Benim mesela hic sakin stressiz bir isim yok. Surekli bir kosusturma icerisindeyim gun icerisinde. Esimin de ne is yaptigini biliyorum. Egerki bir erkek gun icerisinde tas tasimiyorsa, agir fiziki bir iste calismiyorsa, bosuna aglamasin. Hic aglamasin. Hea bu arada, hanimla hic yemeyin bu erkeklerin aglamalarini.Katılıyorum. Çocuk bakmak işten daha zor denmiş ama neye göre kime göre ? Bariz bir şekilde iş koşulları, sorumluluğu, stresi, koşturmacası ve ağırlığı düşünülmeden masa başı sakin bir iş ile kıyaslamışlar galiba. Eşiniz gün içerisinde yeterince sorumluluk alsın hatta evde olduğu süreçte çocukları paylaşabilirsiniz bence, ancak sabah 5 te işe gidecek adam da en azından 4-5 saat uykusunu almalı diye düşünüyorum ben.
lütfen abartmayın Bn 2 çocuk büyüttüm eşim szin eşiniz kdr ilgilenmemistr adamın bırakın pesini:)Merhaba,
6 aylık ikiz bebeklerimiz var. Eşim her konuda yardımcı olur çocuklarla ilgilenir yeri geldiğinde evle, yemekle ilgilenir. Ama uykusuzluğu karşı çok hassastır.
Gece çocuklar uyandığında mamasını yapar ben altını değiştiririm böyle bir düzenimiz var. Son dönemde çocuklar gece uyandığında biraz sinirleniyor söyleniyor. Sabah 5 gibi uyanıyorlar genelde o saatte uyutuyoruz ve o hazırlanıp işe gidiyor. Biz çocuklarla 8-9 a kadar uyuyoruz. Sonra kalkıp tek başıma çocuklara bakıyor ev işi yapıyor ve çok az da olsa evden muhasebe tutuyorum.
Ben onun kadar söylenmiyorum ama son dönemlerde çok yoruldum ve bu durumdan sıkıldım. Eşimin gece kalkmasında söylenmesi ve arada 5te işe gidiyorum yoruluyorum demesini çok kafaya takıyorum sanki ben yorulmuyormuşum gibi çok mu abartıyorum sizce
Ay sen kayınvalidem misin? Benzer cümleyi o da kuruyor. Siz süper kahraman mısınız Allah aşkına madalya taktılar mı peki çocuklar büyüyüncelütfen abartmayın Bn 2 çocuk büyüttüm eşim szin eşiniz kdr ilgilenmemistr adamın bırakın pesini:)
lütfen abartmayın Bn 2 çocuk büyüttüm eşim szin eşiniz kdr ilgilenmemistr adamın bırakın pesiniMerhaba,
6 aylık ikiz bebeklerimiz var. Eşim her konuda yardımcı olur çocuklarla ilgilenir yeri geldiğinde evle, yemekle ilgilenir. Ama uykusuzluğu karşı çok hassastır.
Gece çocuklar uyandığında mamasını yapar ben altını değiştiririm böyle bir düzenimiz var. Son dönemde çocuklar gece uyandığında biraz sinirleniyor söyleniyor. Sabah 5 gibi uyanıyorlar genelde o saatte uyutuyoruz ve o hazırlanıp işe gidiyor. Biz çocuklarla 8-9 a kadar uyuyoruz. Sonra kalkıp tek başıma çocuklara bakıyor ev işi yapıyor ve çok az da olsa evden muhasebe tutuyorum.
