fazla kilolar nasıl gitmeli?

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
Herkese iyi akşamlar diliyorum:KK200:
10 kg fazlam var..
Pilates reformer mı? Yoksa fitness mı?
Sizler fazla kilolarınızdan nasıl kurtuldunuz?
Çok fazla spor geçmişim olmadığı için nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum. 10 kg fazlam+göbeğim, yanlarım var yani fitnessta dümdüz bir karına sahip olabilir miyim?
Yoksa pilatese gidip kendim yürüyüş yaparak mı ilerlemeliyim.. her ikiside demeyin okadar bütçe ayıramam ne yazıkki...

Yağ kaybı ve kas inşası için fitness
Sıkılaşmak ve postürünüzü düzeltmek için pilates...
Neden ikisi de olmasın diyorum ben :)

fitness pilates kilo vermekten daha çok sıkılaştırıyor daha güzel bi görünüm sağlıyor bi yerde okumuştum kilo vermek için %80 diyet %20 spor diyordu sanırım :)) kötü diyet mükemmel bir spor bence kilo verdirtmez diyeti gözden geçirmek şart önce.

Önce diyetle kilo vermeniz lazim.
Ek olarak yürüyüş ile destekleyin bol bol yürüyüş+su içme
Biraz kilo verdikten sonra pilates+yürüyüş+diyete devam

bende kilo vermeye çalışıyorum abur cuburu kesince 8 kilo verdim sadece.bence spor kadar diyetde çok önemli.spor falan yapmadım henüz yürüyüş+diyet düşünüyorum.

10 kg fazlam var..
Çok fazla spor geçmişim olmadığı için nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum. 10 kg fazlam+göbeğim, yanlarım var yani fitnessta dümdüz bir karına sahip olabilir miyim?
Yoksa pilatese gidip kendim yürüyüş yaparak mı ilerlemeliyim.. her ikiside demeyin okadar bütçe ayıramam ne yazıkki...
Plates kilo verdirmez sıkılastirir. Fitness kilo verdirir ve sıkılastirir. Fitness yaparken kardio ile baslayacaksiniz zaten ne kadar kardio yaparsaniz o kadar kilo verirsiniz. Arkasindan aletler yer hareketleri ve mekik sıkılastirir. Yediklerinizede biraz dikkat ederseniz. 100 gr diyetle gidecekse sporla birlikte 200 gr gider.

Sadece spor yapayım yediklerimden kısmayayım diyorsanız o iş olmaz.
Bu işin %80'i diyet, %20'si spordur.

• Beğen
Reactions: KV_
Ne yaparsanız yapın bırakmayacaksanız başlayın.. sporu bırakmak geri dönüse sebep oluyor..

Kızlar tabiki diyette yapacağım.. hangi hoca hamur işi yiyip spor yapan öğrenci kabul eder:)

Evde de pilates yapabilirsiniz.
Pilates kursuna gitmiştim, öğrendim şimdi evde kendim yapıyorum spor odamız var eşimle. Her türlü alet, edevat...

Ama mezdekeye tek geçerim.
Ayrıca zumba da çok etkili. Zumba kursuna gidin ya da evde yapın. Hem stres atarsanız. Çok neşeli oluyor böyle şıngır şıngır ohh.

İp atlama imkanınız varsa günde 1000 tane ip çok iyi olur.
Yürüyüş.
Avur cuburu kesip, bol su içmelisiniz.
Diyete girmelisiniz. Kısa sürede verirsiniz.

20 kilodan fazla verdim...Kilo vermek istiyorsan once beslenme duzenini gozden gecirmeni tavsiye ederim,bu isin yuzde yetmisi saglikli beslenme geri kalani spordan gecer.Spor olarakda cardio agirlikli egzersizler gerek yani en az yarim saat terlemelisin.Varsa bir aletin onu duzenli kullanmaya calis yoksa youtube da dunya kadar cardio videolari var onlari yapabilirsin.Hatta imkanin el veriyorsa spor salonuna basla

10 kg fazlam var..

Pilates reformer diyorum ben. Kendim gitmedim ama eşim kurslarına gidiyor hocalık yapabilmek için. Kendisi biraz da kiloludur açıkçası. Ama geldiğinde karşımda farklı birini buluyorum resmen. Duruşu değişiyor, göbeği ufalıyor, o kadar yoğun tempoya rağmen yorgunluğu tatlı bir yorgunluk oluyor falan. Ayrıca sık sık çok zevkli olduğundan bahseder. Bu evimizde (yeni taşındık) bir tane reformer yaptırıp kullanmayı planlıyoruz hatta. :)

20 kilodan fazla verdim...Kilo vermek istiyorsan once beslenme duzenini gozden gecirmeni tavsiye ederim,bu isin yuzde yetmisi saglikli beslenme geri kalani spordan gecer.Spor olarakda cardio agirlikli egzersizler gerek yani en az yarim saat terlemelisin.Varsa bir aletin onu duzenli kullanmaya calis yoksa youtube da dunya kadar cardio videolari var onlari yapabilirsin.Hatta imkanin el veriyorsa spor salonuna basla
Koşu bandı almak istiyoruz. Pilatese yazılıp koşu bandında koşup ve tabiki diyetle beraber mi iyidir. Yoksa direk fitness mı yapayım.

Pilates reformer diyorum ben. Kendim gitmedim ama eşim kurslarına gidiyor hocalık yapabilmek için. Kendisi biraz da kiloludur açıkçası. Ama geldiğinde karşımda farklı birini buluyorum resmen. Duruşu değişiyor, göbeği ufalıyor, o kadar yoğun tempoya rağmen yorgunluğu tatlı bir yorgunluk oluyor falan. Ayrıca sık sık çok zevkli olduğundan bahseder. Bu evimizde (yeni taşındık) bir tane reformer yaptırıp kullanmayı planlıyoruz hatta. :)
Gözle görülür inceliyor yani öyle mi

Gözle görülür inceliyor yani öyle mi

Evet ama bu biraz benim eşimle alakalı bir durum. Vücudu hemen şişebiliyor, aynı şekilde şişliği de iniyor. Kendisi çok rahatladığını belirtiyor. Hani şey değil demek istediğim (sen öylesin anlamında demiyorum kesinlikle) bıngıl bıngıl yap olup da hemen üç günlük antrenmanla gözle görülür inceliyor. Dediğim gibi vücudundaki değişiklikler kendini belli ettiği için belli oluyor baya.

X