• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazla yumurta AŞILAMA

E L B A

♡ Kün Fe Yekün ♡
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
1.530
1
1.207
83
Kızlar yumurta sayısı fazla olduğunda aşılama iptal ediliyormuş, benim doktorum iptal etmedi çatlattı ama ben korktum burda yazılanları okudum:KK43: 6 tane yumurtam var :KK17::110:ve yarın aşılama var. doktor içinden 2 tanesi çok güzel (Tam yuvarlak) dedi. Şimdi nolcak belki hiç biri tutmaz ama ikizi geçtim ya daha daha fazla tutarsa..

Milimleri önemli aslında benim de 7 8 tane yumurtam oluşmuş 1 tanesi 20 mm digeri 15mm kalanlar 10 13 arası onlar cok etkili degil ama bana yinede imza attirdilar ikiz gebelik olursa riskleri goze aliyor musunuz diye

Milimleri önemli aslında benim de 7 8 tane yumurtam oluşmuş 1 tanesi 20 mm digeri 15mm kalanlar 10 13 arası onlar cok etkili degil ama bana yinede imza attirdilar ikiz gebelik olursa riskleri goze aliyor musunuz diye
Canım benim 16mm en küçük gördüm ondan küçüklerine bakmadı zaten en büyükte 25 vardı 🤷🏻‍♀️🥹 diğerleri bunların arasında korkuyrm oyüzden

Kızlar yumurta sayısı fazla olduğunda aşılama iptal ediliyormuş, benim doktorum iptal etmedi çatlattı ama ben korktum burda yazılanları okudum:KK43: 6 tane yumurtam var :KK17::110:ve yarın aşılama var. doktor içinden 2 tanesi çok güzel (Tam yuvarlak) dedi. Şimdi nolcak belki hiç biri tutmaz ama ikizi geçtim ya daha daha fazla tutarsa..
İlk hamileliğimden evvel 4 yumurtam çatlamıştı aşılamada dr dördüz olmasın diyip güldü aşılamada iptal etmedi sonuç hiçbiri tutmadı nasip yani

Benim de coktu
Coklu gebelik olur diye iptal etmistim
Ama bosversene pisman olmustum sonra
Nasipte olan geliyor dunyaya sansina ucuz varsa o ucuz mecbur tutacak dusunme boyle keske ikisi tutsa 😍

İlk hamileliğimden evvel 4 yumurtam çatlamıştı aşılamada dr dördüz olmasın diyip güldü aşılamada iptal etmedi sonuç hiçbiri tutmadı nasip yani
saolun kızlar mesajlarınızı görünce şimdi daha rahatım ne malum tutacağı hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunda dualarınızdan eksik etmeyin benide :KK200:

saolun kızlar mesajlarınızı görünce şimdi daha rahatım ne malum tutacağı hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunda dualarınızdan eksik etmeyin benide :KK200:
Zaten hepimiz biliyoruz Kuzum dunyada rizki olan varsa yasiyor
O yuzden sen kotu dusunme insallah hayirlisiyla bir yada ikisi tutar 😍😍

6 tane vardır ama 6'sıda çatlama olgunluğunda değildir muhtemelen. Çatlayıp döllenebilmesi için belli bir boyuta ulaşmış olması gerekiyor hepsinin. Genelde 2 adeti çatlama boyutunda oluyor. Tabi bir de işin içine yumurtanin kaliteli olması durumu da ekleniyor. Misal tüp bebekte 13 adet yumurta toplaniyor diyelim bu yumurtalardan 10 tanesi dölleniyor fakat yalnız 4 tanesi 5. Güne kadar gidebiliyor gibi. Yani önemli olan yumurta çokluğu değil o yumurtaların kaliteli ve döllenme olgunluğunda olmuş olması.

6 tane vardır ama 6'sıda çatlama olgunluğunda değildir muhtemelen. Çatlayıp döllenebilmesi için belli bir boyuta ulaşmış olması gerekiyor hepsinin. Genelde 2 adeti çatlama boyutunda oluyor. Tabi bir de işin içine yumurtanin kaliteli olması durumu da ekleniyor. Misal tüp bebekte 13 adet yumurta toplaniyor diyelim bu yumurtalardan 10 tanesi dölleniyor fakat yalnız 4 tanesi 5. Güne kadar gidebiliyor gibi. Yani önemli olan yumurta çokluğu değil o yumurtaların kaliteli ve döllenme olgunluğunda olmuş olması.
saol canım bilgilendirdiğin için. İnşallah içlerinden en kötü 1 tanesi güzel ve sağlıklıdır fazlasında gözüm yok ama rabbim verirse verir ona bişey diyemem sadece hayırlı zamanın bu zaman olması için dua ediyorum inşallah tedaviye cevap verebilirim

Folikul yuvarlak olunca yumurta kaliteli mi oluyormus?

saol canım bilgilendirdiğin için. İnşallah içlerinden en kötü 1 tanesi güzel ve sağlıklıdır fazlasında gözüm yok ama rabbim verirse verir ona bişey diyemem sadece hayırlı zamanın bu zaman olması için dua ediyorum inşallah tedaviye cevap verebilirim
Amin canım, inşallah

Folikul yuvarlak olunca yumurta kaliteli mi oluyormus?
Evet canım mesela aşagıda örnek koydum doktor söyledi banada yuvarlak oldugunda kaliteli çok güzel diyorlar

Eklentiler

• E8E4A808-E4EB-4281-848D-6BCEA71F5E81.jpeg
    E8E4A808-E4EB-4281-848D-6BCEA71F5E81.jpeg
    127,3 KB · Görüntüleme: 333
Merhaba, sonuçlandı mı acaba aşılamanız ? Benimde 2. Aşılamam olcaktı Gonal-F kullandım 5 yumurta oluştu en küçüğü 17 diğerleri 18 den fazlaydı 22 ye kadar. İptal etti ilişki yasağıda koydu çoğul riski var diye. Ama iptal olmasına da üzüldüm zaten tutmuyor belki bi tanesi tutardı diyorum :(

Merhaba, sonuçlandı mı acaba aşılamanız ? Benimde 2. Aşılamam olcaktı Gonal-F kullandım 5 yumurta oluştu en küçüğü 17 diğerleri 18 den fazlaydı 22 ye kadar. İptal etti ilişki yasağıda koydu çoğul riski var diye. Ama iptal olmasına da üzüldüm zaten tutmuyor belki bi tanesi tutardı diyorum :KK43:
Malesef tutmadı canım sen bilirsin tabi ama değerlendir bence

Back