fbelimde fıtık var diye çok korkuyorum.!!

Umrana

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
64
0
6
Samsun
16 yaşındayım. yarım MR gircem. sağ bacağım ve kalçamda ağrı var . eğilirken , yatarken, oturrken zorlanıyorum. :18: yürüyemiyorumda :2: . arada ayağımın altında uyuşmalar oluyoo. kötü bişey çıkcak diye korkuyorum.

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım . Benim de o yaşlarda bacaklarımda inanlımaz ağrı oluyordu büyüme çağında olduğun için olabilir , boyun uzadığından , kemikler gelişimini tamamlamadı çünkü . Tedbir için mr girmen iyi olmuş , bir durum varsa erken müdahale her zaman iyi olur sıkma canını

umarım boyum uzar ama hiç sanmıyorum . eğer bişey çıkarsada erken belli olmuş olcak. bu iyi yönü :)

istersind ebildirmezmiyim :) tabiki bildiririm ama boyum uzamaz benceson 2 yıldır tık yok. sizin uzamışmıydı 16 yaşında sonra :44:

Canım benim uzamıştı ama 2 3 cm kadar. Süt yoğurt tüket , proteinini ihmal etme kalsiyumu da tabii. Gerçi benim boyum hala kısadır 158 ama şahsen minyon kızlar daha hoşuma gider genç kız dediğin de çıtı pıtı olmalı zaten sevimli . Sevmem öyle çam yarması gibi kızları ben

bu aralar diyet yapmaya başaldım. 1.58-160 arasında boyum işte :) 57 kiloyum 53 bi düşebilsem. sporda yapamyorum belimden dolayı bu akşam sahile yürüyüşe çıkıyım dedim akşam kardşeile eve dönüş çok zor oldu
yürüyemedm belimden. ama yürüyüş herzaman iyidir dimi :))

Tabi iyidir olmaz mı hiç vücut için en iyisi yürümek . Şimdi sonuçların çıksın da belki pilates yapmaya başlayabilirsin doktorunla görüşüp tabii , sakınca yok derse hem ağrılarına da iyi gelebilir . 53 ten aşşağı inme ama cılız cılız olma azcık ele gel kız

maalesef emra giremedim . kalbimdne anju olduğum için delikdi bişey koymuşlardı doktoruma gidip danışcam izin verrise anca MR gircem

maalesef emra giremedim . kalbimdne anju olduğum için delikdi bişey koymuşlardı doktoruma gidip danışcam izin verrise anca MR gircem

Tüh yaa canım bekliyorum hayırlı haberler alırsın inşallah aklım kaldı şimdi girebildiğinde yine haber ver olurmu

Tüh yaa canım bekliyorum hayırlı haberler alırsın inşallah aklım kaldı şimdi girebildiğinde yine haber ver olurmu

anju olduğum hastaneye gittim OMÜ'YE ordan izin aldım . :) yarın sabah 7 de giricem işşllh :)) desteğinizi için teşekkürler :)))

anju olduğum hastaneye gittim OMÜ'YE ordan izin aldım . :) yarın sabah 7 de giricem işşllh :)) desteğinizi için teşekkürler :)))

Rica ederim canım ne yaptım ki bu arada bende Samsunda yaşıyorum :) Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah canım

Sayfayı da rehin aldık sevgili gibi valla canım ee ne diyim karşılaşırız belki bir gün

öğlenden beri ağlıyorum.. doktor bel fıtığın var ameliyatlık dedi... çok korkuyorum

Canım benim geçmiş olsun hiç üzülme ben 13 yaşındayken bel fıtığı teşhisi konuldu snr bundan 10 sene geçti ünv son sınıfta ameliyatlıksın dendi tekrar ama bu sırada ne ağrılar çektim neler yaşadım ben bilirim kortizonlar mı yemedim muscoril dorsiflex her ütlü ağrı kesici kas gevşetici hakkında ecz gibi oldum. Neyse bundan 2 sene önce 2011 de 24 yaşında kısmi felç oldum hem de ketılı kaldırıken belimden küt diye bi ses geldi doğrulamadım bi daha.. Hemen gözün korkmasın ama benimki en altta sol L1 deydi fıtık ve haliyle sol kasığı felç etmiş ayağa kalkamadım çok afedersin tuvalaetimi bile yapamadım amcam doktor esk.de ameliyat oldum özel hastanede istersen dr adını falan veririm 6 ay içinde eski sağlımdaydım aslında 3 ayda zaten normale dönüyosun zaten ki ameliyattan 6 ay snr sözlendim ameliyattan 1 sene snr evlendim a.s. 2 sene snr şimdi de gebeyim :) ve sr um normal doğum bile yapabileceğimi söylüyor hiç korkma.. Allah yardımcın olsun Rabbim sağlık versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…