• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya Tümörse ?

Geçmiş olsun balböceği, Allah şifa versin..

2 hafta önce rahim ağzında kanser lezyonları nedeniyle ameliyat oldum..Rahim ağzı alındı..Cerrahi sınırlar temiz çok şükür..
Bundan sonraki süreç kontrol ve takip altında..
Bunun dışında ben de çocukluğumdan beri kistlerimle uğraşıyorum..Benim de rahim duvarım çok kalındır..Şükür benimkiler iyi huyluydu..Uzun dönem tedavi amaçlı doğum kontrol hapı verildi ama maalesef ki o da rahim ağzında kanseri tetikleyen nedenlerin başında geliyormuş..

Eğer tümörün kötü huyluysa, hemen oradan çıkarılır -ki zaten çıkarılacak-..
Çıkarılan alan patolojiye yollanacak..Cerrahi sınırlara bakılacak..
Komşu organlara tutunup tutunmadığı v.s gibi durumlar araştırılacak..

Ona göre bir tedavi uygulanacak..Canını sıkma ve lütfen internette hiç bir şey okuma şu dönemde..Fazlasıyla kirli bilgi var..
Sigara içiyorsan bırakmaya çalış, bağışıklık sistemini güçlendirmek için gerekirse doktorunun önerisiyle bağışıklık sistemi kuvvetlendirici takviyeler al..

Dediğim gibi kötü huylu dahi olsa, ilerleme durumuna göre en kötü ihtimalle operasyonlarla durumu atlatırsın..Yalnız lütfen bu esnada bir doktorla daha görüş ve mümkünse jinekolog-onkolog olsun..

İzmirdeysen Uğur Saygılı veya Yusuf Yıldırım Tükiye genelinde başarılı proflardandır..Bilgine..

Tekrar geçmiş olsun, Allah şifalar versin..

kanda ca bakıldımı
sonuçlar yüksekse kanser
hgb degerin kaç
o düşükse gene kanser belirtisi ne yazıkki
ilaçlı film çekildiginde sonuçların nasıldı
bunlar az çok durumu netleştirir
ama şunu şöyleyebilirim
kanser olsan bile hemen kendini bırakma canım
annem kanser hastası benim moral çok önemli
sadece 6 kür kemoterapi aldı
hatta annemin metastazları bile var
ama durumu iyi çok şükür

Sonuçlar henüz çıkmadı, salı günü artık... Doktor ve ultrasoncu kötü beklio açıkçası. İnşallah iyi çıkar.
Sevdiklerim üzülmedikçe bnde moralimi yüksek tutrm inş temiz çıkar...

çok geçmiş olsun öncelikle.iyi düşünelim iyi olsun.ablamında yumrtalığında tam 9 cm büyüklüğünde kist çıkmıştı.onda bir sürü kanser testler yapıldı o ara hatta hamile olduğunu öğrendi bebeğini aldırmak zornda kaldı çok zor ddönemler geçirdiği için sizi çok iyi anlıyabiliyorum.ama hiç kötü sonuç çıkmadı gayt temz 1 saatlik kapalı ameliyatta aldılar kistini.sende içini ferah tutu günümüzde kanser testleri heleki özel hastenelerde en ufak bişeyde bile yapıyorlar.dualarım seninle.moralini yüksek tutmayıda unutma daha çok gençsin her ne olursa olsun atlatrsın allahın izniyle

Çok teşekkür ederim, inşallah

Back