- 12 Şubat 2015
- 708
- 305
- Konu Sahibi Kurabiyeee78
ben de çok yapardım bu dediğini :)Ben onu tartışma esnasında yapıyorum o bagirirken birakirim telefonu bagirmasi bitince elime alırım bitti mi konuşman derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de çok yapardım bu dediğini :)Ben onu tartışma esnasında yapıyorum o bagirirken birakirim telefonu bagirmasi bitince elime alırım bitti mi konuşman derim
benim eski sevgilim de sürekli arardı,inanır mısınız 6 saat tutmuştu bir kere telde cinnet geçirecektim.artık her aramasında fenalık basıyordu.o kadar iyi anlıyorum ki seni. ben o sürekli aradığı için çok sıkılıyordum artık aramak istemiyordum sadece msj atıyordum,bu seferde niye aramıyorsun diye sinirlenmişti ve 15 dk da bir arıcaksın demişti ciddi ciddi. sanırım o zaman gözüm kararmıştı çok fena kavga etmiştim.bundan sonra normale dönmüştü
ben de çok yapardım bu dediğini :)
Ayrılık demeyin ya adını bile duyunca irkiliyorumfazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş
aynı sıkıntı bende de oluyordu
gerek yok.
Ilerleyen senelerde kulak kanseri diye bir şey çıkacak inanıyorum bizim gibiler yüzünden6 saat mi
Neyse ki telefonda aşk yaşamak uğruna, radyasyondan dolayı tahtalı köye gitmemişsiniz :)
Ya hep ya hiç :) şimdiye kadar dozunda ilgi göremedim :)Her saat her saatte konusulmazki ama yaa.
Evet biliyoruz biz kadinlar garip yaratigiz.
Oylede boylede memnun olmuyoruz ama.. dozunda olsa iyiydi eniste bey yaa
Ya hep ya hiç :) şimdiye kadar dozunda ilgi göremedim :)Her saat her saatte konusulmazki ama yaa.
Evet biliyoruz biz kadinlar garip yaratigiz.
Oylede boylede memnun olmuyoruz ama.. dozunda olsa iyiydi eniste bey yaa
aynı şehirdeydik,çok rahat görüşüyorduk ve her gün görüşüyorduk ,eve gidiyorum bir saat sonra başlardı aramaya. radyasyondan önce sinirden ölürdüm sanırım:))) benim acımdan bu kadar çok konuşulması,sürekli mıck mıck bir ilişki hoşuma gitmez.sırf sorun çıkmasın diye susuyordum ama baktım deliricem söylemiştim,alındı falan ama en azından normale dönmüştü6 saat mi
Neyse ki telefonda aşk yaşamak uğruna, radyasyondan dolayı tahtalı köye gitmemişsiniz :)
Biz de ayrı ayrı çıkıyoruz ama o zamanlar bile arıyor. Aradığında ben de sıkılıp hadi dışarı ciksana bu aksam diye plan yaparım ona . Dünden beri mesafe koymaya çalışıyorum. Biraz ise yaradı sanırımİlişkinizde özlem yok. sürekli döt döte git öte durumu bayıyor haliyle.5yıllık evliyim 15 yıllık geçmişimiz var inan hiç sıkılmadık birbirimizden.belirli periyotta arkadaşlarımızla ayrı ayrı çıkarız dışarı.arayıp sormam bile.bazen evde yalnız kalmak isterim haydi sen çık dışarı derim.o gider yayılır kafa dinlerim.arada tartışmamız olur haliyle ama sıkılmayız.( bebek birz alışkanlığımızı bozsa da hafta sonu 3-5 saat bırakırım kızımı babasına gezerim.sevgili de olsanız, eş de olsanız biraz mesafe biraz özlem aşkı sevgiyi canlı tutuyor.
Memnuniyetsiz diye düşündünüz değil mi siz de benim için :)bende ilgi göremiyorum. Ortası yok mu bunun?
Memnuniyetsiz diye düşündünüz değil mi siz de benim için :)
Inanin gerçekten bunaltıcı bir durum. Keşke ortası olsa da herkes memnun olsa. Şüphe duymayın açık açık sorun neler hissettiğini sevgilinize ya da eşinize.. Sevmek aşırı ilgiden anlaşılmaz dediginiz gibi,herkes duygularını alenen dile getiremeyebilir belki sizde de durum bu şekildedir. Sikmayin canınızı. Erkekler genelde 'zaten sevdiğimi biliyorsun,sevmesem yanında ne işim var' diye düşündükleri için çoğu dile getirmiyor maalesefbaşlığı görünce keşke yerinde olsam dedim. Mesajları okuyunca ise aslında bunaltıcı olabilir bu kadarı da dedim.