Ben onun kadar söylenmiyorum ama son dönemlerde çok yoruldum ve bu durumdan sıkıldım. Eşimin gece kalkmasında söylenmesi ve arada 5te işe gidiyorum yoruluyorum demesini çok kafaya takıyorum sanki ben yorulmuyormuşum gibi çok mu abartıyorum sizce
bu benim düşüncem hanfendide dyor bana srekli yardımcı oluyor dye bunun için kayinvalide olmaya Grek yok :)Ay sen kayınvalidem misin? Benzer cümleyi o da kuruyor. Siz süper kahraman mısınız Allah aşkına madalya taktılar mı peki çocuklar büyüyünce
Sizinkiler kaç yaşında büyüdüler de o günleri mi unuttunuz acaba Yetmiyor hanımefendi yetmez ikiz çocuklar gece ikisi birden uyanınca kadın hangi birine yersiz birinin pışpışlarken diğerinin mama hazırlaması lazım. E doğaüstü güçleri yoksa hanımefendi yetişemez..lütfen abartmayın Bn 2 çocuk büyüttüm eşim szin eşiniz kdr ilgilenmemistr adamın bırakın pesini
bu benim düşüncem hanfendide dyor bana srekli yardımcı oluyor dye bunun için kayinvalide olmaya Grek yok :)
Ben de ilk doğumdan sonra 2. Yi yaparsam eşekler tepsin beni diyordum 8 yıl sonra bile isteye 2.yi yaptım demem o ki çekilen zorluklar unutuluyor kurt bazen yediği ayazı unutuyor. Sonra atıp tutmak kolay geliyorlütfen abartmayın Bn 2 çocuk büyüttüm eşim szin eşiniz kdr ilgilenmemistr adamın bırakın pesini
bu benim düşüncem hanfendide dyor bana srekli yardımcı oluyor dye bunun için kayinvalide olmaya Grek yok :)
Ya iki cocuk buyutursun, biri en azindan laf anlayabiliyor durumda oluyor birazda olsa. Ya da yuruyor mesela. Ben iki tane yuruyemeyen cocugu kucagimda tasiyarak merdiven ciktigimi bilirim. Ya da bebek arabasini disari cikarmak da cok buyuk bir iskenceydi ilk baslarda cunku 2. katta oturuyordum. Teker teker cocuk indiriyordum katlar arasina. Benim cocuklarim 1 yasinda yurumeye basladilar. Ondan sonra surekli calistirdim ki yurusunler her yere tasimiyayim diye. 1.5 yasindalar su an ve merdiven inip cikabiliyorlar cunku baska secenegim yok. Yapmak zorundalar tasiyamiyorum artik.Sizinkiler kaç yaşında büyüdüler de o günleri mi unuttunuz acaba Yetmiyor hanımefendi yetmez ikiz çocuklar gece ikisi birden uyanınca kadın hangi birine yersiz birinin pışpışlarken diğerinin mama hazırlaması lazım. E doğaüstü güçleri yoksa hanımefendi yetişemez..
Ay kıyamam ya benimkilerin arası 21 ay da canım çıkıyor ikiz olunca çok daha zordur tahmin edebiliyorum.. Allah yardımcın olsun walla kocalar dahil yardım isteyebileceğimiz her kişiden yardım isteyeceğiz yoksa hunilik oluruzYa iki cocuk buyutursun, biri en azindan laf anlayabiliyor durumda oluyor birazda olsa. Ya da yuruyor mesela. Ben iki tane yuruyemeyen cocugu kucagimda tasiyarak merdiven ciktigimi bilirim. Ya da bebek arabasini disari cikarmak da cok buyuk bir iskenceydi ilk baslarda cunku 2. katta oturuyordum. Teker teker cocuk indiriyordum katlar arasina. Benim cocuklarim 1 yasinda yurumeye basladilar. Ondan sonra surekli calistirdim ki yurusunler her yere tasimiyayim diye. 1.5 yasindalar su an ve merdiven inip cikabiliyorlar cunku baska secenegim yok. Yapmak zorundalar tasiyamiyorum artik.
Insanlara uzaktan boyle bol keseden sallamak kolay geliyor bu sekilde.
Bir tek gece uykusuz kalmak sorun degil ki.
Hasta olduklarinda yapisik hale geliyorlar, hangi birine sarilacaksiniz. Ikisi de kucak istiyor. Ben neredeyse 2 sene olucak, sirt ustunden baska sekilde yatamiyorum cunku ikisi de gelip sariliyor cogu zaman.
Aklima gelmeyen bir tomar sey var.
Ben de erkek yoğunluğu içinde çalışıyorum. Karakter meselesi diyelim o zaman çünkü bir çalışan arkadaşımız var milyonluk satın alımlar yapıyor, bir arkadaşımız var koca fabrikayı ve işçileri yönetiyor. Bir arkadaşımız var tek imzası ile 50-60 milyonluk işler bağlanıyor ( çelik üzerine çalışan hem üreten hem müteahhitlik yapan çokta küçük bir firmayız) bu insanlar ve içinde de ben olmak üzere stres dolu bir iş yapıyoruz bir çok insan gibi. Kendi stresimden bahsetmiyorum ancak diğer arkadaşlarımın ciddi anlamda halini görüyorum ve erkek sevmesek bile insan acıyorBenim mesela hic sakin stressiz bir isim yok. Surekli bir kosusturma icerisindeyim gun icerisinde. Esimin de ne is yaptigini biliyorum. Egerki bir erkek gun icerisinde tas tasimiyorsa, agir fiziki bir iste calismiyorsa, bosuna aglamasin. Hic aglamasin. Hea bu arada, hanimla hic yemeyin bu erkeklerin aglamalarini.
Kimsin sen ya coca cola ceo’su mu? Neyin stresi bu kadar.
Benim isim erkek nufusunun yogun oldugu bir is. Bu salaklarin cinsiyetci yorumlari ile gecti ilk yillarim. Bir nane yaptiklari yok bunlarin hepsi aglak. Kanmayin bu laflara hanimlar.
Uykusuzluk gerçekten kırmızı çizgim :) yani ne kadar dayanılabilir ki tamam sizde uykusuz kalıyorsunuz ama çalışırken uykusuzluk da zor .arada bir eşinizi gece dinlendiriin akşamları eşiniz cocuklara bakarken siz dinleninMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?