Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Ay aklıma bir espirisi geldi de tarifi yaptıktan sonra yazarım 🤣
Senin yazdığından bağımsız bir şey anlatacağım. Pazartesi günü dışarıya çıktım saat 15 civarıydı ve dışarısı alev ateş yanıyor. Koşa koşa bir pastaneye gittim kendime pasta ve limonata ısmarlayacağım. Gittim siparişimi verdim masama oturdum bekliyorum. Siparişler bir geldi,bir dilim çikolatalı pasta ve bir bardak ÇAY! Limonata yerine çay istiyorum demişim.😂😂😂😂 Hata bende deyip içim yana yana o çayı içtim üstüne de bir bardak soğuk su içtim 😂😂 aşırı tiryaki de değilim aslında ama kafama güneş geçti zaar.

Senin yazdığından bağımsız bir şey anlatacağım. Pazartesi günü dışarıya çıktım saat 15 civarıydı ve dışarısı alev ateş yanıyor. Koşa koşa bir pastaneye gittim kendime pasta ve limonata ısmarlayacağım. Gittim siparişimi verdim masama oturdum bekliyorum. Siparişler bir geldi,bir dilim çikolatalı pasta ve bir bardak ÇAY! Limonata yerine çay istiyorum demişim.😂😂😂😂 Hata bende deyip içim yana yana o çayı içtim üstüne de bir bardak soğuk su içtim 😂😂 aşırı tiryaki de değilim aslında ama kafama güneş geçti zaar.
Ahaha neyse Allah tan o da sevdiğin bir içecek 🤣

Ben de geçenlerde temizlik yaptım baya yorulmuştum dedim kendime bir Kumpir ısmarlayayım bir keyfi hakettim,yanlışlıkla spesial kumpirlerini seçmişim aman Allahım Allah günah yazmasın o kadar tuhaf şeyler vardı ki içinde keyif yapacam derken eziyet oldu😆

X