• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Faydasini gordugunuz bitkisel kurleri paylasirmisiniz hanimlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum onu doktora sorduk vucüt ısısına yapılacak birşey yok dedi, ince giyiceksin sıkan kıyafetler giymiceksin dedi onun dışında ilaçtır bitkidir fayda etmez dedi.
Eğer öyleyse dolandiricilik ve duygu sömürüsü bu rabbim en kisa zamanda versin bebeklerimizi siz suan hangi tedaviyi görüyosunuz

Benim esimde sknti var ben hic bisey kullanmadim inan esimin spermlerinin cogalmasi icin söyledigin herseyi icti keci boynuzu polen falan filan hic etkisi olmadi simdi yaniklar baharattan aldik biraz maliyetli ama ona buna verdigimiz parayla 3 kür alirdik onlardan sen gir instgrama yaniklar baharat pendik yaz görsellerini incele o zaman karar verirsin
ben aldım düzenlide kullandım fayda görmedim

Faydasını görenler olmuş deneyeyim diye düşünüyorum her çatlatma iğnesi sonrası yine umutlarım yıkılıyor

Esimin degerleri iyi canim onda bi problem yok sadece benim adet duzensizligim oda pkos dan kaynakli. Dediklerini masil kullanmaliyim anlatirmisin bieaz ayrintili 🥰🥰
İnstagramda ovulosyontakiplisayfa diye bir sayfa var tavsiye ederim yumurtalama gününü takip et ben 40 adet aldım ovulasyon testi yumurtlama olduğu gün ilişki oldu şimdi beklemedeyim böyle hamile kalan çok kişi var

Back