• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Faydasini gordugunuz bitkisel kurleri paylasirmisiniz hanimlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Umuttttl

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
238
112
18
31
Bu ayda umudumu yikildi kizlar. Yine adet oldum. Pko var bende bazi kurlerle hamile kalanlari duymustum birde kendilerinden duyabilirmiyiz acaba. 3 yildir doktorlardan bi fayda goremedim birde kurlerle denemek istiyorumm.

Bu ayda umudumu yikildi kizlar. Yine adet oldum. Pko var bende bazi kurlerle hamile kalanlari duymustum birde kendilerinden duyabilirmiyiz acaba. 3 yildir doktorlardan bi fayda goremedim birde kurlerle denemek istiyorumm.
Yaniklar baharati tavsiye ederim canim kullananlar hemen hamile kaliyo rabbim en kisa zamanda sna da nasip etsin

Tesekurler canim onu hic duymamistim. Deniycem. Hayit aslanpebcesi falan diyolar onlarla ilgili birsey biliyomusu
Benim esimde sknti var ben hic bisey kullanmadim inan esimin spermlerinin cogalmasi icin söyledigin herseyi icti keci boynuzu polen falan filan hic etkisi olmadi simdi yaniklar baharattan aldik biraz maliyetli ama ona buna verdigimiz parayla 3 kür alirdik onlardan sen gir instgrama yaniklar baharat pendik yaz görsellerini incele o zaman karar verirsin

Benim esimde sknti var ben hic bisey kullanmadim inan esimin spermlerinin cogalmasi icin söyledigin herseyi icti keci boynuzu polen falan filan hic etkisi olmadi simdi yaniklar baharattan aldik biraz maliyetli ama ona buna verdigimiz parayla 3 kür alirdik onlardan sen gir instgrama yaniklar baharat pendik yaz görsellerini incele o zaman karar verirsin
Anliyorum canim ben baktim ama ben Bulgaristanda yasiyorum oyuzden ordan siparis edemem sanirim

Pko varsa bi ay soğan kürü yapın ardından hayıt tohumu çayı için. Sonra bana dua edin 😄
Tabi eşinde bi problem yoksa

Hamile kalmak için çok şey duydum okudum artık şaşırmam yapmam dediğim şey kalmamıştır diye düşünürken 2 gün önce şırınga ile hamile kalanları okudum bi tarafim yap diyor mantığım asla yapma :KK12:

Hamile kalmak için çok şey duydum okudum artık şaşırmam yapmam dediğim şey kalmamıştır diye düşünürken 2 gün önce şırınga ile hamile kalanları okudum bi tarafim yap diyor mantığım asla yapma :KK12:
Bende duydum bunu. Eğer spermde hız sorunu varsa beeelki etkili olabilir. Hiç bişey imkansız değil

Pko varsa bi ay soğan kürü yapın ardından hayıt tohumu çayı için. Sonra bana dua edin 😄
Tabi eşinde bi problem yoksa
Esimin degerleri iyi canim onda bi problem yok sadece benim adet duzensizligim oda pkos dan kaynakli. Dediklerini masil kullanmaliyim anlatirmisin bieaz ayrintili 🥰🥰

Ben adeti bekliyorum hayıt çayına baslicam günde iki kez bende de pko var adet düzensizliğim var . Kilom da yok insülin direnci TSH normal hormonlarım normal ultroson da pko gözüküyor Allah yardımcımız olsun

Onu benimde aklim almiyorda bilmem oyle hamile kalanlar varmis bende okudum

Ben adeti bekliyorum hayıt çayına baslicam günde iki kez bende de pko var adet düzensizliğim var . Kilom da yok insülin direnci TSH normal hormonlarım normal ultroson da pko gözüküyor Allah yardımcımız olsun
Saol canim Allah yardimcimiz olsun kilo bendede yok bende simdi regl oluyorum reglim bitsin once bi doktoa gidicem tekrardan bi kontrole sonra bende baslicam su kurlere

Saol canim Allah yardimcimiz olsun kilo bendede yok bende simdi regl oluyorum reglim bitsin once bi doktoa gidicem tekrardan bi kontrole sonra bende baslicam su kurlere

Canım ne kadardır evlisin ve bebek istiyosun ?
Ben 5 ay olucak evliyim hiç korunmadik ama olmuyor geçen ay yumurtlamayi gördüm yine de tutmadı . Doktora gittim özele de gittim devlete de olur bebeğin deyip gecistirdiler beni

Esimin degerleri iyi canim onda bi problem yok sadece benim adet duzensizligim oda pkos dan kaynakli. Dediklerini masil kullanmaliyim anlatirmisin bieaz ayrintili 🥰🥰
Soğan kürünü boşver direkt hayıtla başla. Adetin bitince başlıyorsun tekrar adet olana kadar kullanıyorsun. Her gün 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu havanda ezip kaynamış bir bardak suya atıp 10 dakika demleyip tercihen ılıkken içiyorsun. Nasıl içebilirsen artık tadı kötü. Sabah kalkınca aç karnına Yap. Ya da daha etkili olsun diyorsan 1 çay kaşığından günde iki bardak yap. Bi sabah bi gece yatmadan. Yani günlük limit 1 tatlı kaşığı unutma. Herşey gibi bunun da fazlası zarar. Çok faydalı bi bitki. Kadınlar için yaratılmış desek yeridir. Bunla çok hamile kalan var. Bi de pozitif düşün hamile kalamıyorum diye düşünme. Stres yumurtlamayı kötü etkiliyor. Hamile kalmayı zorlaştırıyor. Çok düşünmemeye çalış

Back