• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Faydasini gordugunuz bitkisel kurleri paylasirmisiniz hanimlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ne kadardır evlisin ve bebek istiyosun ?
Ben 5 ay olucak evliyim hiç korunmadik ama olmuyor geçen ay yumurtlamayi gördüm yine de tutmadı . Doktora gittim özele de gittim devlete de olur bebeğin deyip gecistirdiler beni
5 yillik evliyim cnim ilk sene daha erken die istememistik ondan sonrada basladik dusunmeye cocuk ama esim isi nedeniyle yurt disina gidip geliodu yeterince beraber olamiyoduk. Son 2 yildirda dvamli beraberiz ama hala olmadi. Klomen catlama ignesi falan oldum yok. Internete Saracoglunu dinleyince umutlanip arastirmak istedim

Soğan kürünü boşver direkt hayıtla başla. Adetin bitince başlıyorsun tekrar adet olana kadar kullanıyorsun. Her gün 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu havanda ezip kaynamış bir bardak suya atıp 10 dakika demleyip tercihen ılıkken içiyorsun. Nasıl içebilirsen artık tadı kötü. Sabah kalkınca aç karnına Yap. Ya da daha etkili olsun diyorsan 1 çay kaşığından günde iki bardak yap. Bi sabah bi gece yatmadan. Yani günlük limit 1 tatlı kaşığı unutma. Herşey gibi bunun da fazlası zarar. Çok faydalı bi bitki. Kadınlar için yaratılmış desek yeridir. Bunla çok hamile kalan var. Bi de pozitif düşün hamile kalamıyorum diye düşünme. Stres yumurtlamayı kötü etkiliyor. Hamile kalmayı zorlaştırıyor. Çok düşünmemeye çalış
Cok sagol canim adetim bitsin basliycam ozaman🥰🥰bide su dusunceleri bi
Cnm bende hamile kalamıyordum kuru incir ve havuc kürü yaptim kaldim birkaç arkadaşımda denedi ve şuan onlarda hamileler tavsiye ederim
Nasil yaptin onu canim ben arastirdim ama heryerde farkli okudum sen nasil ve nezaman kullandin

Hayıt otu İki aylık kullanım sonucu evlenir evlenmez kalanlardanım bende pkoluyum nişanlıyken başladım iki aylık kullanım sonucu ilk gece den kaldım

Adetin bittigi ilk gün başlıyorsun sabah ac karnına
4 bardak su kaynatıyorsun illi once
Kaynayan suya 7. 8 adet kuru incir i ikiye bölüp
1 tane havucu dilimleyip kaynayan suya atıyorsun.
Tahmini 15 dakika kadar kaynattıktan sonra altını kapat dinlenmeye birak.
Aç karnına 1 hafta boyunca iciceksin bu süre boyunca iki günde bir ilişkiye girilecek ..
1 hafta kullandıktan sonra ara verilecek bu hafta boyunca da ilişkiye sık sık girilecek..
Daha sonra 1 hafta daha aynı şekilde kullanılacak sabah ac karnına ( gun arasında ac olunduğu zaman yapılan kür icilicek )

Hayıt otu İki aylık kullanım sonucu evlenir evlenmez kalanlardanım bende pkoluyum nişanlıyken başladım iki aylık kullanım sonucu ilk gece den kaldım
Ne guzel umut oluyorsun canim insallah bende kalirim ben 1 defa hayitin hapini kullanmistim reglimi duzene sokmustu ama hamile kalmamistim

Onceden bilseydim hic birakmazdim ben sadece adetimi duzene sokmak icon kulmanmistim
Bende onun için kullandım düzenli adet olunca hamıle kalırsınız zaten bide bu hayıt otu hormonları düzenliyor mucize yani bence başlayın derim

Gercekten mi sizin ne probleminiz var herkes cok memnun kaliyo
Eşimin sperm sayısı az her kullandığımızda kürler bitince test verdik onlara gönderdik bu olmadı başka kür bu olmadı başka kür diye diye 3 ay kullandık 1 gram fark olmadı, oraya yazılan yorumlarında yalan olduğunu düşünüyorum kullanan bir kaç arkadaşım daha var onlarda bir faydasını görmedi, kendimiz özel hazırlıyoruz diye gönderiyorlar ama herhangi bir aktarda da bulabiliyosunuz aynı şeyleri 400 tl para verdik her ay normal bir aktarda 20-30 tl tanesi.

