli
sadece 6 kür kemoterapi aldı
hatta annemin metastazları bile var
ama durumu iyi çok şükür

çok geçmiş olsun öncelikle.iyi düşünelim iyi olsun.ablamında yumrtalığında tam 9 cm büyüklüğünde kist çıkmıştı.onda bir sürü kanser testler yapıldı o ara hatta hamile olduğunu öğrendi bebeğini aldırmak zornda kaldı çok zor ddönemler geçirdiği için sizi çok iyi anlıyabiliyorum.ama hiç kötü sonuç çıkmadı gayt temz 1 saatlik kapalı ameliyatta aldılar kistini.sende içini ferah tutu günümüzde kanser testleri heleki özel hastenelerde en ufak bişeyde bile yapıyorlar.dualarım seninle.moralini yüksek tutmayıda unutma daha çok gençsin her ne olursa olsun atlatrsın allahın izniyle

Bağırsağa baskı yapmış, ve bebeğin olucağı ismini tam bilmiyorum fetus sanırım onunda duruşunu bozmuş o yüzden ağrılarım oluyormuş canım benim, yoksa ne yanma var ne kanama var ne de iltihap, ama inşallah iyi çıkarda herkesi yanıltır...
inşallah iyidir canım bende 1,5 yıl önce bir kanser atlattım artık grip bir çok insan oluyor iyileşiyor aklına kötü şeyler getirme

Back