Eğer öyleyse dolandiricilik ve duygu sömürüsü bu rabbim en kisa zamanda versin bebeklerimizi siz suan hangi tedaviyi görüyosunuzkuzum onu doktora sorduk vucüt ısısına yapılacak birşey yok dedi, ince giyiceksin sıkan kıyafetler giymiceksin dedi onun dışında ilaçtır bitkidir fayda etmez dedi.
biz şuan tüp bebeğe başladık canımEğer öyleyse dolandiricilik ve duygu sömürüsü bu rabbim en kisa zamanda versin bebeklerimizi siz suan hangi tedaviyi görüyosunuz
Sizin ne skntiniz vardi kuzum nerde oturuyosunuzbiz şuan tüp bebeğe başladık canım
Biz ankaradayız canım eşimin sperm sayısı az olan spermlerinde %80 i hareketsiz durumdaSizin ne skntiniz vardi kuzum nerde oturuyosunuz
ben aldım düzenlide kullandım fayda görmedimBenim esimde sknti var ben hic bisey kullanmadim inan esimin spermlerinin cogalmasi icin söyledigin herseyi icti keci boynuzu polen falan filan hic etkisi olmadi simdi yaniklar baharattan aldik biraz maliyetli ama ona buna verdigimiz parayla 3 kür alirdik onlardan sen gir instgrama yaniklar baharat pendik yaz görsellerini incele o zaman karar verirsin
Cok gecmis olsun rabbim sifa versinBiz ankaradayız canım eşimin sperm sayısı az olan spermlerinde %80 i hareketsiz durumda
Yaaa rabbim kucagimizi doldursun insAllahben aldım düzenlide kullandım fayda görmedim
Amin isteyen herkesin inşallahYaaa rabbim kucagimizi doldursun insAllah
amin canım hepimize inşallah, bakalım adetim başlarda cuma günü gidicez hastaneye tüp bebek için ilaçlara başlıcaz artık.Cok gecmis olsun rabbim sifa versin
Çakşır kökü suyu duyan var mıBu ayda umudumu yikildi kizlar. Yine adet oldum. Pko var bende bazi kurlerle hamile kalanlari duymustum birde kendilerinden duyabilirmiyiz acaba. 3 yildir doktorlardan bi fayda goremedim birde kurlerle denemek istiyorumm.
Hic duymadimm oda cay olarakmi tuketiliyorÇakşır kökü suyu duyan var mı
Mecitefendi marka çakşır kökü suyu satılıyorHic duymadimm oda cay olarakmi tuketiliyor
Bende yanıklar baharattan bir kür programı kullanıyorum.eğer sonuç olursam sizlerle paylaşacağım insAllahTesekurler canim onu hic duymamistim. Deniycem. Hayit aslanpebcesi falan diyolar onlarla ilgili birsey biliyomusu
Cok seviniriz canim, insallah guzel haberlerini bekliyoruzBende yanıklar baharattan bir kür programı kullanıyorum.eğer sonuç olursam sizlerle paylaşacağım insAllah
Sen ne icin kullanoyorsun kurCok seviniriz canim, insallah guzel haberlerini bekliyoruz
Eşimin değerleri düşüktü ben emin olmak için gittim aktarcıya tek güvendiğim aktarda çocuk için resmen sıraya durmuşlar sahibi çok ilgili bilgili geldi bakalım ıkı aya belli olur ..umutluyumSen ne icin kullanoyorsun kur
Siz denediniz mi acabaDogru soyluyorsun canim bende cesaret edmem
İnstagramda ovulosyontakiplisayfa diye bir sayfa var tavsiye ederim yumurtalama gününü takip et ben 40 adet aldım ovulasyon testi yumurtlama olduğu gün ilişki oldu şimdi beklemedeyim böyle hamile kalan çok kişi varEsimin degerleri iyi canim onda bi problem yok sadece benim adet duzensizligim oda pkos dan kaynakli. Dediklerini masil kullanmaliyim anlatirmisin bieaz ayrintili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?