- 17 Mayıs 2014
- 201
- 107
- 103
- 31
- Konu Sahibi gamzemustafa
Kizlarr ben 112 kiloyum ne yapsam kilo veremyrm . Bebekte istiyorum . Bu kiloya yakin hamile kalan ya da hamile kaldigi bi yakini varmi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gorustum canm bende pco var ve zor zayifliyorumbahsettiğiniz kilolarda iki tanıdığım vardı ikisine de diyet verdiler... neden kilo veremiyosunuz doktorla görüşünüz mü belki bi rahatsızlığınız vardır o yüzden veremiyosunuzdur![]()
Peki tanidiklarin dogumu nasildi nasil hamile kaldilar ? Asilama filan mi ? Yani bn asilama yaptircamda acaba bu kiloyla tutarmi tutmaz mi bilmiyrmGorustum canm bende pco var ve zor zayifliyorum![]()
Gorustum canm bende pco var ve zor zayifliyorum![]()
Peki tanidiklarin dogumu nasildi nasil hamile kaldilar ? Asilama filan mi ? Yani bn asilama yaptircamda acaba bu kiloyla tutarmi tutmaz mi bilmiyrm
Aynen canim haklisin . Bende spora baslamayi dusunuyorum ama hemende hamile kalmak istiyorumbende de var aynısı 10-12 kilo kadar zayıfladım ben 1.5 yıl falan oluyo. evet maalesef zor kilo verip kolay alıyoruz ama ben hırs yaptım bayadiyet yapmadım hiç, sağlıklı beslendim ve her gün 1 saat yürüyüş yaptım. yürüyüşlere ilk başta 45dk ile başladım sonra 1.5 saate kadar çıktım, o da yetmedi koşmaya başladım, sonrasında yürüyüş üstüne pilates yaptım... vücut alıştıkça eskiden zor olanlar kolay geliyo, ne kilo verenler var görseniz 40-50 kilo veren bambaşka birine dönen insanlar var. inanın 6 ayda çok ciddi sonuçlar alabilirsiniz. instagramda çok güzel diyet hesapları var onları takip edin, paylaşımda bulunun, insan acayip motive oluyo, isterseniz başarırsınız bence bi kadın istedikten sonra elinden hiçbi şey kaçmaz
![]()
Aynen canim haklisin . Bende spora baslamayi dusunuyorum ama hemende hamile kalmak istiyorum
Kizlarr ben 112 kiloyum ne yapsam kilo veremyrm . Bebekte istiyorum . Bu kiloya yakin hamile kalan ya da hamile kaldigi bi yakini varmi ?
Amin canim insallah . Ben diyetsyne gdyodum sadece bi diyet listsi vrip gnderyodu ne tahlil nede baska bisi yapmadi . Bnde dahiliye gidiyim o zmn bideCanim bende dis gebelik yasamistim sonrasinda cok kilo aldim. İnsulin direnci , hashimato tiroidi , tip 2 diabet cikti. Hicbirsey yapamadim surekli aldim durdum. 8 ocakta diyetisyene basladim tiroidime yonelik ilac ve diyet yaptim. 1 ,5 ayda 12 kg verdim ve son adetim 30 ocakti subatta hamile kaldim. Spor yapmadan once ilk olarak saglam bir dahiliye uzmani taramasindan gecip sana uygun diyete baslaman lazim. Bu arada 106 ydim 94 le hamile kaldim. Boyum 1.80 bu arada . Umarim senle hayirlisiyla Rabbimin izniyle bu duyguyu tadarsin.
Amin canim insallah . Ben diyetsyne gdyodum sadece bi diyet listsi vrip gnderyodu ne tahlil nede baska bisi yapmadi . Bnde dahiliye gidiyim o zmn bide
Insallah canimm ya cok saqol verdigin bilgiler icin :)Kesinlikle ben kac ay ne tahliller verdim 24 saat idrar biriktirdim , gece hastanede tukruz salgisi bilmem ne sukurler olaun vucut tsh normale donunce hamile kaldim. Darisi basina insallah cnm
maşallah hamile klamissiniz 112 kilodami doğal yolla mi hamile kaldnz bende 111.4 ten 105 e düştüm ama hamile kalmak için kilo vermem lazımmış bende zor verenlerdenim ve usandim beklemektenKizlarr ben 112 kiloyum ne yapsam kilo veremyrm . Bebekte istiyorum . Bu kiloya yakin hamile kalan ya da hamile kaldigi bi yakini varmi ?
Yok canim o kiloda hamile kalmadim . Gastirik bypass ameliyati oldum zayifladim 55 kiloya dustum ama yinede kendiligimden kalamadim ameliyati oldum 1 bucuk sene sonra tup bebek tedavisine basladim oyle hamile kaldim cok sukurmaşallah hamile klamissiniz 112 kilodami doğal yolla mi hamile kaldnz bende 111.4 ten 105 e düştüm ama hamile kalmak için kilo vermem lazımmış bende zor verenlerdenim ve usandim beklemekten
anladim canm zor hamile kalmissin allah sagsaglim kucağına almayi nasip etsin insallahYok canim o kiloda hamile kalmadim . Gastirik bypass ameliyati oldum zayifladim 55 kiloya dustum ama yinede kendiligimden kalamadim ameliyati oldum 1 bucuk sene sonra tup bebek tedavisine basladim oyle hamile kaldim cok sukur