Allah içine sindirsin canım
güle güle oturmayı nasip etsin
bir şey soracağım
alaturka wc nin üstünden neden hortum sarkıyor?
yani sifon için olsa çok aşağıda
makina için olsa hem yukarıda hem uzakta :26:
birde su çıkış hortumu sanırsam çok meraklıyım
canım cok begendım fayanslarını gule gule ıyı gunlerde kullan ınsallah eeee dugun ne zaman dugun hazırlıkları nasıl gıdıyor ceyızlerın serıldıgıgındede gormeyı cok ısterım haberın olsun
EVET MELEDİNİN BORDÜRLERİ 10 CM İNCE BİRAZ KENDİNDEN DESENLİ OLDUĞU İÇİND SERAMİKTE DEKOR ÜRETİLMİYOR BİLE...MELEDİNİN SİYAH VE BEYAZ RENKLERİNİ BEN ÇOK BEĞENİYORUM AMA HASIR İÇİN AYNI ŞEYİ SÖYLEYEMEYECEĞİM ESKİ BİR MODEL ARTIK ÜRETİMİ DE BİTMEK ÜZERE KEŞKE *EGE* *KÜTAHYA* *ÇANAKKALE* *VİTRA* BU 4 FİRMADAN BEĞENSEYDİN DAHA UZUN ÖMÜRLÜ KULLANIRDIN
Görüşlerini paylaştığın için tekrar teşekkür ederim, evet farklı epey seçenek var ama artık fayanslar döşendi değiştirme imkanım yok -ki zaten dediğim gibi sonumçtan memnunum
tekrar güle güle otur inş.sağlıkla huzurla..önemli olanda senin içine sinmesi zaten bu işler zevk işidir bazen bende tasarım bitince vayy bee ne süper oldu diyorum ama müsteri farklı bişey hayal etmiş oluyor kafasında beğenmiyor oyüzden sen beğendiysen gerisi boş ama değil mi
Canımmm çok güzelll valla bayıldımmmmm , siyah rengi ayrı bir hava katmışş süperr inş. güzel utlu günlerde kullanın ağzınızın tadıyla oturun inşallahh...
güzel olmus canım gule gule oturrr
güle güle kullanın insaallah
ceydacım çok şık olmuş kuşum iyi günlerde kullanın
hadi bakalım bitmiş halinide bekliyorum dört gözle :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?