16 yaşındayım. yarım MR gircem. sağ bacağım ve kalçamda ağrı var . eğilirken , yatarken, oturrken zorlanıyorum. :18: yürüyemiyorumda :2: . arada ayağımın altında uyuşmalar oluyoo. kötü bişey çıkcak diye korkuyorum.
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım . Benim de o yaşlarda bacaklarımda inanlımaz ağrı oluyordu büyüme çağında olduğun için olabilir , boyun uzadığından , kemikler gelişimini tamamlamadı çünkü . Tedbir için mr girmen iyi olmuş , bir durum varsa erken müdahale her zaman iyi olur sıkma canını
umarım boyum uzarama hiç sanmıyorum . eğer bişey çıkarsada erken belli olmuş olcak. bu iyi yönü :)
Uzar uzar tatlım 22 ye kadar yolu var :) Bildir bizlere de sonuçlarını
istersind ebildirmezmiyim :) tabiki bildiririm ama boyum uzamaz benceson 2 yıldır tık yok. sizin uzamışmıydı 16 yaşında sonra :44:
Canım benim uzamıştı ama 2 3 cm kadar. Süt yoğurt tüket , proteinini ihmal etme kalsiyumu da tabii. Gerçi benim boyum hala kısadır 158 ama şahsen minyon kızlar daha hoşuma gider genç kız dediğin de çıtı pıtı olmalı zaten sevimli . Sevmem öyle çam yarması gibi kızları ben
bu aralar diyet yapmaya başaldım. 1.58-160 arasında boyum işte :) 57 kiloyum 53 bi düşebilsem. sporda yapamyorum belimden dolayı bu akşam sahile yürüyüşe çıkıyım dedim akşam kardşeile eve dönüş çok zor oldu
yürüyemedm belimden. ama yürüyüş herzaman iyidir dimi :))
Tabi iyidir olmaz mı hiç vücut için en iyisi yürümek . Şimdi sonuçların çıksın da belki pilates yapmaya başlayabilirsin doktorunla görüşüp tabii , sakınca yok derse hem ağrılarına da iyi gelebilir . 53 ten aşşağı inme ama cılız cılız olma azcık ele gel kız
maalesef emra giremedim. kalbimdne anju olduğum için delikdi bişey koymuşlardı doktoruma gidip danışcam izin verrise anca MR gircem
Tüh yaa canım bekliyorum hayırlı haberler alırsın inşallah aklım kaldı şimdi girebildiğinde yine haber ver olurmu
anju olduğum hastaneye gittim OMÜ'YE ordan izin aldım . :) yarın sabah 7 de giricem işşllh :)) desteğinizi için teşekkürler :)))
işşlh :)) samsun u neresinden :)
Tüh yaa canım bekliyorum hayırlı haberler alırsın inşallah aklım kaldı şimdi girebildiğinde yine haber ver olurmu
öğlenden beri ağlıyorum.. doktor bel fıtığın var ameliyatlık dedi... çok korkuyorum
öğlenden beri ağlıyorum.. doktor bel fıtığın var ameliyatlık dedi... çok korkuyorum
Hadi yaa canım çok geçmiş olsun ne dicemi de bilemedim ki ailene haber verdin dimi hemen mi diyor ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?