- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Anladım aşkoAy aklıma bir espirisi geldi de tarifi yaptıktan sonra yazarım
Benimde patlamaz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım aşkoAy aklıma bir espirisi geldi de tarifi yaptıktan sonra yazarım
Tamam yapmaSürprizi kaçtı yapamam artık
Teşekkür ederimŞaka yaptım kız gel yanında kahve de yaparım sana .
Sen görürsün Nevriye.Belli oluyor
İnanma kahve falan vermezTeşekkür ederim
Amin aşkomAnladım aşko
Benimde patlamaz inşallah
Sana yaranılmıyorSen görürsün Nevriye.
O eski halinden eser yok şimdi ...Sen böyle değildin
Misafir gitsem verir bence yaİnanma kahve falan vermez
Yap kız yaparsın senSürprizi kaçtı yapamam artık
Emin değilimMisafir gitsem verir bence ya
Senin yazdığından bağımsız bir şey anlatacağım. Pazartesi günü dışarıya çıktım saat 15 civarıydı ve dışarısı alev ateş yanıyor. Koşa koşa bir pastaneye gittim kendime pasta ve limonata ısmarlayacağım. Gittim siparişimi verdim masama oturdum bekliyorum. Siparişler bir geldi,bir dilim çikolatalı pasta ve bir bardak ÇAY! Limonata yerine çay istiyorum demişim. Hata bende deyip içim yana yana o çayı içtim üstüne de bir bardak soğuk su içtim aşırı tiryaki de değilim aslında ama kafama güneş geçti zaar.Ay aklıma bir espirisi geldi de tarifi yaptıktan sonra yazarım
Ahaha neyse Allah tan o da sevdiğin bir içecekSenin yazdığından bağımsız bir şey anlatacağım. Pazartesi günü dışarıya çıktım saat 15 civarıydı ve dışarısı alev ateş yanıyor. Koşa koşa bir pastaneye gittim kendime pasta ve limonata ısmarlayacağım. Gittim siparişimi verdim masama oturdum bekliyorum. Siparişler bir geldi,bir dilim çikolatalı pasta ve bir bardak ÇAY! Limonata yerine çay istiyorum demişim. Hata bende deyip içim yana yana o çayı içtim üstüne de bir bardak soğuk su içtim aşırı tiryaki de değilim aslında ama kafama güneş geçti zaar.
Söylemeseydin bir niyetlenmistimYap kız yaparsın sen
Ben söyleyince aaa o değil deseydin bir tek ben bilirdim işte hepimiz öyle diyoruz daSöylemeseydin bir niyetlenmistim
Aynen bende öyle. Islak kekimi ünlüdür arkadaşlar arasında. Hatta okulda müdür yardımcısı yanıma gelmişti tarifini istiyorum diye.İkiside sıcak olursa sosu güzel çeker. Ben bu şekilde yapıyorum
Kim bilir ne yaşadı veya yaşayamadı ki çağırmamış babasınıO işler karışık canım, kızın babasıyla yıllar evvel ayrıldı annesi. Ölen eşiyle 7 sene evvel evlendi.
Ama kız kendi babasını davet etmedi.
Bu fiyata alırsam büyük fırsatçı hissederim kendimi,bana yakışmaz, tövbeAkşama doğru A101 e gittim. Foto çekecektim üşendim yakınınızda varsa koşun büyük indirim var diye. Bir ürün 19.95 ten 19.90 a düşmüştü.