hepsi çok güzel olmuş canım, iyi günlerde kullanırsınız inşAllah
özellikle mutfağını çok beğendim, çok ferah olmuş
çok teşekkür ederim canım, o kadar zor seçip beğendim ki.. bugün gördüm evime döşenmiş haliniMutfağım güzel ışık alıyor ve ben mutfakta her zaman açık renk severim o sebeple bu tarz seçtim. Beğenmene sevindim, teşekkürler
mutfağın ışık alıyosa şanslısın demektir canım, ferah bi mutfak her bayana şartbenim mutfağım da 3 haftaya kadar biticek, inşAllah benimki de güzel olurrr
süper olmus güle güle kullan
inşaAllah çok çok güzel olmuştur mutfağın, bitince biz de görmek istiyoruz ona görebenim mutfak dolabı ölçülerim bugün alındı sabırsızlıkla bitmesini bekliyorum :81:
mutfağını nerede yaptırıyorsun canım? ölçü alındıktan sonra projenin çizimini beklemesi çok zor, insan bianönce görmek istiyo yaptıracağı mutfağıbenim 3D çizimleri gönderdiler, görünce biras rahatladım ama daha 4hafta sonra teslim edilcekmiş... bi bitirip de çeyizimi serebilsem bütün evimi paylaşıcam inşAllah
hepside çok güzel cydcım bayıldım mutfak deseni süperr inş huzurla oturmak nasip etsin rabbimm...
bu arada mutfağının dolaplarını ne renk yapmayı düşünüyorsun... kahveli olunca fayansların merak ettim benimde kahvede ne renk olur diye düşünüyordumm.
Çok güzel olmuş güle güle oturun
bende mutfağını çok beğendim.fayans seçimi iyi olmuş.Daha geniş göstermiş sanırm.güle güle kullan.
inşaAllah çok çok güzel olmuştur mutfağın, bitince biz de görmek istiyoruz ona görebenim mutfak dolabı ölçülerim bugün alındı sabırsızlıkla bitmesini bekliyorum :81:
mutfağını nerede yaptırıyorsun canım? ölçü alındıktan sonra projenin çizimini beklemesi çok zor, insan bianönce görmek istiyo yaptıracağı mutfağıbenim 3D çizimleri gönderdiler, görünce biras rahatladım ama daha 4hafta sonra teslim edilcekmiş... bi bitirip de çeyizimi serebilsem bütün evimi paylaşıcam inşAllah
Evi müteahhit yapıyor canım zaten ama tesadüfen mutfak dolaplarını yapan mobilyacı kayınpederimin tanıdığı çıktı. Dün ölçü alındı bugün daha detaylı görüşmek için gideceğiz tekrar
güle güle oturun ck güzle olmuş
mutfak dolaplarının geldığı yerler fayans olmamış öle mı olması gerekıyor
baba evımde öleydı sonradan heryerını fayans yaptrmıştıkta
O kısıma tezgah arası deniliyor zaten tatlım, diğer yerlerde dolap olacağı için fayans döşemiyorlarTeşekkür ederim
güle gülekullan ceydacımbitmiş halinide görürüz inş...
inşaAllah canım..
günaydın güle güle otur içinde inş.seramiklerin pera seramik mutfak seramiğin pera seramiğin melodi serisi banyo seramiğin ise gene peranın hasır serisi...ben ege seramikte çaşlışıyorum buranın mimarıyım tasarım yapıyorum ama sizde hiç dekor kullanmamışlar canım güzel olmuş ellerine sağlık
Merhaba,
Aslında Kütahya Seramik ile çalışıyorduk ama sonradan değişti.. Dekor kullanımına gelirsek canım; melodi serisindeki bordürler inceydi hoşuma gitmedi ve ben zaten oldukça sade istiyordum -ki melodi serisi kendinden dekorlu bir fayans o sebeple boğmaya gerek yok diye düşündüm sadece farklılık açısından dikey olarak kahve tonunu döşemek istedim 2 duvara..Ben sonuçtan memnun kaldım açıkçası Banyo ve tuvalet fayansları çok şatafatlı bana göre aslında ağır duruyor mu evet ama açıkçası eşimin isteğini ön planda tutarak bu kararı verdim diyebiliirm..
ceydoşum kuşum çok güzel olmuş tatlım döşenmiş bile hemenRabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin kız bizde gittik dün çanakkale seramik vardı ben hiç beğenmedimyaa yaa napçam ben ilmiyorum ya
ceydacim cok guzel olmus cnm. evinin bitmis resimlerinide goruruz insaalah
çok güzel olmuş ceydoşum. güle güle otur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?