Fayanslarım Döşendii :)

hepsi çok güzel olmuş canım, iyi günlerde kullanırsınız inşAllah
özellikle mutfağını çok beğendim, çok ferah olmuş

hepsi çok güzel olmuş canım, iyi günlerde kullanırsınız inşAllah
özellikle mutfağını çok beğendim, çok ferah olmuş

çok teşekkür ederim canım, o kadar zor seçip beğendim ki.. bugün gördüm evime döşenmiş halini Mutfağım güzel ışık alıyor ve ben mutfakta her zaman açık renk severim o sebeple bu tarz seçtim. Beğenmene sevindim, teşekkürler

mutfağın ışık alıyosa şanslısın demektir canım, ferah bi mutfak her bayana şart benim mutfağım da 3 haftaya kadar biticek, inşAllah benimki de güzel olurrr

mutfağın ışık alıyosa şanslısın demektir canım, ferah bi mutfak her bayana şart benim mutfağım da 3 haftaya kadar biticek, inşAllah benimki de güzel olurrr

inşaAllah çok çok güzel olmuştur mutfağın, bitince biz de görmek istiyoruz ona göre benim mutfak dolabı ölçülerim bugün alındı sabırsızlıkla bitmesini bekliyorum :81:
süper olmus güle güle kullan

çok teşekkür ederim..

hepside çok güzel cydcım bayıldım mutfak deseni süperr inş huzurla oturmak nasip etsin rabbimm...
bu arada mutfağının dolaplarını ne renk yapmayı düşünüyorsun... kahveli olunca fayansların merak ettim benimde kahvede ne renk olur diye düşünüyordumm.

bende mutfağını çok beğendim.fayans seçimi iyi olmuş.Daha geniş göstermiş sanırm.güle güle kullan.

güle güle oturun ck güzle olmuş

mutfak dolaplarının geldığı yerler fayans olmamış öle mı olması gerekıyor
baba evımde öleydı sonradan heryerını fayans yaptrmıştıkta

güle gülekullan ceydacımbitmiş halinide görürüz inş...

günaydın güle güle otur içinde inş.seramiklerin pera seramik mutfak seramiğin pera seramiğin melodi serisi banyo seramiğin ise gene peranın hasır serisi...ben ege seramikte çaşlışıyorum buranın mimarıyım tasarım yapıyorum ama sizde hiç dekor kullanmamışlar canım güzel olmuş ellerine sağlık

sağol canım arkadaşım mutfak dolaplarım zeytin- krem olacak canım.. aşağıdaki örnekte olduğu gibi;

Çok güzel olmuş güle güle oturun

çok teşekkür ederim

bende mutfağını çok beğendim.fayans seçimi iyi olmuş.Daha geniş göstermiş sanırm.güle güle kullan.

mutfağım geniş çok şükür ben mutfakta apaydınlık bir hava seviyorum o sebeple kendinden dekorlu ve açık renk bir fayans tercih ettim. teşekkür ederim

ceydoşum kuşum çok güzel olmuş tatlım döşenmiş bile hemen Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin kız bizde gittik dün çanakkale seramik vardı ben hiç beğenmedimyaa yaa napçam ben ilmiyorum ya

ceydacim cok guzel olmus cnm . evinin bitmis resimlerinide goruruz insaalah

çok güzel olmuş ceydoşum. güle güle otur.

canım çok teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun bebişim

ceydacim cok guzel olmus cnm . evinin bitmis resimlerinide goruruz insaalah

sağol hazalım..

Merhaba,
Aslında Kütahya Seramik ile çalışıyorduk ama sonradan değişti.. Dekor kullanımına gelirsek canım; melodi serisindeki bordürler inceydi hoşuma gitmedi ve ben zaten oldukça sade istiyordum -ki melodi serisi kendinden dekorlu bir fayans o sebeple boğmaya gerek yok diye düşündüm sadece farklılık açısından dikey olarak kahve tonunu döşemek istedim 2 duvara.. Ben sonuçtan memnun kaldım açıkçası Banyo ve tuvalet fayansları çok şatafatlı bana göre aslında ağır duruyor mu evet ama açıkçası eşimin isteğini ön planda tutarak bu kararı verdim diyebiliirm..
[/QUOTE]

EVET MELEDİNİN BORDÜRLERİ 10 CM İNCE BİRAZ KENDİNDEN DESENLİ OLDUĞU İÇİND SERAMİKTE DEKOR ÜRETİLMİYOR BİLE...MELEDİNİN SİYAH VE BEYAZ RENKLERİNİ BEN ÇOK BEĞENİYORUM AMA HASIR İÇİN AYNI ŞEYİ SÖYLEYEMEYECEĞİM ESKİ BİR MODEL ARTIK ÜRETİMİ DE BİTMEK ÜZERE KEŞKE *EGE* *KÜTAHYA* *ÇANAKKALE* *VİTRA* BU 4 FİRMADAN BEĞENSEYDİN DAHA UZUN ÖMÜRLÜ KULLANIRDIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…