Tabi ki herkesin derdi kendine büyük geliyor ama şu an içinde bulunduğum durumdansa fazla ilgiden bunalmayı tercih edebilirim. Çünkü sevildiğimden şüphe duyuyorum çoğu zaman. En azından sevgiliniz size bunu düşündürmüyordur. Çok kötü bir duygu bu. Tabi ki sevip sevmediğini sadece aşırı ilgiden ya da ilgisizlikten anlayamayız; ama bu böyle düşünmemize engel olmuyor.
Inanin gerçekten bunaltıcı bir durum. Keşke ortası olsa da herkes memnun olsa. Şüphe duymayın açık açık sorun neler hissettiğini sevgilinize ya da eşinize.. Sevmek aşırı ilgiden anlaşılmaz dediginiz gibi,herkes duygularını alenen dile getiremeyebilir belki sizde de durum bu şekildedir. Sikmayin canınızı. Erkekler genelde 'zaten sevdiğimi biliyorsun,sevmesem yanında ne işim var' diye düşündükleri için çoğu dile getirmiyor maalesef
Hayatımda o yokmuş gibi davrandim, az iletişim kurdum. Başlarda sanirim nasıl olsa cepte gibi düşündüğü için rahat davrandı sonra bendeki değişimi görünce kendisi mecbur kaldı ilgi sevgi göstermeye (gostermezsegostermezse biteceğini anladığını söyledi daha sonradan )önceden sürekli dile getiren adamın artık dile getirmemesi, bu sorunu aşmak için konuşmama rağmen hala devam etmesi... yani onun dile getirememe gibi bir sorunu yok :) zaten ona ne zaman bu konu hakkında konuşsam sevdiğini söylüyor bana. Bir buçuk ay kadar önce ilgisi tam kararındaydı. ne çok ne az.
Siz de 4 ay dan sonra ilgisinin azaldığını ama bu durumu çevirdiğinizi söylemiştiniz. nasıl yaptınız bunu? gerçi benim denemediğim yol kalmadı, artık ümidim yok ama :) gerçi bir yol var hala. ayrılmak. bazen kendimi çok zor tutuyorum bitti dememek için. bitti desem ya kendine gelecek ya da bitecek çünkü. Bu gücü bulamıyorum kendimde...
Hayatımda o yokmuş gibi davrandim, az iletişim kurdum. Başlarda sanirim nasıl olsa cepte gibi düşündüğü için rahat davrandı sonra bendeki değişimi görünce kendisi mecbur kaldı ilgi sevgi göstermeye (gostermezsegostermezse biteceğini anladığını söyledi daha sonradan )
Yıllar geçtikçe de başka sebeplerden dozu kaçırdı üstüme ÇOK düşer oldu..
Ne kadar süredir birliktesiniz ya da iliskinizin ciddiyet boyutu nedir bilmiyorum ama ayrılma kararı almadan önce ölçün tartin düzelme umudu var mı yok mu belirleyin. Belki şu an başka yönlerden artıları vardır ve artıları bu ilgisizlik durumunu bastiriyordur, o artilara yonelin mesela :)
1,5-2 ay kadar sürdü. Başlarda kendi havasindaydi sonra çark etti kafası . Konuştum, daha çok sitem ettim aslında . Pek anlamadı , anlamak mi istemedi bilmiyorum gerci .peki bu 4 aylıkkenki onu "kendine getirme" evresi ne kadar sürdü? Bir günde anladı mı ilgi göstermezse biteceğini yoksa uzunca bir süre direndi mi?
bir de şunu sormak istiyorum; o zamanlar iletişimi azaltmadan, o yokmuş gibi davranmadan önce onunla bu sorunu konuştunuz mu? konuşup baktınız düzelen bir şey yok, siz de bu şekilde mi davrandınız?
ben blöf amaçlı ayrılmak istemiyorum. sonrasında pişmanlık duyup keşke demek istemiyorum. bir gün bitti dersem gerçekten bende bittiği için bitti demek istiyorum. ama zorlanıyorum baya.