Merhaba arkadaşlar kilo vermek için önerebileceğiniz sizde işe yarayan yöntemler var mıdır? 164 boylarındayım 65 kiloyum dışarıdan zayıf görünürum aslinda ama tabi göbek bölgem falanda çıkmış son zamanlarda spor yapmayada pek vaktim olmuyor çalıştığım için ekmek falan aksamlari az yemeye çalışıyorum ama sonra acayip acıkıyorum kendimi sıkmadan kasmadan nasıl doyurucu yeme düzeni olusturabilirim acaba onerilerinizi duymak isterim.
Bence kendini aç bırakma, kilo versen de aynadaki görüntün ve kilodan mutlu olduğun memnun olduğun an yemeye başlayacaksın iki kat fazla kilo olarak bu sana geri dönecek, sağlıklı bir kahvaltı yapmalısın yumurta, zeytin, peynir domates, yeşillik, ekmek(internetten mercimek ve nohut ekmeği tariflerine bak ya da yulaf ekmeği, galeta) kendinin doyduğundan emin ol misal ben kahvaltıda da portakal, turp, havuç, armut vs ekliyorum az az ki mutlu olayım
Ara öğün yapacağın zaman da seni üzen şeyler yeme mesela ben 2 galeta 1 bardak ayran
2ceviz,5 fındık, 4 kaşık yoğurt gibi kendi kendime her gün farklı ara öğünler yapıyırum
Akşam da doyana kadar sebze yemeği yiyebilirsin yanına yoğur ve çorba biraz salata ya da pilav ve yoğurt ekleyebilirsin aç kalırsan gerçekten kilo vermek çok zor
Bir de benim gibiysen zayıflasan da o göbek gitmiyorsa biraz hareket şart, tembel biriysen ben öyleyim sana lessiyi öneririm(walk at home YouTubeden bakabilirsin) pandemi de 80 şerden 58e düşmüş 4 yıl içinde 2 diyetisyenle çalışmış biri olarak tek önerim aç kalma