Fazla kilolardan kurtulma

duursll

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2023
88
-3
8
25
Merhaba arkadaşlar kilo vermek için önerebileceğiniz sizde işe yarayan yöntemler var mıdır? 164 boylarındayım 65 kiloyum dışarıdan zayıf görünürum aslinda ama tabi göbek bölgem falanda çıkmış son zamanlarda spor yapmayada pek vaktim olmuyor çalıştığım için ekmek falan aksamlari az yemeye çalışıyorum ama sonra acayip acıkıyorum kendimi sıkmadan kasmadan nasıl doyurucu yeme düzeni olusturabilirim acaba onerilerinizi duymak isterim.

Sabah ac karnına tarçınlı türk kahvesi icin, acayip yağ yaktiriyor, kahveyi içtikten 1.2 saat sonra kahvaltı yapin. bol bol haraket ve aksam 7 den sonra hic bir sey yememek. cok acikirsan bir kase yoğurt yeyibilirsin. bol bol su hayatinizdan tatli, beyaz ekmek cikartin. bu kadar canim bol şanslar dilerim....

Selam Ben de hemen hemen seninle aynı boydayım. Sonbahar başında 66 kilo falandım. O da aç karınla. Pantolonlarımın düğmeleri patlamaya başlayınca kilo vermeye karar verdim. 3 ayda yavaş yavaş 8-9 kilo verdim. Öncelikle kararlı olmalısın canım. Gerisi geliyor. Sağlıklı beslenmeye odaklan. Menülerini haftalık oluştur. Ekmeği azalt. Ben son zaman hiç yememeye başladım. Abur cubur asla yemedim. Canım çok istediğinde de diyet olanları tercih ettim. Şeker tüketmedim. Kahvaltılarıma kuruyemiş ekledim. Çok tok tutuyor. Yeşillik ekledim aynı şekilde. Yeşil çay içtim her gün. Bol su içtim. Pilatese gittim. Evde de Leslie videolarıyla spor yaptım. Karşılığını aldım. Darısı senin başına canım.

Sütlü sade türk kahveside yakar mı sence

Sabah kahvaltını yap aralatda sadece sıvı yani su soda çay kahve günde en az 6000 adım akşam 6 gibi akşam yemeği ve sonrası gene sıvı kısacası aralıklı oruç deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…