Eşimin sperm sayısı az her kullandığımızda kürler bitince test verdik onlara gönderdik bu olmadı başka kür bu olmadı başka kür diye diye 3 ay kullandık 1 gram fark olmadı, oraya yazılan yorumlarında yalan olduğunu düşünüyorum kullanan bir kaç arkadaşım daha var onlarda bir faydasını görmedi, kendimiz özel hazırlıyoruz diye gönderiyorlar ama herhangi bir aktarda da bulabiliyosunuz aynı şeyleri 400 tl para verdik her ay normal bir aktarda 20-30 tl tanesi.
Yaaa eger öyleyse pek heveslenmim ben

Yaaa eger öyleyse pek heveslenmim ben
kullanmak istiyorsan devam et canım ama çok heveslenme, dediğim gibi örneğin gingseng diye kür gönderdiler kendimiz özel hazırlıyoruz bunu diye yanında da 2 şişe su gibi birşey 400 tl verdik geçen hafta aktara gittim birşey almaya aynı şey aktarda 30 liraydı.

kullanmak istiyorsan devam et canım ama çok heveslenme, dediğim gibi örneğin gingseng diye kür gönderdiler kendimiz özel hazırlıyoruz bunu diye yanında da 2 şişe su gibi birşey 400 tl verdik geçen hafta aktara gittim birşey almaya aynı şey aktarda 30 liraydı.
Bizede deve dikeni diye bi su verdiler esimin vucut isisi icin bide 1 kiloya yakin macun esime dediler ki sen bunlari kullan tahlil gondrr tekrar biz yeni kür gonderecez sana ama gerek kalmaz 2 ay icinde duzelir insAllah bizde 545 tl verdik insAllah sonuc iyi olur bi haftador kullaniyoruz

Bizede deve dikeni diye bi su verdiler esimin vucut isisi icin bide 1 kiloya yakin macun esime dediler ki sen bunlari kullan tahlil gondrr tekrar biz yeni kür gonderecez sana ama gerek kalmaz 2 ay icinde duzelir insAllah bizde 545 tl verdik insAllah sonuc iyi olur bi haftador kullaniyoruz
inşallah fayda görürsünüz canım evet ilk ay eşimede vücut sıcaklığın yüksek diye deve dikeni gönderdiler kullandı eşimde ama anlamadığım konu ölçmeden etmeden vücüut sıcaklığını nasıl anlıyorlar herkese aynı şeyimi söylüyorlar acaba?

inşallah fayda görürsünüz canım evet ilk ay eşimede vücut sıcaklığın yüksek diye deve dikeni gönderdiler kullandı eşimde ama anlamadığım konu ölçmeden etmeden vücüut sıcaklığını nasıl anlıyorlar herkese aynı şeyimi söylüyorlar acaba?
Spermler ölü cikiyo vucut isisi yüksek oldu mu esime sordular ondan gönderdiler eğer ise yaramassa ben biliyorum yapacagimia

Spermler ölü cikiyo vucut isisi yüksek oldu mu esime sordular ondan gönderdiler eğer ise yaramassa ben biliyorum yapacagimia
kuzum onu doktora sorduk vucüt ısısına yapılacak birşey yok dedi, ince giyiceksin sıkan kıyafetler giymiceksin dedi onun dışında ilaçtır bitkidir fayda etmez dedi.

Back