Siz kendiniz demişsiniz fazla fedakarlık diye. Ben hep söylüyorum dört dörtlük olursa insanlar rahat siz yorgun ve huzursuz oluyorsunuz. Uykuda kalın sabah kahvaltı hazırlayamadım deyin. Evi temizlemeye zamanım kalmadı yada yorgunum deyin. Kendinize zaman ayırın. Yoksa saçını süpürge etsen erkekler anlamaz.
evinle ilgili işleri yap tamam ama şu kıza okuma çalışması falan yaptırma ne diye yaptırıyosun ayak ayak üstüne at otur. senin kızın beni çok yoruyo anlamıyo deGünaydın sevgili kk hatunları...
şu hayatta insanların bencilliğinden ; her türlü her an bi şekilde yolunu bulup beni kullanmaya çalışmasından ciddi anlamda yo-rul-dum!!!
sabah kahvaltı hazrla bulaşık yıka evi topla sonra iş sonra yine yemek bulaşık ütü çamaşır çay saati meyve saati misafir ağırla...hep en çok yorulan yıpranan fazla fedakarlık gösteren ben...
eşimle bile bazen bu sorunları yaşıyorum...
mesela dün sabah spora ben de geliim seninle deyip sabah işe erken gitmem lazım iş yetiştircem deyip; ardından rahatça duşunu alan hazırlanan kahvaltısını yapan ve işe 20 dk geç giden eşim!!!
bütün iş yoğunluğum ve yorgunluğuma rağmen; abimin kızına okuma çalışması yaptırıorum her onlara gittiğimizde...dün akşam çocuk zor okudu...annesi tutup sende okuyamadı çocuk bak amcasında okudu '' dedi...sanki ben okumasın diye bişi yapıorum..
zaten borç almak için arayanları saymıyorum...aileler arkadaşlar...
siz nasılsınız? yani fedakar mısınız? bana bu konu da ne önerirsiniz?
biliyorum, sizin gibi bana derdini anlatan arkadaşlarıma hep aynı tavsiyeyi verdim.
siz istediğinizi yapın, ilk aşamada belki tepki göreceksiniz. kitap örneğinde olduğu gibi. paramız yok sen para harcıyorsun diyecek eşiniz. desin, fark etmiyor, hemen yeni duruma alışılıyor. sonra unutuluyor bile yaşanan ufak tartışma. ama siz yapmazsanız istediğinizi içinizde kalıyor, eşiniz ne güzel sıyrılıyor, sonra siz dert yanınca, e yapsaydın diyor, ben sadece öneri sundum sen kabul ettin diyor.
evinle ilgili işleri yap tamam ama şu kıza okuma çalışması falan yaptırma ne diye yaptırıyosun ayak ayak üstüne at otur. senin kızın beni çok yoruyo anlamıyo de
kadın da çalışıyor artık...
iki kat yoruluyor aslen...
aynen öyle. o kadın sana nasıl dediyse kızım senden okuyunca anlamadı diye sende ona diyeceksininsanların eksiğini hatasını yüzüne vurmak gerek sanırım..
sen çalıştır akşama kadr evdesin tv karşısında yatıp tel de konşcagna küçüğü uyutunca otr kızına çalştır
eşşeklik bende eşşseklil
Günaydın sevgili kk hatunları...
şu hayatta insanların bencilliğinden ; her türlü her an bi şekilde yolunu bulup beni kullanmaya çalışmasından ciddi anlamda yo-rul-dum!!!
sabah kahvaltı hazrla bulaşık yıka evi topla sonra iş sonra yine yemek bulaşık ütü çamaşır çay saati meyve saati misafir ağırla...hep en çok yorulan yıpranan fazla fedakarlık gösteren ben...
eşimle bile bazen bu sorunları yaşıyorum...
mesela dün sabah spora ben de geliim seninle deyip sabah işe erken gitmem lazım iş yetiştircem deyip; ardından rahatça duşunu alan hazırlanan kahvaltısını yapan ve işe 20 dk geç giden eşim!!!
bütün iş yoğunluğum ve yorgunluğuma rağmen; abimin kızına okuma çalışması yaptırıorum her onlara gittiğimizde...dün akşam çocuk zor okudu...annesi tutup sende okuyamadı çocuk bak amcasında okudu '' dedi...sanki ben okumasın diye bişi yapıorum..
zaten borç almak için arayanları saymıyorum...aileler arkadaşlar...
siz nasılsınız? yani fedakar mısınız? bana bu konu da ne önerirsiniz?
Bırakın annesi çalıştırın milletin annesi enayi mi canı çıkıyor birde beğenmiyor gelinimix!!okulla ilgili yardımcı olmaktan ben de vazgeçtim..
neden ailemle oturup çay keyfi yapmak varken ona okutmakla zaman kaybediyorum ki...
bi yandan da yeğenim diyorum ; destek oliim diyorum ama zarara uğrayan ben oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?